- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
-
garyarts
csendes tag
válasz
#14121216 #22418 üzenetére
Hát nem fogok elnézést kérni, mert megemlítem, hogy ezt én csinàltam eredetileg. Most bizonygassam... Aki ismer egyébként tudja, hogy magam szoktam csinálni a dolgaimat. A Báz lancser igenis erről szól, amit írtam. Ja, egyébként nem tudom feltűnt-e, hogy én nem rólad beszéltem, de talán érzed, hogy ha valaki a más cuccát árulja a saját neve alatt (ezt sem rád értettem), az finoman szólva nem korrekt...
Ez a jóhiszemű lopás kifejezés elég vicces egyébként -
törölt tag
válasz
#14121216 #22417 üzenetére
Bocs, nem akartam személyeskedni, meg ilyen hangnemet megütni (épp jó kedvemben vagyok, munkahelyi/szolgálati ügy), minden tiszteletem a tied. A munkád nagyon jó, az is bizonyítja h elterjedtek a neten. ez van. Sajnos ezt nem fogod tudni kikerülni hogy ne bukkanjanak fel itt-ott, hisz amikor az ember alapanyagot keresgél (mert ugyebár nem mindfenki grafikus) amit épp letöltök pl egy mexikói oldalról, nincs mellé írva h lopott cucc, ne használd fel. Szóval sorry, sztem legtöbben jóhiszeműen, tudatlanul "lopnak" tőled...
-
garyarts
csendes tag
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
#14121216 #22366 üzenetére
Igen egy háttércsere nem minden esetben viszi előbbre a HS-t,pedig csak az lett variálva.Van olyan,hogy az alap témát kipróbálom külömböző háttérrel.Igy lett ez ebben az esetben is.Talán a Névnappal lehetne variálni,de igazándiból nem használom a gyakorlatban ezeket.Elkészül és megy az "arhivumba"
Van egy kedvencem(nem nagy szám),de azt használom már hónapok óta.
A Tiédből(főképp az első a "befutó)" -
Dottore
addikt
válasz
#14121216 #20490 üzenetére
Praktikus, de ez csak egy dolog. A jó design eleve az. Viszont ez nem elég. Fontos, hogy ne legyen hivalkodó, legyen mentes a túlzó hatásoktól. Lehetőleg az legyen ami és nem több. Ahogy látom te inkább hozzáteszel sem mint elvennél belőle, márpedig elvenni nehezebb, de az a helyes út szerintem.
Abból soha ne vonj le messzemenő következtetést, hogy mennyien töltik le, vagy hány embernek tetszik a munkád. Minél többen szeretik amit csinálsz, annál inkább biztos, hogy rossz úton jársz.
-
atike
nagyúr
válasz
#14121216 #20479 üzenetére
Szerintem pedig jó.
Amúgy meg ez a HS egyben van, szemben nem egy-két rettenetes példánnyal ami volt már itt linkelve korábban. Nem értem hogy az ezt kritizálók akkor hol voltak, illetve hogy ott nem egy miért kapott pozitív reakciót... Na mind1, nem akarok flamet - ez csak kikívánkozott.Peace.
-
-
-
zho-lee
addikt
válasz
#14121216 #18625 üzenetére
Köszi, igen azért jeleztem, az egyik meg van.
Pontosan ezt szeretném elérni, hogy ha látom a témát, csak maga az óra "számlapja/háttere" kijöjjön belőle nekem.
Illetve nem nekem, hanem kérték tőlem.a segítséget!
szerk: (#18626) Maxx71: mert elegáns szerintem. Jól néz ki pedig, ha szerinted nem is annyira..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest