- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
saphancs #21254 üzenetére
Keress rá a harmadolás szóra. Mondjuk ez csak egy mankó ha valakinek teszem azt nincs veleszületett képessége, de nem szentírás. Igaz az ellenkezője ritkán jó. Azért nem lehet azzal kezdeni, hogy nézz sok jó munkát, mert ez a második lépés és még nem világos mi a jó. Az arány megmutatja az irányt. Mindig mindenki a harmóniára törekszik. Az pedig egzakt dolog. Hiszek benne, hogy akiknek nincs tehetsége, az is el tudja sajátítani egy bizonyos szintig, ezért is kezdtem el ezt az egészet. A másik ok személyesebb. Mikor kezdtem grafikával foglalkozni, megdöbbentem milyen ellenállásba ütközöm. Szakmai féltékenység, ilyenek. Gyakorlatilag amit elértem egyedül csináltam, de megfogadtam, hogy soha nem leszek olyan aki nem segít másoknak és bárkivel megosztom amit tudok.
Na most már megyek mert megkönnyezem magam.
Privátban gyerekek, legyetek jók. -
Dottore
addikt
-
twine
veterán
-
Dottore
addikt
válasz
saphancs #20540 üzenetére
Nincs veled baj. Te arról beszélsz, hogy tetszik, én arról, hogy nem jó. De azt, hogy nem jó, neked is látnod kell. Próbáld meg az egészet kintről nézni és felejtsd el a berögződéseidet, meg, hogy te annyira nagyon más vagy, mert nem vagy az.
Volt valami projekt régen, vagy kísérlet, már nem emlékszem, utcáról hívtak be teljesen hétköznapi embereket és megtanították őket rajzolni. Az volt a meglepő, hogy viszonylag magas szintet tudtak elérni nagyon rövid idő alatt. Azért történhetett mindez, mert nem képesség kell hozzá, hanem a szabályok megtanulása és azok alkalmazása. A tehetség más, az egy bónusz ami veled születik, vagy nem. Az emel ki a jók közül.
Itt mindenki meg tudná tanulni ha akarná ugyanezt, csak ami nekem tök érdekes, hogy sokan jól érzik magukat egy szinten és istennek nem akarnak továbblépni. Ez viszont már pszichológia.
-
qamu74
őstag
válasz
saphancs #20305 üzenetére
XDA-n nézz körbe,fizetős szeintem ilyen nincs
KingRollo,vagy seriuslycrazy-nek lehetnek ilyen ikonjai -
animoo
senior tag
válasz
saphancs #19269 üzenetére
koszi mindenkinek a dicsero szavakat!
Ez meglesz Themerben is, mar elbiralas alatt van. A fo problema a lustasagom (amit mar egesz jol orvosoltam) mellett az, hogy en custom romot hasznalok, nem gyari felbontassal, es igy nem mukodik rendesen a Themer. Ez most mar igy is marad, mig meg nem jon az uj udvoskem
Majd azt hagyom stockon egy darabig
-
Dottore
addikt
válasz
saphancs #19073 üzenetére
Ezt így nem igazán lehet. Azt mondanám ehhez mindenkinek a segítsége kell itt a fórumon. Egyedül kevés vagyok ehhez és időm sincs ennyi. Azzal kellene kezdeni, hogy ne az legyen a naponta ezerszer beküldött képekre a válasz, hogy aha, fasza, meg tök jó, pedig nem az. Mindenkinek építő javaslatokat kellene tennie. Abból kialakulhat egy irányvonal.
Addig is nézegesd a keresőbe beírt, arány, aranymetszés szavakra kapott találatokat.
-
Adamis
őstag
-
válasz
saphancs #12479 üzenetére
Nálad is az a probléma, hogy fahrenheitbe mutatja az UCCW, az időjárást?
Mármint úgy van, hogy be van állítva, hogy celsiusba mutassa, de közben eleve irreális fokot mutat, mint nálad is 25 körülit, ezt átváltba Celsiusba már reális érték lenne (-3 körül..), viszont mikor átállítja az ember, hogy akkor legyen fahreneitbe, akkor már nem 25-öt fog mutatni hanem 77-et.. Mivel a 25-öt átváltja...
És ez a február 10-i frissítéssel baszódott el, azóta sem javítják...
Feljebb linkeltem egy régebbi verziót, tedd fel azt, azzal jól működik. -
qamu74
őstag
válasz
saphancs #11201 üzenetére
barna ikon pakkot tudok!
belinkelem -
Askformore
senior tag
válasz
saphancs #10018 üzenetére
Köszi! Ezeket használtam hozzá. MINDEN van benne
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
saphancs #5848 üzenetére
Köszi, nálam a használhatóság a fő szempont.
Tetszenek a nagyon minimal-ok is, de amikor csinálok egyet valahogy sose áll kézre.
Sokat gondolkodtam mit írjak a "Home" helyére, de semmi olyan nem jut eszembe ami passzolna kinézetre és értelmes is lenne és persze nem túl hosszú mint a "Kezdőképernyő" -
saphancs
aktív tag
válasz
saphancs #5433 üzenetére
Megpróbálom érthetőbben
: a go launcherbe lehet ugye mappát csinálni, amit én ki akarok rakni a főképernyőre! Viszont ott minden ikon fehér, és a mappát is szeretném azzá tenni! Azt szeretném megtudakolni, hogy létezik e olyan go téma, amibe a mappának fehér a háttere, vagy szimplán fehér? Ha nem, akkor megcsinálom simi folderrel, de jobban tetszene a go féle mappa formája! (Remélem így közérthetőbb vagyok
)
-
xnace
őstag
válasz
saphancs #5254 üzenetére
Jelen esetben annyit, hogy nem foglalkozik az ottlétével. Urban Dictionary
-
sssz
őstag
válasz
saphancs #4106 üzenetére
na, először is, a képernyőnél minél nagyobb felosztást válassz, pl nekem 7 sor 5 oszlop van beállítva. így lehetőséged van "apróbb lépésekre" is a képernyőn. Ennél lehet többet is megadni, csak akkor arra kell figyelni, hogy utána meg kell növelni az ikonok méretét az ADW EX beállításaiban, mert így nagyon picik lesznek.
Engedélyezd az adw ex beállítások/képernyő beállítások/widget átfedések valamint a beállítások/képernyő beállítások/haladó beállítások/automatikus kitöltést.Amugy nem tudom melyik ADW EX verziót használod, de a legutolsó (1.3.3.1) tutira tud magyarul is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest