- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
- Google Pixel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
-
pete_21
addikt
Köszi a választ!
Szóval a homescreenen ne is legyen semmi widget?
3 asztalom van, a többin is vannak ikonok, illetve 1 energiagazdálkodás widget. A dockom kétoldalas, ott is vannak ikonok. Azért nem szeretném egy oldalra kipakolni az ikonokat és a dockot is megszűntetni, mert akkor nagyon zsúfolt lenne a főképernyő, és úgy már nagyon nem nézne ki jól szerintem. Ezért szükségem van a dockra, és a többi képernyőre is. Illetve a főképernyőt nem szeretném telepakolni ikonokkal. Az legyen minél lényegretörőbb. (Amik most vannak rajta, azokat használom a legtöbbet.)
Ezek alapján mit kéne variálnom?A főképernyőn lévő widget nyelvét átállítottam angolra.
Köszi az infot. Szóval az UCCW-t skinekkel lehet szerkeszteni? De a Minimalistic text meg sokkal testreszabhatóbb? Mert akkor inkább maradok ennél. -
pete_21
addikt
Bármilyen kritikát szívesen fogadok. Tudom, hogy nem túl egységes, eléggé sokszínűek az ikonok. De a zárképernyő szerintem már jó.
Minimalistic Text-tel csináltam az órát, dátumot (főképernyőn és zárképernyőn is) és az időjárást a főképernyőn.
A zárképernyőn lévő új eseményeket Missed It-tel csináltam.
Ha esetleg van ezekre jobb program, amit érdemesebb használni, szóljatok.
Látom, hogy sokan UCCW-t használtok. Az jobb, mint a Minimalistic Text? Vagy inkább másabb? Az skinelhető, de aki minimalista designt szeretne, annak mindenképp a Minimalistic Text ajánlott?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Politika
- Apple notebookok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Összehozta a világ első műholdas videohívását a Vodafone
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Inmotion V10 Elektromos Egykerekű 4KM!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest