- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Anonymus23
veterán
Coolheaded az meg csak pisztolyon vagy sniperen van, AR-en nem ad be ilyen tálentet, talán még a hőskorban a Caduceuson volt, de az sem igaz már a mostaniakra.
Pl UG kihívás ketten (2 reclaimer) simán adja nagyon jól a supportoknak is a Liberator. Most hirtelen nem is tudom mi is van az uralkodó helyett. -
Nincs cap, ellenben van diminishing returns ami ~250k skill power felett durván érezteti a hatását azaz e határ felett lényegesen kevesebb skill powert kapsz minden egyes electronics pont után. Másrészt meg ha mindent elektronikára pörgettél akkor nagyon durván túltoltad.
-
micafighter
nagyúr
Szerintem supportnak a legjobb talentek a competent, unforgiving és responsive, a responsive kellene a 3. helyre, és ez könnyü m4-en vagy lvoa-n.
Azt is érdemes észben tartani hogy az oldalfegyvered talentjeit ugy tudom megkapják a képességeid, pl oldalfegyveren ha van predatory akkor pl a turreted gyogyul ahogy öl.
Másodlagos fegyvernek meg lehet betennék egy harmful talentes M1A-t, vagy ha oldalfegyver egy 93R predatory és harmful az is jó.
Harmful csak PvP-re kell igazából.
-
Anonymus23
veterán
A Boo-n kapható Liberator nagyon jól használható supporttal (egyet talán pörgetni kell, de kezdetnek kiváló).
Azt érdemes megvenni, plusz egy sniper ami esik, azokból is sok van, ami supporthoz való.Hasonló szettekkel 274K az elektronika, mivel kellett pár TF módosító, hogy éljenek bizonyos tálentek.
Azt azért meg kellene nézni, hogy van-e értelme ennyinek, mivel nem tudom hol van 1-1 képesség maximum értéke. -
pottyoske197
tag
Famas nekem is 360 ora alatt 1 db esett 2 talent aktiv rajta az alap es meg egy apit raporgetem, a 3 dik magas electronikat kert amit sajna nem hasznalok meg, majd egyszer ha raveszem magam olyan szettre
Amugy sem jovok ra de neha neha nem alkalmazza a program rendesen a szettbeallitasokat , tobb oranyi jatek utan felfigyeltem en is.
passz en sem ertem, kozben johetett javitas es azutan tunt fel, legalabbis amiket irtatok fennebb
sajna idohiany miatt orvendek ha 2 naponta ranezem valahogy vegigfutom a hozzaszollasokat, jatszani rememelm fogok meg tudni, 2 -3 hete alig jutok oda a nagygephez. melo kozben olvasgatom a forumot mig pihen az agyam, de itthon passz sok a csaladi elfoglaltsag. mar mire haza erek esteAzt viszont en sem ertem de kb minden 200-300 adik alkalommal kapok terdvedo szettet, belefaradtam mar a lexingtonba is 1 db mellenyt kaptam 1800 as pancellal gyeenge tulajdonsagokkal. szoval megvan de inkabb meg kivarok. Survivalban 2 szer tudtam bemenni szetnezni. napik is alig fernek bele.
Ja ma megint supply
masik erdekesseg amire felfigyeltem, van egy falubeli ismeros akivel szoktam kozosen neha neha, ugyanazoninternetszolgaltato, de valahogy mas a savszellesseg, namarmost ha kicsi a sebesseg, vagy korlatozottabb vagy gyakori a kifagyas vagy Delta mit tudom en mik. Nalla atlagban 10-12 mig nallam alig 1 szer ugyanannyi jatekido alatt. szoval sokszor nem a jatek a hibas a kifagyas kilepes stb miatt hanem a le es feltoltesi sebesseg..
ezt ha esetleg valaki meg tudna bizonyitani, akkor allithato az eszrevetelemJO SUPPLYZAST mindenkinek
-
LucentTwo
tag
Minek mellé az AK?
Egy Famas kell alpha szett mellé. Az adja meg a plusz 15% sebzést a Famas talent miatt, aza jó AR párosítás.
Én is megvettem, eddig LVOA-t használtam, mert nem akart esni. Pörgettem is egy kérlelhetetlent rá a gonosz-pusztító mellé. Nem tudom, h a halálos megérné e jobban, hiányozni fog e aza 15% CHD.
-
arnikusz
veterán
Mask Ferro's Oxygen Mask
Napalm Production Site, Hard
Field Proficiency Cache
Survival CacheNamed NPC - 1%
Survival Cache - .14%
Body ArmorBarrett's Bulletproof
WT5 Lexington Event Center, Challenge
Field Proficiency Cache
Survival CacheNamed NPC - 1.02%
Survival Cache - .14%
BackpackNinjaBike Messenger Bag
Dark ZoneDZ Proficiency Cache
Survival Cache
WT5Named DZ NPC - 1%
Survival Cache - .14%
GlovesSkulls MC Gloves
Field Proficiency Cache
Survival Cache
WT5Named NPC - 1%
Survival Cache - .14%
Knee PadsShortbow
WT5 Madison Field Hospital, Hard
Field Proficiency Cache
Survival Cache - .14%
HolsterColonel Bliss's Holster
WT5 General Assembly, Challenge
Field Proficiency Cache
Survival Cache - .14% -
dvd24
senior tag
Ha csak a +20% stability miatt használod a 2 strikert, az könnyen megkerülhető a steady hands talenttel, amivel ha fedezékbe mész kapsz egy buffot 10 mp-re ami növeli a stabilitást.
Csak ahhoz kell ennél a módszernél hozzászokni, hogy figyeld a buffot, és ha lejár akkor beugorj egy fedezékbe egy pillanatra, illetve ha fedezékben vagy akkor egy pillanatra kigyere belőle és újra vissza a fedezékbe, hogy újra aktiválódjon. -
pve-re elég változatosakat ki lehet rakni. a leginkább favorizált az a 4alpha+reckless/barett's+savage dps szett. ehhez az aktuális meta ar-t társít. a famas gyorsan lő, és van egy olyan talentje, amely 15% fegyver sebzés módosítót ad, amelyet a fegyverre szerelt stability és accuracy modok csökkentek. ha csapatban játszol, akkor oda már nem árt 1 4reclaimeres support kari, neki általában lmgje van, esetleg coolheadedes snipere. van még többféle build is, ar-re, lmgre, és a frontline (d3-fncvel) pajzsra. a sniper az most annyira nem elterjedt, köszönhetően a deadeye és sentry nerfeknek.
-
micafighter
nagyúr
Famas nem rossz csak nagy a szórása és nem túl pontos (nem csak felfele húz a szórás hanem jobbra-balra is), de ha visszarúgásra gyúrsz akkor jó lehet.
Könnyű m4et és lvoa-t azért preferálják általában mert majdnem olyan gyorsan lőnek mint a famas, és jobb a szórásuk és a pontosságuk.
Nem próbáltam még amúgy assault fegyót pontosságra és visszarúgásra gyurva, de szerintem többet érnek a sebző talentek mert ha megtanulsz ellentartani a fegyvernek akkor ugyanúgy tudsz vele lőni mint ha pontosságra lenne gyúrva.
Pve-n sok minden működhet, pvpre most az alfa szett valószínűleg a legerősebb , vannak különböző variációi, mellette még a predator is használható, illetve nekem a nomad is bejött. Ha csapatban mész akkor több féle dolog is működhet.
-
Nem lesznek 35-ös, se 34-es mobok, 33 lesz a legmagasabb szint. 4 "tier" (szint) lesz, amivel állíthatod a játék nehézségét majd, a Tier 4-ben lesznek a 33-as mobok, DZ-ben is, DZ1-6-ig, skálázódva felfelé lilák-sárgák (állítólag DZ6 elitek okosabbak lesznek, ez különbözteti meg őket a DZ4-5-ben lévőktől).
Razor de egyszerre írtuk
-
RazoR
veterán
Nem lesznek 35-ös mobok! 33 lesz a legerősebb! Plusz lecsökken a time to kill, vagyis rövidebb idő alatt fekszenek a mobok, te meg nehezebben fogsz halni a moboktól, vagyis nem fog oneshot-olni a shotis meg a sniper.
#23621 players111 jaja, nem volt rossz, pedig kiskarival voltam sentry-ben
#23629 Anonymus23 Gratulálok apuka!!!
-
Nem mindenkinel alap.
Sot, mivel egyre kevesebben hasznalnak stickyt, egyre kevesebben vesznek fel 2 finalt. Pl sentry shotisok mindig 5 sentry + 1 reckless mellenyben vannak. Na azok dolnek el.570 szivossagnal majdnem megol a sajat stickym. Tehat 2 final eseteben 285 szivossagnal van ugyanez ( tetelezzuk fel, hogy nincs tobb resistje ), es a stickyt nem akkor lovom, mikor elkezdjuk, hanem mikor valamelyik glass cannon mar lelott a hpjabol. Es ha ez a DPS veletlenul Tomi, aki shotival mar szepen feltette a 3as jelolest, lehet az az illeto 2 finalban, mint egy zsak szotyi, rogy ossze a stickytol.
De meg minden keplekeny.
Ennel a karinal van egy olyan melleny es hatizsak, ami a segelyallomas toltesi sebesseget es hatotavjat noveli. Igy ujjaelesztos allomassal es boost overheallel is tudom tamogatni a csapatot, ha kempelnenk.
De alapertelmezetten boost overheal es sticky van. Esetleg overheal es smart.
Sniper : nalam nem mukodik a specializalt kepzettseg.
nem ad hozza semmit
-
A sebzeshez mindig tedd oda a firearms erteket.
Nekem 3200 firearms mellett :
Aug : 10.2 725rpm brutal-pusztito-adaz
Acr : 10.4 760rpm brutal-halal-adaz
Ez az alap, ezekre jonnek a modok.Aug kevesebb loszer, raadasul csak kozelre. 10m felett brutalisan csokken a sebzes. Acr pedig jo tavolra is, s kozelre is akkorat ut. Valamint 50 golyo helyett 60.
Kinek mi jon be, de en smg-t nem hasznalok mar. Lmg-k jonnek be. Brutalisan pontos az rpk74, es 9k+30% a sebzese, 88 loszerrel. Nagyon bejon.
-
Raulblanco07
aktív tag
A szett változó, 191 és 240 is lehet ott, egyébként showstopperre számít.
Flash,
legnagyobb eséllyel falconon kapsz, utána DZ, majd HVT, többi incursion, UG. De falconon kívül a többinél nagyon kevés az esélyed, még DZ-ben is ritka, mivel rengeteg féle szett van és ott mind eshet, a többiben pedig valamelyikre van súlyozott esély, így azoknál striker azért ritka, falcon a legjobb ha strikert akarsz.
-
-
TommyS_27
senior tag
Nem vitatom, biztos jó ha így össze van válogatva de nem tudsz mellette snipert használni. Az pedig sokszor jól jön.
PvP-ben is hasznos tud lenni a 3 sentry stack mivel a csapatod is többet sebez a megjelölt célpontra. A Strikeré meg csak rád van hatással és ha mellé lősz már bukod is az addigi stacket. PvP-ben meg sokszor mellé lehet lőni mint az látszik is ebben a videóban.[Még a Dmg buff előtti videó.] Azóta volt playerre 150k krit is.
-
TommyS_27
senior tag
Deadly Brutal rajta van minden fegyveremen amit használok. Az a plusz három talent nem ér nekem annyit, mint a sentry hármas jelölése. 110k+ lövök kritelve playerek fejére M1A-val. Abba egy átlag játékos instant fekszik.
Biztos jó az Alpha(nem próbáltam), de nekem csak a plusz két medkitért van a táskámban. -
Raulblanco07
aktív tag
Egynek elmegy, de közel sem tudja azt amit egy Sentry vagy Striker, és akkor hol van egyéb DPS istennek mondott szetthez képest
Jól hangzik ez a mind a 6 talent, de ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy sentry/striker 2-3-4-es szettbónusz, vs a 6 fegyvertalent közül a rosszabb 3, mivel a többségnek a jobbak közül van 3 a fegyverén, szóval igazság szerint 3 gyengébb talent az a plusz amit adna a szettbónusz. -
Raulblanco07
aktív tag
Pedig 20k-val elég gyenge még, próbálj ki egyet ami maxos, 50% dmg buff és 75% resist.
Mintha folyamatosan ultiban lennétek amíg bent vagytok.Megéri bőven valakinek dps nélküli skillpoweres builddel menni, nekem is van egy ilyen karakterem, 80k - 500k - 50k statokkal. Az 50% dmg buff miatt sniperrel az 500 firearms mellett is lövök 500k-t fejre mikor crit van, de többnyire ilyen 100-200k-t, nem is lényeg, a dps-ek jól járnak az 50% dmg buffal, és mindenki a 75% resisttel, nyugisabban lehet menni, nem gond ha falconon odajön 1-2 shotis, coverben bőven kibírsz 1-2 lövést tőle közelről is, vagy dragon nesten sem gond a platón hogy hátulról a 2-3 snipernek tiszta célpont a hátsó kettő, smart cover resist megvéd tőlük, 35-ös sniper 1/3-ot lő le rólam ott max, és gyorsabban healelek mint ahogy az lő.
-
DokiBaxxi
őstag
De nekem most az 1.3-as patch óta sokat romlott a helyzet, van, hogy 5 másodpercen át vagy tovább is gyakorlatilag áll a kép, van max. 2 FPS-em és semmit se tudok csinálni, miközben ugye lőnek (egyszer Supply Dropnál így haltam meg). Elég zavaró. Játékot már újraraktam, meg a VGA drivert is, a Win elég friss, szóval nem tudom, hogy mi lehetne a gond. Egyre jobban gyanakszok hardveres gondra, de hát mint mondtam, ez csak 1.3 óta ilyen
-
arnikusz
veterán
Odaadom érte a Warlordot.
Csak poén volt.Underground csomag 20. szint felett gondolom.
Az eddigi tapasztalataim az irányba tendálnak, ahogy nő a szint úgy esnek jobb cuccok.Pl. tegnap 19. szintet elértem és bár Blind táska kellett volna, de kesztyűt dobott 268GS, igaz egészség volt rajta, de felvitte 3354-re az életerőmet így a Sentry kesztyű megpihen a dobozba.
A Caduceusra visszatérve, csak azoknak ajánlott akiknek van ideje szórakozni az Amherst lakása küldetéssel én már passzolom.
-
Raulblanco07
aktív tag
A többség bármikor bármilyen nerffel mindig úgy van, hogy felesleges és sír miatta.
Azt nem értik meg amit kollega írt fentebb, ha nem lesz nerfelve akkor sem vagy előrébb, mert akkor a mobokat erősítenék meg a többi fegyverrel együtt. A lényeg, hogy most túl jó ahhoz képest ami a nerf vagy buff után lenne, és bármit csinálnak, utána már nem lesz ennyire jó. -
lanikai
aktív tag
redditről idéznék;
QA Testing scheduled at MASSIVE:
Qa Team , Gabe 1, Gabe 2, Gabe 3 and we all hope Gabe 4 is not ill today.
Starting test:
1. Weapons.
Gabe 1 "ok, one of you shoot me once" BUM "Nice its firing. Enough, we have other things to test"
2. Gear sets.
Gabe 1 "Nice i can wear it, its working"
Gabe 2 "Same"
Gabe 3 "Agree"kb tényleg így működhet a dolog...
-
sith7
félisten
Köszi
Az UG megjelenése előtt, még hasonló gear -em se volt, az akkori viszonyokhoz mértenIgaz sokat nem is voltam DZ - ben, csak ami muszáj volt a lvl 75 - höz
És ami még jó ebben, hogy az új set -ek már 268 -asok, de a végsők még nem
Szóval bőven van még benne fejlesztési lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest