- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #34676 üzenetére
aha ...szóval már ma bekapcsoltad a loot manager programodat ... azt hittem kibírod holnapig
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #34676 üzenetére
Errol jut eszembe, hogy ossze kellene rakni egy lone star facetank buildet cassidyvel.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #34639 üzenetére
Én is korán akartam kelni de nem ment, lehet mert tegnap délben jöttem meg 24ből aztán hajnali 2ig játszottunk. XD
-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #34639 üzenetére
... az nem normális és feküdjön vissza aludni
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34601 üzenetére
Értem, köszi
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34586 üzenetére
Jól néz ki
BTW rendőrségi M4et használtok PvP-re? Van egy fullos rendőrségi M4, csak a szórás miatt kérdezem, az ugye jóval rosszabb mint az LVOA vagy LW M4, az egy dolog hogy a rendőrségi M4 jobban húz meg oldalra is megy (LVOA / LW M4 kb egyenesen felfele húz), de ugy vettem észre teljesen inkonzisztens, hol jobbra hol balra húz, pl AK is húz oldalra de az nekem konzisztensen jobbra fel legalább. Kipróbálom majd ugyis csak érdekel a tapasztalatotok
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34596 üzenetére
Ahha, ezt nem tudtam, Köszi
-
Dendytv
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #34596 üzenetére
Csak ott az árusnál változik nem ? Vagy már akkor is ha megvetted ?
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34594 üzenetére
Milyen talentekkel adják most a Liberatort?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #34582 üzenetére
Nem feltétlenül, pve-ben össze lehet hozni, bár persze nem muszáj egyszerre mindent elnyomni.
Remélem összejön 1.6ban egy MDR, PTS-en pve-ben nagyon bejött.
-
válasz
Snip3r_HUN #34582 üzenetére
Fedezékből fedezékbe rohanást ne hagyd ki.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34573 üzenetére
Nem rossz ez, csak az a baj hogy sok mindent kell hozzá beáldozni:
ha famas-al nézzük akkor 7%+ sebzés (nem komplikált 15% - a predátor 3as bonusz 8%) és 2 plusz fegyver talent ami leginkább crit esély/crit sebzés vagy páncélsérülés, plusz egy savage kesztyü + 7,5% crit esély, plusz még egy másik arany cucc ami tetszőlegesen plusz képzettség, védelem vagy plusz sebzés. Cserébe a második oldalfegyver SMG lehet.
Ezzel is tudsz nyilván fektetni, de egy 4es alpha famassal + 2 sárga ruha egyértelmüen erősebb szerintem, de ez volt ugye az egyik baj az 1.5-el, hogy az alpha + famas annyival jobb minden másnál
De tudom hogy ezzel Te tisztában vagy, ugyhogy nem neked irtam ezt.
(#34576) Dendytv gratula, el ne add
Nekem is ilyen térdvédő kéne
Az egyetlen sárga térdvédő ami PvPre használható bónuszt ad. Biztos amugy hogy lexi-ből jött?
A talentje miatt én akkor is használnám egy full sárga szetthez PvPre, ha nagyon rossz statokat ad amugy
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34571 üzenetére
Persze tudom, de valamivel mérni kell a karaktert.
Amúgy jelenleg épp egy 3 Alpha 3 Predator szettben vagyok, de Alpha gearek messze nem a legjobbak. primary AR LVOAC destructive, brutal, unforgiving
Secondary SMG MP5ST responsive, destructive, vicious talentekkel.. -
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34505 üzenetére
Igy vagyok vele én is, csak találtam pár napja a ládában egy 10,374-es alap sebzésü LVOA-t 2 jó talenttel, gondoltam 1-2 pörgetést megér
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34485 üzenetére
Egyet értek, mondjuk én a pusztitót épp pár napja cseréltem le ádáz-ra az egyik fegyveren, mert úgy számoltam igy több lesz a DPS, ezzel most igy néz ki:
Fogékony (Responsive) / Halálos (Deadly) / Ádáz (Fierce)
Kérlelhetetlen (Unforgiving) / Gonosz (Vicious) / Nem komplikált (Uncomplicated)
Hozzáértő (Adept) / Eltökélt (Determined) / Kompetens (Competent)
Ezzel most igy néz ki, jelenleg barret + savage van bent, Eltökélt helyett Ragadozó jobb lenne oldalfegyveren de nem szórakozok már vele mert 1.6-ban ugyis megy kukába:
[ Módosította: #45553408 ]
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #34492 üzenetére
Most mit izgulsz ?
Csak annyit mondanak üllljjyéé bele !players111
szerintem rosszul emlékszel, csapattárs volt az akit felhúztál -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #34488 üzenetére
"papír mind a 4 karakterem" Persze én meg a Mikulás vagyok.
sith7 Nincs követelmény DzP egy baráti tàrsaság és dz-ben nagyon segítőkészek vagyunk. Pl: én talán egyszer fel is húztam egy elesett játékost.
Mondjuk utána gyorsan le is lőttem.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #34488 üzenetére
Hogy dézépoliszos legyél meg kell felelni bizonyos követelményeknek, ... gondolom ... lehet casting is van
-
arnikusz
veterán
válasz
Nem szerény a véleményed és köszönöm, így van.
Két hete még csak 400 ezer körül volt, de a dps nem jelent semmit tudjuk.Ádáz csak az oldalfegyveren van a mostaninál, ahogy korábban nálad is láttam van olyan M4 és Lvoa-C amin kompetens és fogékony talentek vannak a gonosz, halálos, kérlelhetelen mellett.
A hangtompító csak rajta maradt, de közben, mint nézem a korábbi az ACR-en van egy csőszájfék aminek jobba a hangja, ezért ő este visszajön, ha rájövök melyik karakternél van.
Players nálam nem lényeg az e .... méregetés és mint korábban is írtam a Játékélmény a lényeg és rég kinőttem a gyermekkorból, de tudjuk gyereknek lenni jó.
-
törölt tag
válasz
Ebben a szettjében bármelyikőnk lelőné. Udv: Team DzP
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34461 üzenetére
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #34461 üzenetére
Az se rossz. Komolyan nem értem mi a céljuk ezzel vagy mi volt. Egy ilyen játékot ezzel ásnak el. Kicsit olyan érzésem van mint Aionban évekig mentek a reportok és kérések a csalás védelem miatt, és mikor hozták be? Amikor már kb senki se játszott vele...
-
PETEE78
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #34374 üzenetére
A Bullet Kingnél volt olyan bugom, hogy nem tudtam leadni a safe house-ban a küldetést, így boss se volt, bármikor mentem oda. Aztán most hétvégén haverral csapatban már le tudtam adni. Azóta van Bullet King is.
-
pruzsi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #34374 üzenetére
Értem,én csak a listát néztem mi nincs meg,és én jelöltem ki azt hittem már akkor biztos végeztem azzal amivel kellett.
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34365 üzenetére
Ezt mostmár tudom. :-) Viszont mindig volt vki a tegnapi közelében,így nem tudott volna meglépni.Biztos,hogy bezárta a játékot.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Snip3r_HUN #34344 üzenetére
Ha az "üllyé bele" meg a "mengele xd" idióta semmihaszna/nemvicces offok hiánya (persze, azért akad 1-2 ilyen még mindig) sikernek számít, akkor ez biza szomorú. Én imádom őket.
Mellesleg ki-hogy van az 1.6-al? 1 named fegyó elegendő lesz 3 hónapra?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #34292 üzenetére
Visszamennyéé!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #34274 üzenetére
Ma tényleg jót játszottunk.
[link]
-
GAbre
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34279 üzenetére
igen az a talent volt az első famasomon is.
De ennek a dps-e 181000
A mostanié,meg 220-230e alapban.
Még ha 15%ot rá is raksz akkor is kevés.Nem beszélve arról,h a módositóim tuti levinnék ezt.
És mint mondtam nem tartom a karim erősnek.Amúgy igen néha kevés.
De most ez a legjobb ruci ami van rajtam.
Zónában bensivel járok.
Ott meg nem érdekel annyira (bár szinte mindenem kevesebb kicsivel,azt hiszem),mert nem vesztek semmit,ha halok,max kulcsot. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34269 üzenetére
Nézegettem én is egyet veszek a Batman mellé, de nem innen.
Az óra volt a kezemben elég gagyisztán.
Loot eső van a DZ-ben így patch előtt, komplett Alpha szett, Lvoa-C, M4, a módokról nem is beszélve, jó Midas, csapattársnak Hungry Hog, de Tommy Gunt nem akarnak dobni a supplyk.😂 -
Dendytv
senior tag
válasz
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kijött és megijedt tőled, ennyi, te meg lelőtted
-
LÁZ
addikt
válasz
Snip3r_HUN #34269 üzenetére
csinoska, de a 20%-os kuponnal sem biztos nálam, ha a gyüjtőihez adták volna az óra helyett, biztos azt vettem volna.
-
válasz
Snip3r_HUN #34258 üzenetére
Mi is belefutottunk pár gyanús játékosba tegnap és akkor még ő állt neki pofázni, hogy mi nem tudunk játszani amikor hipfire-rel volt lézer pontos és egy másodperc töredéke alatt tüntette el a pajzsom 80%-át (gyorsabban mint egy AB szetes), egy másik 2 fős csapatnál az egyiket nem tudtunk négyen kinyírni...
Demmer úton a hírnév felé
Mondjuk azt a részt nagy taktikusan kihagyta amikor a goodfellaz haverja feljött miközben vagy hárman-négyen voltunk fent, lelőtte az egyikünket miközben mindannyian lőttük majd simán lement a másik oldalon, mindezt survivor link nélkül -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34237 üzenetére
Szegényes a kínálat első áttekintés után.
Amit veszek az biztos két tervrajz: Firearms chest és knee pads.
Savage kesztyű van jobb, meg esik Lexington challengen, PVE boss és DZ-ben is.
Meg ha az elmúlt héten megvetted a Firearms kesztyű rajzot és. türelmes Szent az ember abból csinálhat egyet idővel. -
válasz
Snip3r_HUN #34192 üzenetére
Igen emlékszem.
De azért meglepődtem.
Túléltem.Most is megy a buli,DZ1 kimentőhely.
Sajna egyedül vagyok,néha leszedek egyet közülük. -
ЯΞD
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #34192 üzenetére
A korán kelő úristened
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #34120 üzenetére
Ez jó!
-
válasz
Snip3r_HUN #34120 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34102 üzenetére
Mindenki érdem szerint?
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34052 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Csak felidegesíti magát az ember.
Hamarabb kap a fórumtárs az első napokban 1.6 után. -
sith7
félisten
válasz
Ráfordított idő/loot/kredit arányában érdemes ezeket még tolni ?
-
myckey
veterán
válasz
Ellenpéldaként, lennék én.
Tegnap Heroic fokozaton csináltam meg 2x a Falcont, valamint 2x a Clear Sky-t is.
Randomokkal.
Egész sikeres volt, mármint ami a játék képét ilelti, mert a loot nem volt világi .....
Volt már negatív tapasztalatom is "idegenekkel" , de többnyire a pozitív a túlnyomó.
Kedvet is kaptam egy-két nekifutáshoz.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #34040 üzenetére
az szép ... köszi
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34038 üzenetére
Köszi a részletes infókat. Mondjuk incursiont nem nagyon farmoltam mostanság így erre a részére nem is gondoltam, de teljesen jogos, ott (főleg CS) nagyon hasznos...
Én a reclaimert UG-ra szoktam használni egyedül/ketten nagyon jól adja, többnyire egy adott kör 1 heal láda kihúzza a spec adottságokkal.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #34038 üzenetére
És mi a másik 2 cucc a 4 végső mellett ?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34031 üzenetére
Használsz Reclaimert is a Végső Megoldáson túl?
A VM-nek (ahogy én látom ezt most) a PvP részen a gránáteső miatt van jelentősége, vagy van valami más előnye a Reclaimerrel szemben?
Igazából csak érdekelne, hogy mi az előnye a VM-nek szerinted. -
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34023 üzenetére
Elvileg tegnap kellett volna lennie, ami kint is volt hírben.
Na mindegy, remélem nem 3 órás lesz.
(#34025) Snip3r_HUN
Beelőztél.
Akkor sima On-Off....jól van.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33914 üzenetére
Nem rossz én a heti feladatoknál csinálom, az átfutás jó benne, de a 3. udvaron azt a szemét lángszóróst mindig megállok leszedni, olyan szinten van nálam mint az a szemét fegyenc aki az AK-val üti az elhunyt polgárt.
Viszont Caduceust így a hétvégén csináltam 40-szer egyszer se adott.
Még Tommy gun hibádzik azokból a leendő exotic fegyverekből amit szeretnék, azt a héten megpróbálom beszerezni a DZ-ből.
Csaló szemetek pedig nagyon elszaporodtak az elmúlt 2 hétben, szombaton este mikor a DZP az oroszokat gyepálta DZ-1-ben -DZ 2 kimentés direkt szétnézünk sehol senki, de a végére egyszer csak odateleportáltak és ledaráltak.
Komolyan gondolkodok rajta, hogy csak ruhákat kéne összeszedni, vagy lilát.Tommy Gunra visszatérve csak DZ supply, vagy Boss is dobhat - tudatlan vagyok.
Köszönöm.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33904 üzenetére
Szemét az az Amherst én is PVE bosstól kaptam.
Őket érdemesebb végig szaladni - tegnap 2 Skull kesztyű az egyik 962 armor 1268 elektronika, 5% CHC, 16% CHD, 1186 könnyű géppuskasebzés -elraktam 1.6-ra a sárga/exotic szetthez.Őszi remény safe house az 1001 armoros maszkot érdemes megvenni.
-
Madoc
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33904 üzenetére
Ott soha nem kaptam, ellenben a nevesitett bossok dobtak már ugy 10db-ot! 😀
-
válasz
Snip3r_HUN #33872 üzenetére
Vissza kell olyankor menni pár checkpointot és akkor észreveszi, hogy áthaladtál rajtuk... vmi gáz van a szerverekkel és ha túl gyorsan kinyírod az NPCket, akkor nem regisztrálja.
@Myckey: lehet kedden jön az 1.6
De sokkal valószínűbb, hogy a szervereket rakják rendbe, mert katasztrófa mostanában.
@pzstm: PS4 miatt csak kedden lehet a start
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33872 üzenetére
Minket tegnap Underground copatott, nem adott a katona infot, és nem mehettünk tovább...
MÁS:
Maintenance - Monday 13th February @ 09:00 UTC
Tervezett 3 órás karbantartás, csak nem tudom mire fel, ha lesz ugye a csütörtöki is....
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33863 üzenetére
Nem, azt mondta, "Nézd már, egy pók van a plafonon..."
-
válasz
Snip3r_HUN #33830 üzenetére
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #33814 üzenetére
Koszi, indulhat a clear sky farmolas.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33814 üzenetére
Köszönjük.
A linkelt oldalon még javasolnak a heti kínálatból, de meg is szoktam nézni mindent hátha nem úgy van ahogy írja, de eddig jókat írtak. -
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33758 üzenetére
Megmondom őszintén, nekem fingom sincs ki ez a makró vagy márkó vagy kicsoda fiú.
Nem ismerek egy ilyen videjó tékás embert sem.Láttam hogy csudijó videjó, és még division is, hátha érdekes lehet.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Én se nézem a YT-osokat / twitch-es pro-kat, widdz és Marco pl. full unszimpatikus nekem. De szigorúan magánvélemény.
Azt hogy kuka te nem írtad valóban, ellenben a másik kollégával. Egyetértek, kevésbé használható de messze nem kuka
DPS-re talán az egyik legjobb a full HE gear mellett.
-
myckey
veterán
válasz
Azért ne haragudj, hogy bedobtam a videjót.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #33753 üzenetére
Gondoltam, inkább a többieknek írtam csak a tiédhez kapcsolódott gondolatmenetben
Igen amugy úgy lesz a legjobb a talent ezentúl valószínűleg
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #33750 üzenetére
PTS 2ön próbáltam az oldalfegyveres adept meg competent már csak az adott fegyveren működik, ha fegyvert váltasz bukod a bónuszt, úgyhogy ha ez így maradt akkor bye bye oldalfegyver +2 talent. Viszont azt javították hogy most már heal láda meg a turret is rendesen aktiválja ezeket a talenteket.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #33717 üzenetére
Azt nem értem, hogy a Rainbow Six Siege - ben van anticheat, akkor itt miért nincs ?
Az is ubisoft játék, nem ?players111
Ezt értem/megértem, de ettől még a csalók nem tűnnek el... pedig nagyon tetszik ez a Last Stand
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #33733 üzenetére
ezeket kérhetném emberi nyelven esetleg?
(kompetens gondolom competent
)
én nagyon szeretnék Navy MP5 N-el menni újra
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33733 üzenetére
Én Predator + Bliss comb tok + Savage kesztyű + URBAN MDR + MP7.
Gun Talent meg majd ahogy alakul.Aztán a Striker, Frontline, Lone Star is össze egyeztethető lesz Könnyű gép puskával meg géppityuval is, szerintem. Ide is beférhet még egy-egy jobb neves vagy arany gear.
A Taktikus - Reclaimer , kiegészítve ezzel azzal is jó lehet. Esetleg egy max képzettséges Firecrest, ha már úgy is rá kell gyúrni....
Meg talán még egy mesterlövész Gear is befigyelhet.
Alpha ( ? ) -Banshee-Nomad ( tank ) pedig alap.
Jöhetne már az a loadout.
(#33735) akoska07
Igen, meg mellé MDR is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #33714 üzenetére
Inkább jöjjön kicsit később, de anticheattel
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #33703 üzenetére
Ha ez az utolso PTS mondjuk holnapig, akkor szerintem johet egy hettel hamarabb is
Ma semmilyen bejelentes nem lesz SOTg-n annyit mondott Hamish.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #33682 üzenetére
sure
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #33682 üzenetére
Rájuk küldöm a Dark klánt!
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #33667 üzenetére
Lehet Ti kicsit többet toljátok, mint én ?
+ Neked beépített loot generátorod van
-
válasz
Snip3r_HUN #33575 üzenetére
Lehet rosszul emlékeztem,és az a 39% az critical hit demage.
Nem tudom és nem is akarom most csekkolni.
Itthon vagyok szabadságon. -
válasz
A mostani jobb smg-k 39% chc jönnek.
A "gagyi" Tommy Gun is 39% chc dobta nekem.
Valamint az SMG-9 és a Valkyria.
És egyik sem 204-es.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #33585 üzenetére
Akkor jon megint a halal-brutal mp7/aug striker szettben idoszak?
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #33573 üzenetére
Teljesen kesz, egyszer mar kivettek chd-re valtva, most megint kezdjuk elolrol.
-
Anonymus23
veterán
válasz
De vajon kompenzálja-e a sebzés különbséget a 256-oshoz képest, bár ez inkább költői kérdés...
-
micafighter
nagyúr
válasz
Végre
Épp kapóra jön az a 256-os MP7 tervrajz amit most árulnak
(#33577) Anonymus23 : Last Standre attól még jó lehet az.
-
pzstm
titán
válasz
SMGs have been given back their Critical Hit Chance, with a maximum roll of around 22%.
hoppácska
előveszem lehet újra a jó kis Navy MP5-ösömet?
-
HardKernel
újonc
válasz
Snip3r_HUN #33564 üzenetére
nekem csak jó emlékeim vannak
-
vegitossj7
addikt
válasz
Snip3r_HUN #33463 üzenetére
Ilyenkor "Főninek" ki kellett volna osztani minimum 1 figyelmeztetést, ami már 1 hét alatt háromra duzzadt volna, mert ez flame és mocsokoff.
Még jó hogy megbeszéltük ezeket a dolgokat, de nem, ugyanúgy retardáltként offolni meg vinnyogni.Ugyanaz a vicc a topik, mielőtt kedves Topikgazda barátunk törölt minden hsz-t, ami sértette őt, vagy a haverját( téged).
Persze ez visszafelé sosem sülhet el, mert akkor még lenne értelmes társaság is. Öljünk magyarokat, mint az óvodás várja a buksisimit, aztán meg mindenkit helyreint(enek), kivéve őt. Topikból is kedvesen kipécézik a tagokat, kiutálják őket, most meg ott tartanak, hogy mindenkit, aki nem a haverja. Ahogy offban volt, "Főni" se szeretne látni engem se itt, se máshol, bunfi kollégával együtt.Azt nem értem, miért ír ide, ha csak trollkodni, csalózni, meg arcoskodni jár ide, mellé a nyíltan "broken" karakterével öli fórumtársait, az nem tudom mivel járul hozzá bármilyen úton-módon a topikhoz.
Mivel én nem vállaltam a topikgazdai dolgot, a hihetetlen munka és "karbantartás" miatt, így aki ezt olvassa és tényleg szívén viseli a topikot, kérem, tegyen(ek) a fórum jelenlegi helyzete ellen.
Köszi.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #33443 üzenetére
Tényleg!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33379 üzenetére
Ezért lenne jó ha pvp-ben nem lenne semmi speci hülyeség, se smart cover, se golyó, se ulti, semmi! Csak a build meg a tudás!
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #33375 üzenetére
amik nincs beagrózva a játékos addig ez ilyen...állítólag ez works as intended
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #33379 üzenetére
Nem tudom mikor volt kihagyásom a játékban. Ezt én értem, de ahogy ők is mondták le akarták lassítani a játék menetet és nekem bejött, nem egy megszokhatatlan dolog lett volna.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #33375 üzenetére
Röhögtünk rendesen.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #33355 üzenetére
Azt is felirtam eredetileg, de féltem hogy le fogtok szólni miatta
A saját listámon fent maradt mert elég fullos kesztyü. Állitolag 1.6ba erös lesz ugye a szett, meglátjuk majd mi lesz belőle, részemről ennyit megér a dolog.
(#33356) players111: vonzod ezeket a jómadarakat ..
-
Bocy18
csendes tag
válasz
Snip3r_HUN #33223 üzenetére
Koszi.. Nem surun vagxok fent hetkoznap ugyhogy ezert kerdeztem..
koszi a valaszokat
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #33216 üzenetére
Azaz.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #33101 üzenetére
Akkor talán most nagyobb szerepet kaphat a Barrett mellény+ special táska.
Aki meg nem tudot jófajtát farmolni magának.... Majd biztos adnak mindenkinek egyet ajándékba -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #33101 üzenetére
Specializált táskával + 6% öngyógyítással úgy vettem észre PTS-en hogy nem okoz gondot, viszont a medkit semmit nem ér meg egy szegmenst se töltött nekem vissza, ez gáz. Az biztos hogy még sokat kell ezen változtatni. Este kipróbáltam megint PTS-en de egy fél kör is elég volt (delta) mert borzalmas ami ott megy seeker fest az egész buggoltatott szívósság. Vicc az egész, nem baj ha szintre akarják hozni a skill powert de ez így nagyon durva, fedezék mögött bekaptam egy flames seekert egyenlő volt az instant halállal, ellenségnek oda se kellett jönnie...
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33099 üzenetére
Azt tudom, de magán az elgondoláson nem kell változtatni?
Marad a +HP -s a "meta" cucc?
Mondjuk ha a SkillPowerre lesz érdemes gyúrni, akkor valószínű azt kell pakolni ahogy csak lehet...
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33096 üzenetére
Egyelőre, aztán majd változik a menet....
Vagy , ha csak a módosítókat vesszük alapul, akkor nem feltétlen fog borulni a rend?
Mondjuk a Stamina szorzójának a nerfelése ?Meg ugye az Armor, HP -val történő felcserélése?
-
Anfänger
őstag
válasz
Snip3r_HUN #33023 üzenetére
Persze,hogy nem.De mint írtam;trollkodni jó. Nem egyszer ment le 3-4 ember ettöl a pàrostól. Amúgy, ha csak a páncélt leszedem neki/ nekik, már az is nagy segítség a csapatnak. Ha heal kell akkor beteszem a heal ládát,mellette marad a Seeker Mine .
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #33039 üzenetére
Nem is igaz!
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #32984 üzenetére
Magát a játékot követem az első hírek óta, mivel a zsánerem...( ez buzis
)
Csak azért nem lett hamarabb behúzva, mert sok volt a kezdeti kritika, na meg se idő, se teljes összeg nem volt.De mindegy is.
Én remélem, hogy még tudnak ezen a frissítésen csiszolni, illetve nem tolják el totál olyan irányba, ami megölné a játék menetet..
Igazából a PvP DLC csítbirodalmától jobban tartok, mint a mechanikai változtatások miatt előforduló "anomáliáktól" .
Ez a kis kezdeményezés nem volna hülyeség, másik játékban, én is benne voltam hasonlóban, csak ott az Obsidian volt a célpont.
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #32942 üzenetére
Pont ugyannyi van,csak BF1ben sokkal több az értelmesebb aki konfigolja.
(#32942) Snip3r_HUN
Nem vagyok benne biztos,hogy lehet implemetálni addig amig ennyi minden kliens oldalon van.Ahhoz meg hogy szerver oldalon legyen komolyabban kellen költeniük szerverparkra és a probléma gyökere ebben rejlik,mert hogy nem akarnak.Világosan látszik a delta/mike/ stbböl hogy olyan olcsón szeretnék meguszni amilyen olcsón csak lehetséges. -
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #32937 üzenetére
Nem tudom, hogy a BF1 most hogy áll, de én emlékszem vicces dolgokra a régebbi részekből
(#32940) D4M13N
Tegnap toltunk pár Clear Sky-t és esett kettő. A random loot az random. -
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #32937 üzenetére
Tudtommal FF van mindkettöben ami csak statot kér/néz,illetve néha csinál screenshotot ami a BF1ben aktiv a divisionban nem.Nem sokra mennek vele,mert az összes cheat fel van készitve rá hogy az overlay (esp) ne látszódjon,a cheatet meg ugy konfigolja ahogy akarja,akár legitnek látszóra is.Azokat nagy ritkán szurod ki,vagy egyáltalán nem.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #32878 üzenetére
Nem egy ez ma nekem. Ezért írtam hogy Crit esetén, mivel a kritikus sebzést növeli 15%al.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #32761 üzenetére
Az se rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- E-roller topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok