- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #35179 üzenetére
Már vagy 8x szerkesztettem a szöveget és javitottam ezt is mégis bent maradt az ,,értékeli" ami érzékeli akart lenni.
I <3 autocorrect
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #35179 üzenetére
Ja lehet igazad van. Nagy harc közben a fene se nézi milyen sebességgel nyomom el, csak jöjjön a heal XD.
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #35156 üzenetére
Jó is az az M870
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
micafighter #35114 üzenetére
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Jó reggelt.
Azt a k@rva olyan vagy öcsém mint a Wikipédia 😉
Most 3 banshee 3predatorban tolom. Nekem nagyon adja.
Könnyű M4+ MP7. Mindjárt dobok képeket. -
válasz
Igazából az utolsó része a legkönnyebb. A boss-nál az a lényeg, hogy el kell takarítani a mobokat mellőle mert különben megy a a "kék ulti" és alig sebzed. Mi 2 DPS 2 elektronikás karakterrel csináltuk meg (egyedül csak azért kellett többször nekifutni mert sikerült a minigunnal ellőnie a pajzsunk mellett és kinyírnia a túszt). Egy protip a végére: ha historiannal lövitek akkor ugyan a golyó minimálisat sebez viszont amikor triggerelődik a historian talentje az maximumot fog sebezni rajta mivel arra nem hat.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #35115 üzenetére
De bánom már hogy kidobáltam a tűzfegyver/képzettség módosítókat.
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #35093 üzenetére
Köszi szépen! :-)
Az új tag a jampi.Hatalmas szövege van.. :-)))
Bár Tommyt sajnálom,hogy bevonja. :-//Szerk.: Bocs,most látom,hogy az írásod. :-( Nem vettem észre.
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #35076 üzenetére
Esdig ketto power relay.
HorkayZolee, sajnalom, enyhen bosszanto lehetett...
-
Csoffadalom
tag
válasz
micafighter #35053 üzenetére
Hát jó szar volt a játék. Mondjuk nem is csoda, nálad csupa 22-23, nálam meg 10 a legnagyobb. Így nem nehéz nyerni. Az is igaz hogy most játszottam először élesben. De azért gratulálok.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #35020 üzenetére
Csak azt farmoltam 0-24-ben, de megérte!
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #34975 üzenetére
Magányos csillag! Azt olvastam itt anno, hogy OP lesz. AZ!
-
törölt tag
válasz
micafighter #34981 üzenetére
Ha nem akkor meg keresed a
-
Soulles
aktív tag
válasz
micafighter #34955 üzenetére
Köszi!
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #34967 üzenetére
hogy a pérába sikerült minden cuccot pont 1400 -as armorra kihozni ?
Madridista83
Hogyan gyógyítod magad ?
Mert nekem 120k képzettséggel is csak 1 szegmenset tölt visszaMás
Tegnap csak Last Stand -et játszottam , voltak jó körök, rossz körök, jó 1v1 - ek, de voltak érdekes dolgok is ... hátúlról lőttem a srácot pred + spec + savage + MP7 - tel, megfordult, és kb. 2 mp alatt ledaráltKérdésem:
400k szívósságot le lehet lőni 2 mp alatt ? -
arnikusz
veterán
válasz
Leírhatná kérem, hogy melyik szettelemnek mi a fő statja.
És milyen rémisztő szimmetria uralkodik az Armor terén.
Köszönöm.A tegnapi sárga/exotic után ma Alpha próba egy kicsit elektronikásítva AR és SMG-k váltogatva.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
75% volt régen az armor cap, azt vitték le 70 vagy 60%-ra 1.4-ben ha jól tudom
Más: sírba visz néha ez a Last Stand... tényleg csapatfüggő (meg szerver) a dolog, tudom szeretni mikor állandóan 4v1-ben ölnek meg mert a csapat AFK-ol kezdőn vagy ki tudjam erre bóklászik. Meg mikor a 2 csapat lövi egymást, nem jutunk sehova, mindenki fedezék mögött, nekikezdek egy rushnak, de egyik gyökér se jönne segíteni és persze, hogy megölnek. Arról ne is beszéljünk, mikor bejönnek olyan builddel, hogy csak nézem, hogy nincs se dmg, se élet. Meg az ilyen hasonló esetek miatt kapunk ki sokszor. Tényleg csak haverokkal érdemes bemenni ha az ember nem akar idegbajt.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #34931 üzenetére
Durva a különbség. Nem tudom hogy használsz e +6% öngyógyítás módosítót, ilyenkor hozzá számomlja? Amúgy a 4 módosítót össze adja? Másik a táskán megint ott a 3. hely de tegnap nem tudtam módosítót belerakni, most ezzel mi van?
Arnikusz : köszi erre nem gondoltam.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #34922 üzenetére
Na ugyanerre gondoltam én is. Tegnap nem volt időm jobban gépezni majd holnap, csak átfutottam a statokat. Én 2 variáción gondoltam hogy marad az alap régi felállás annyival hogy maszkon és táskán +képzettség ez kb 25-30ezer, specializált táskával olyan 120-130ezer képzettség és hátha az elég, a másik amit te írtál hogy annyi firearms és stamina hogy éljenek a talentek (bár alphanál már nem lényeg) a többi meg elektronika ruhán meg + Életerő, meg ugye a 6% öngyógyítás. Csak sajna nem volt lehetőségem bármit is tesztelni. Mondjuk én Alphaval alapból Last Standre rendezkedem be, Lvoac + G36, kompetens, gonosz, halálos, kérlelhetetlen, sikerült úgy összerakni a két fegyver hogy ez a 4 talent mind a kettővel megvan.
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #34922 üzenetére
köszi a választ Neked is
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #34887 üzenetére
PvE-re továbbra is jó a cluster, a vérzés ellensúlyozza a robbanást. Viszont már nem tántorognak a robbanástól a mobok és ugye simán lőnek akkor is ha véreznek. Én az elektronikában nem tudtam elérni csak 359k-t buffok nélkül. Igaz pár mod az elektronika+haste, mert jó lenne ha vissza is töltenének azok a seeker-ek. Kisebb gear score-os fegyvereket használok a talent-ek miatt és még ezekkel is tudok sebezni, jobban mint előtte.
Nekem eddig tetszik ez a patch. Egyszerűbbek a dolgok, mégis hatásosabbak. Jó ötlet volt, hogy az Armor stat-ot kivették.
-
törölt tag
válasz
micafighter #34772 üzenetére
Nincs akkora szerrncsénk sajnos.
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #34772 üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #34686 üzenetére
Így legyen. :-)
Többen írtátok,hogy miket érdemes megvenni a rajzárústól.Egy új karaktert megpróbáltam felhúzni 30-ra,de nem sikerült. :-/ 25-ig ment pár óra alatt.
Sok mindent buktam?Ma már ugye jön a patch.
Sok mindenről lemaradtam?Annál a rajzos árúsnál csak phoenix kredittel lehetett volna fizetni,azt viszont csak 30.szint felett lehet kapni. :-/
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #34709 üzenetére
DPS + Képzettség karakter, az eddigi dps+armor helyett?
Lehet nem rossz ötlet.
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #34686 üzenetére
Pedig mar korabban kapott Pro patch-t, nekem igy is szep meg jol is fut, na de nyugodtan optimalizaljanak meg rajta, nem haragszom meg.
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #34600 üzenetére
"...AK is húz oldalra de az nekem konzisztensen jobbra fel legalább."
Kb. egy héttel ezelőtt szereztem egy nagyon komoly ak-t,nagyon jól sebez viszont nálam is ugyanez van.
Jobbra-fel húz picit.Mit kellene rátennem,hogy ne nagyon húzza el?A visszarúgás vagy a pontosság lenne a fontosabb?Tárban/hangtompítóban/irányzékon tudnék rajta javítani.Matej uplay feltörés: Ez iszonyat nagy szippantyú. :-(((( Szerintem ne hagyd annyiban,írj nekik mégegyszer és kérd,hogy rakják vissza!
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #34604 üzenetére
Amikor a srác mondta, hogy csítelnek, akkor azért egy 5 perces last minutes mentés volt részemről.
-
pruzsi
őstag
válasz
micafighter #34608 üzenetére
PC
-
cikasz
őstag
válasz
micafighter #34604 üzenetére
És úgy is gyorsan mozogtak, hogy alkalmanként rákerült a vérzés is!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #34600 üzenetére
Nem,csak a talentek miatt próbálgattam a rendőrségit,egyébként mindenhol inkább LW M4-et használok esetleg LVOA-C-ot,bár utóbbi is jobban rángat mint az LW...
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #34589 üzenetére
Gyorsan átfutottam a módosítókat amik jelenleg megvannak, és egy sincs bennük ami ettől jobb lenne
Kb 50-60-at kraftoltam legalább, meg módosítóból legalább ~2000 darab esett az elmúlt időszakban.Ennyit a lootról.
-
HKorn
veterán
válasz
micafighter #34577 üzenetére
Persze, én is vágom, de egyszerűen nincs negyedik Alpha gearem olyan, amit be tudnék rakni, mire lenne addigea meg már nem lesz annyira értelme 1.6-tal.
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #34577 üzenetére
Jah...ma az első volt. Toltunk 3-mat eddig ! Havernak a Barretta mellényt is kilökte
De nagyon irigyeltem érte
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #34540 üzenetére
köszi neked is
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #34504 üzenetére
188 milla kredit
Február 28
Szuper, és anti cheat - ről volt szó ?szerk.
players111Ne mond, hogy neked több van ...
Mondjuk amennyit én mostanában toltam nem csoda, hogy nekem közel sincs enni
-
válasz
micafighter #34513 üzenetére
Mint minden DPS build
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #34504 üzenetére
Alpha karaktert mostanában hanyagoltam,vagy végső megoldás supportként vagy a predatorban mentem be. 1.6-ig semmit nem pörgetek már,ami jobb elrakom minden más eladásra megy.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #34500 üzenetére
A délelőtti időpontok nálam is hasonlóan eredményesek voltak.
A másik időszak pedig specifikusan Survival esetében a péntek délután 15-17 óra közötti időintervallum ekkor a mostani versenyfutás sikeresebb mint a más időszakokban és rendre 10 ezer credites egy kör. -
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #34500 üzenetére
Akkor Snip3r loot misztériuma solved
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #34490 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #34490 üzenetére
Nem tudom már szerkeszteni, annyit akartam még hogy battle buddynak nyilván csak csapatban van értelme.
(#34492) Snip3r_HUN: viccet félre téve nem gondoltam volna de tényleg szórakoztatóbb 2 vagy 3as csapatba menni, sokkal nagyobb a kihívás és ettől szórakoztatóbb mint 4en, legalábbis nekem.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #34483 üzenetére
Kössz szépen, sajna nem egyszerű, nagyon kevés alpha esik és abból is kevés amit használni lehet. Itt van még 2 változat amiket még összetudok hozni. Vélemény? [link]
Az oldal fegyver talentes dolgot nem értem ez akkor is aktív ha nem használom? vagy pl kompetens oldalfegyveren elnyomom a skillt és vissza váltok M4-re?
Arnikusz: nincs Alpha zsákom mert eddig csak olyan esett a mi elektronikás és képzettséges egyszerre.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #34483 üzenetére
Még annyit tennék hozzá, hogy Barrett mellényt nem próbáltad, vagy nincs jó Alpha zsákod és azért?
És a könnyű M4 kéne. 1.4-ben csak 10% volt a CHC-m, 1.5ben kezdtem ezekre gyúrni.
És a fegyver kiegészítők amiket ma is használok 1.5 első 3 napjában estek, hiába van mindenféle rajzom abból nem adott.
A korábbi 2% krit esélyt, vagy critsebzést adó szettmódokat lecseréltem én is 6% öngyógyításra és 5.50% szövetséges öngyógyításra.
A Barrett mellényben lévő 2db 280 páncélt adó módon kívül a többi 270-272-es, de ezek 1.6-al mennek. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #34479 üzenetére
Feltöltöttem Drive-ra a képeket.[link]
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #34469 üzenetére
Igen a 3. képesség így báj-báj, de még a Rapid mellény is izgatja a fantáziámat.
CHC 30.5% CHD 92%- ha jól emlékszem.Azért kell megvenni a héten a mellény tervrajzot a Boo Terminal tervrajzostól.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #34401 üzenetére
Ez konkrétan úgy van, ahogy leírom, mindegy mikor , hol esik fegyó.
De nem dőlök kardomba, mivel a használni kívánt dolgokat nem szoktam szemétben jelölni, ami meg hulladékként lesz semmivé, azért nem hullatok könnyeket.
Csak néha mikor elfeledkezem magamról, ez gyakran megtréfál.
-
HorkayZolee
csendes tag
válasz
micafighter #34376 üzenetére
-
pottyoske197
tag
válasz
micafighter #34336 üzenetére
Koszontem szepen, kiertelmezem ami szukseg, msot mar ertem az sebzodesmenetet.
Angolul ertem forma csak felemasul leirva nem rakom ossze ,A hiba nem az on keszulekeben keresendo .
UI. amugy vasarnapi Survival idegbaj kerulgetett.. 2 szer jartam meg , mindketszer tobb mint 1 ora szaladgalas utan egy nagyobb csapat mob ba futottam, sikerult lefektetniuk, de volt nallam medkit sot 2 db is. es errefel csk fut korbe korbe a zold csik, tokideg voltam ezt ismetelgettem 5-6 percen keresztul, azt nem jott ossze a felallas. hat nyomtam egy restartot. szoval a PVP s cheeterek meg hagyjan de az ilyen butol beragad a vernyomasom. fullba mindennel megpakolva, a rejtekszobatol par meterre megfekszem es nem tudom ujraeleszteni mert hat nem mukodik
Amugy PVE reszensot PVP n is voltam sokszor hogy heal lada nem gyogyitott, vagy volt ugy is elnyomtam azt az eletero maximalizalo ebresztos micsoda ulti vagy taktikal linket, vagy hogy hivjatok, Heal ladaba allva es passz meghalltam ahelyett hogy maxra tette volna az eletet. . NEM ERTEM akkor a programkod negativ vegtelenbe csap at vagy mi ???
vagy gondolom ismeros a szitu amikor elesztened fel a csapattarsat es csak sistereg korbe korbe karikaba a zold vonal, azt semmit..... ez mar sokadik tucatnyiszor
A Survival- os elesztes medkittel ha lenne megoldasotok vagy magyarazatok. jelezni angolul a fejlesztoknek gondolom irtak mar elegen
Megegyszer koszi a segitseget MICAFIGHTER
-
pottyoske197
tag
válasz
micafighter #34330 üzenetére
Szia
ezt egy kicsit magyarul is, nem ertem a cap .. , resilience -thu sokat olvastam ezt a forumot de ez most kinai, mire is figyeljek . marmint a szorzora. valahogy ugy lehet hogy egyszer osszeraktam egy utos szettet siman vittem midnenkit azutan osszevissza probalgattam de egy sem jott be meg msot francnak sem tudom mi vol az azelotti osszeallitas, miden cuccot atkalibaltam es nagy marhasag.
5300 firearms 7100 health 2900 electr volt kb azota sem tudom osszehozni... kozepebe sem latokalpha cucc vot valamikkel... habar barett melleny gyengithet rajta mert 2 ot kaptam abbol a jobbik ami amugy is gyengus...
-
i@lex
őstag
válasz
micafighter #34330 üzenetére
Ismerni ismerem, de 90%-ban Pve-ben vagyok, ott meg 300 ezres toughness-el is vígan elvan az ember, nem nagyon kell mókolgatni.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #34326 üzenetére
Nálam a favorite 3-as Responsive, Unforgiving és Fierce.
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #34264 üzenetére
Pont tegnap teszteltem a többiekkel az M700 carbon-t. Nem finomkodik, ha jó a gear és a többi kigészítő könnyedén elaltatja az ellenfelet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #34221 üzenetére
Ha ez szakmai, akkor legyen az, minden másra ott az
MastercardOFF topik, az meg most is pang az ürességtől...Én se értek vele egyet, hogy legyen ez egy "száraz" és "szakmai", mert egy játéknál ez szerintem nem kivitelezhető, mivel nem egzakt és mindenki számára nyilvánvaló dolgok vannak benne, így egyes dolgok megítélése sem egyforma.
Nem utolsó sorban (sőt, igazából sokkal inkább elsősorban), ahogy írtad itt a fórumon a határok is mindenkinél más és mások, de ahogy itt elharapództak a dolgok, a demokrácia itt már nem segít. -
duvi
nagyúr
válasz
micafighter #34213 üzenetére
Lesz ez még rosszabb is ha nem tanul meg a topik normálisan együtt élni. Mindannyian a játék miatt vagyunk itt és nem a marakodásért. Ha mindenki abbahagyja a személyeskedést és visszatérünk a játékkal kapcsolatos infókhóz + segítségnyújtáshoz, akkor minden rendben lesz.
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #34173 üzenetére
Koszi mindkettotoknek
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #34165 üzenetére
Nem számoltál a glitchelőkkel, akikre 2-3e-ket sebez az ember úgy, hogy más playernél ez 10-20e között van
Na azoknál mindegy milyen tálent van a fegyverenMásrészt az erősebb moboknál a páncélt lelőni róla művészet, az életerő már jóval könnyebben elolvad.
Szerintem náluk a páncél több HP-t képvisel...
Nekem mondjuk így tűnik az eddigi tapasztalatból. -
yozsee11
aktív tag
válasz
micafighter #34163 üzenetére
Amikor néztem, akkor a FAMAS-hoz mellé beadta a 4. talentet, de ez még lehet PTS1-ben volt, azóta változhatott is.
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #34138 üzenetére
Ezt nem is tudtam Köszönöm én is a hasznos információt
De ahogy nézem akkor kuka alpha-ból a FAMAS? és ha jólértem, akkor miért?
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #34145 üzenetére
Nem is lesz az baj, ha nem a páncél értékekre és annak megsemmisítésére lesz kihegyezve a fegyverzet , illetve a Gear.
Legalább változatosabban lehet kombinálni.
De a Famas-t kicsit sajnálom az Alpha mellől.
(#34149) PETEE78
Én eddig is inkább a Crit esélyt preferáltam.
Gearen akad még elég Armor damage. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #34145 üzenetére
Lesz így értelme Ar-re pusztító talentet pörgetni? Vagy pl a setten is Páncélsérülést pörgetni?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Na ez jó, ezt én se tudtam. Köszi az infót.
-
pzstm
titán
válasz
igen, és ez azért sokszor nagy előny lehet...competentnek nem feltétlen kell 3. helyen lennie mondjuk....unforgiving, responsive, competent és Destructive négyes elsőre nekem nem hangzik rossznak
-
myckey
veterán
válasz
Korrekt.
Kösz még egyszer!
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #34136 üzenetére
Köszi az infot.
Én is elsiklottam ezen fontos dolog felett.
Tehát akkor úgy pörgetek rá, ahogy én akarok?
A Geart pedig a Gun Talentek -től függetlenül tudom állítani?Nem kell a kettőt össze hangolni, figyelve a a 3 fő mutatóra ( firearms, stamina, electronic) ?
-
Rossonero89
tag
válasz
micafighter #34085 üzenetére
Úgy kb az ezredik Lexi után én is úgy döntöttem, hogy hagyom a francba, csak akkor csinálom meg, ha épp az a feladat! Már most nem kínlódok velük. Elméletileg 1.6-ban eshet az is egzotik ládából. Főnixet gyűjtök, pénzt, és minél több nevesített fegyvert.
-
chokeee
aktív tag
válasz
micafighter #34063 üzenetére
És ha nyitok egy új karaktert az nulláról indul mindennel vagy felveszi a meglévő karakterem szintjét automatikusan?
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #34063 üzenetére
Én komolyabban játszom, mégis most indítottam csak a második karaktert
Sajnos nincs időm négy karakterrel farmolni.
Mondjuk a második karakterrel tyúklépsben nyomom a sztori módot perpill., nem egy óra alatt lett lvl30-ra húzva
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #33990 üzenetére
PVE bossok dobálják a Skull kesztyűket- hétvégén 3 is esett egy körben. A farkasverem alatti dagi lángszórós, lent a BOO alatt Zsaru és a mellette lévő boss is dobál és a kedvencem Láncos Warrengate külditől balra fent.
A tervrajzot meg érdemes megvenni úgyis van fölösleges PxC.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #33986 üzenetére
Egy Skull MC kesztyű jobb lenne már akkor a savage helyett is szerintem.
-
RazoR
veterán
válasz
micafighter #33943 üzenetére
Folyamatban van egy angol/magyar talentes leírás is...
-
RazoR
veterán
válasz
micafighter #33847 üzenetére
Meg tudod nézni, hogy mi lehet a max ha van tervrajzod és a crafting stationnél írja hogy mi a lehetséges max. sebzés.
-
HKorn
veterán
válasz
micafighter #33844 üzenetére
Mondjuk lényegtelen is a valós alapsebzés, mert nagyjából ugyanabban a szettben vagyok mindig, így végülis valós képet kapok a fegyverek sebzéskülönbségét illetően.
-
HKorn
veterán
válasz
micafighter #33840 üzenetére
Ahha, akkor amit a fegyvernél DMG cellában mutat érték, már eleve a módosítókkal számolja? Erre hittem azt, hogy ez mindentől függetlenül az 'alapsebzése' a fegyvernek és DPS az amit minden más is befolyásol. De akkor ez egy komplett tudomány úgy nézem.
Ez a bajom a Divisionnal, hogy túl van bonyolítva a stat, 100 órám van a játékban, kezdem érteni az összefüggéseket, de nem mondanám, hogy teljesen átlátom.
Köszi a felhomályosítást. (többieknek is)
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #33752 üzenetére
Tudok róla, de nekem mindkét fő fegyveren ott van alul a competent.
(#33754) swagger55: Azért lesz kevésbé jó mint eddig, mivel 1.6-tól vérzés mellett már lehet futni csak 20%-kal lassabban.
-
törölt tag
válasz
micafighter #33740 üzenetére
pvp-re legjobb az AUTO AIM az mindent visz jelenleg Division-ban.
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #33715 üzenetére
Inkább jöjjön kicsit előbb, de anticheattel
-
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #33702 üzenetére
Nagyszerű, köszi.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #33598 üzenetére
Nem lesz ez így unbalanced?
Azért az nem gyenge kritikus találat esély ( csak hogy ne mindig chc legyen ) .
Bár ha azt vesszük, lehet egy kis változatosság, mert jelenleg nem sok fegyvertípust érdemes használni.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #33576 üzenetére
Pörgessen bátran már van egy 37% sebzés mellett kérlelhetetlen, gonosz, ádáz, kb. 100 próba után.
Meg csak jó lesz az a Frontline. Még egy sniper Dead eye és gut. -
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #33500 üzenetére
Nem csak erről szól a dolog, pl tegnap volt egy kis fight a BANDIT klánnal, lent rugóztak a DZ1-ben, rájuk mentünk, kb 3-4x lelőttük a komplett csapatot. Na ekkor volt az, hogy AgeOfEmpires kifejezéssel élve még a vadászkutyákat is hozták magukkal, hirtelen lett a szerevern 7-8 BANDIT (pár RU) végződéssel, és másról sem szólt nekik a játék, csak hogy bennünket kergessenek. Nem mondanám, hogy csaltak, de volt 1-2 furcsaság.
A másik meg, ha összekerül az ember 1-2 jó csapattal, akkor az azért látszik, de amikor azt látod, hogy manhuntként nem hogy futnának, hanem jönnek rátok, és főleg úgy, hogy 1-2 le is térdel közülük, akkor azt nehezen tudom elhinni, hogy minden tiszta...
Szóval vannak, akiknél elgurul a gyógyszer, és azon élvezkednek, hogy 8v1-ben, ahogy spawnolok le tudnak lőniMagyarok:
Tegnap mentünk négyen, és volt egy srác, valami I.ÁDI_hun. Mondtuk, hogy ne bántsuk Ő egyedül van, hadd menjen (amúgy is futott el, ahogy meglátott bennünket), . Rámentünk egy csapatra, akivel előtte már párszor lövöldöztünk egymásra, errefel ez a kis köcsög elkezdett bennünket hátulról lőni, és miatta buktuk a kört, mi pedig direkt nem lőttük. Legközelebb vele fogok kezdeni
Kerestük utána a szerverem, de nem találtuk, mert lett volna hozzá 1-2 keresetlen géppisztolygolyó...
Továbbra sem célom olyanokkal játszani, akik nem akarnak (bármennyire is "PvP" a DZ), de úgy vagyok vele, ha rugók vagyunk, és odajön magyar, akkor lövöm (nem biztos, hogy le, de amit lehet kihozunk a dologból) -
HKorn
veterán
válasz
micafighter #33439 üzenetére
Úgy értem, hogy számomra jobb loot. Hiába ad gyakran lootot, ha az nekem 80%-ban haszontalan első ránézésre is, shotgunok meg kb nulla armorú gearek, amúgy is tele a stash-em ilyenekkel.
Ezért is tartott addig, mert nagyját eldobáltam, nem akartam olyan cucc miatt kimentést kockáztatni, amit tutira nem tudok használni. Így is eladásra ment minden kb.
PvE-ben természetesen tier5 és challenge a szint, de már nem is tudom mikor kaptam utoljára olyan cuccot amit azóta is használok.
-
HKorn
veterán
válasz
micafighter #33433 üzenetére
Nem tudom, pár napja haverral kb 4 órát farmoltunk DZ06-ban, csináltunk kb 5 kimentést és hát alig volt értelmes loot így is, hogy a nagyon egyértelműen rossz cuccokat fel se vettük eleve.
Az lehet, hogy gyorsabban, jön, de sajnos nem jobb semmivel se.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #33433 üzenetére
Ismét csak azt tudom mondani amíg nem lesz anti-cheat addig hiába is jön a Last Stand...
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #33384 üzenetére
A manhuntoknak is csak egy ultijuk lenne.
(#33385) norti Persze, a balanszolás, meg a glitchek korrigálása kellene a legjobban, már régóta.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #33386 üzenetére
Az ultikról volt szó, mert jelenleg az dönti el a PvP-t! (Sok esetben)Ez szerinted normális így??? [link]
-
bunfi
őstag
válasz
micafighter #33367 üzenetére
Szerintem ez nem sztory, nem vicces és ironizálni pedig ezen a szarkupacon már nem érdemes.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #33359 üzenetére
0 taktika, 0 fedezék harc, keringő hegyek megint
Twitchen is ez megy, vicc az egész. -
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #33363 üzenetére
Mint írtam nem illik jelenleg a játékhoz! Szokható, de nem így kellett volna megcsinálni! Tárazz lassabban sprint közben de tudj tárazni! Minden jobb csapat azt lőtte aki épp tárazott... ha pedig kapod a gránátot magad alá tárazás közben akkor futhatsz el és abbamarad a társzás. Ez így f.szság!
-
bunfi
őstag
válasz
Én szeretnék neki hinni, de tekintve, hogy 2-án ment ki a patch és 1 nap játékélmény (- alvás; - videószerkesztés; - audiokommentár) alapján kétlem, hogy időtálló következtetéseket von le.
-
pzstm
titán
válasz
én látatlanban mondtam, hogy szerintme jó dolog, hogy ha tárazol nem sprintelsz, de nem PTS-ezhetek sjanos ugyebár
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #33354 üzenetére
Supportnak: DZ6 templomban Final Measure kesztyű,~980 páncél,+AR sebzés crit eséllyel és crit sebzéssel.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #33324 üzenetére
Ja borzalmas hogy lehet tesztelni megjelenés előtt a patchet. Legalább most kiderül mi bugos és nem élesben megy a vissza élés. Nekik is jó hogy több ezer ingyen tesztelőt nyernek ezzel a játékos meg örül hogy hamarabb kipróbálja az új dolgokat. Én pl arra használom hogy pörgetem a cuccaimon a statokat hogy ki tudjam hozni a legjobbat amíg ingyen tehetem, ezt elmentem aztán élesben már tudom mit mire kell.
-
Bocy18
csendes tag
válasz
micafighter #33286 üzenetére
Ahhh remek.. Koszi..
-
Gtaati
őstag
válasz
micafighter #33237 üzenetére
Helló!
Köszi a választ, akkor megnézem ezeket is, Lexington nekem még eleinte adta a dolgokat, de mostanság kb semmi. A videót én is megnézem mert nekem egyedül többszörösébe tellik
Köszi!
-
Madoc
veterán
válasz
micafighter #33237 üzenetére
Valaki linkelne egy lexi videot ami 6-8 perces!? 12 alatt sose volt. Megnézném mit kéne másképp csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- HMD Skyline - jó szerelés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest