- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #33414 üzenetére
Hi! Te jelenleg, állandó használatra, melyik launchert használod?
Mert a Nova, Samsung Galaxy S23 Ultrán, nekem időnként jelez az értesítési sávon, hogy a Kisegítő lehetőségekben engedélyezzem. Holott már meg van neki adva. És idegesítő, hogy pampog állandóan, pedig full verzió, hisz megvettem már nagyon régen. -
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #33406 üzenetére
Van a Samunál a Biztonság menüben egy Autoblokkoló kapcsoló, amivel zárolható az apk telepítés és az usb adatátvitel is, stb. De ez csak bekapcsolható, legalábbis S21-nél.
Bár őszintén megmondva már nem használom, néha szerkesztegetek rajta, de apk-ból nem tettem fel rá semmit. Így nem tudok friss tapasztalattal szolgálni. -
st6969
őstag
válasz
gjoco1 #33363 üzenetére
+#33364 alasoh
Nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást és a sok segítséget
Elképesztő, hogy micsoda lehetőségek vannak
Valamiért én a launcherektől tartok, korábbi telefonjaimon próbáltam, de nem sikerült megszeretnem őket, ezért első körben a kész widgetek közül próbálok felpakolni párat. Meg azért is, mert sajnos pont az időből van a legkevesebb
Ami biztos, hogy a cél egy sötét háttér, egész hónapos naptár, óra, deviza árfolyam, és kis csoportos ikonok (szerencsére pont OneUI 7.0 van a telefonon)
Hát sajnos kreatív az nem vagyok, szóval a basic elrendezéstől nagyon eltérőre ne számítsatok, én béna vagyok az ilyenekben -
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #33355 üzenetére
Köszönöm!
Igazából nem a widget forma nem tetszik, hanem, hogy sáv...
Hogy bele lóg mind a két színbe..
Zavarja a szemem...
Viszont csak sima ikonnal, "gomb"-al meg nem akarom megoldani...
Jah, komoly dilemmáim vannak..
Nézek majd valami egyedi kwgt-t szerintem.
Ha megtalálom , publikálok.... -
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #33283 üzenetére
Köszönöm!
Nem, hogy rohadjon meg
Így is plusz üres oldalt kellett hozzá adják, hogy meglegyen a szimmetria. (OneUI)
Nem volt kedvem megint szomorkodni a Nova kontra Android laggolasok miatt, így oneui-t használtam. Nativan gyorsabb...
De így marad a "pötty".
Na meg van ott még egy lapozgatos widget is amit nem látni, és ilyet nem támogat a nova... -
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #33238 üzenetére
"Az értesítéseket pedig vissza lehet állítani nem ?"
Van amit igen, de sajnos a lekerekített buborék iPhone stílust nem tudod megváltoztatni ami nekem nagyon nem tetszik.
Persze egyéni ízlés kérdése.
Majd megszokom.
Én jobban szeretem a szögletes dolgokat ilyen téren...
A kerekded idomok máshol jók -
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #33236 üzenetére
Nem ez vágta haza a KWGT-t. Írtam szerintem korábban, mikor írtam, hogy miket próbáltam: volt Android frissítés is. Azt úgy értettem, hogy A14 OneUI 6.1-el is ugyan az volt a gond KWGT fronton, mint az Android frissítés után. Még vártam is az A15-t a KWGT miatt, hátha az helyre pofozta, de nem.
De ezen már a segítségeddel túl vagyok!
A good Lock szintén jól muzsikál. Azzal sose volt gondom szerencsére.
De majd meglátod, milyen lesz. Szerintem ebből a szempontból jó volt az update. Az értesítések megjelenítése, na az más tészta... De aztán lehet, hogy neked tetszeni fog a változtatás
Nekem azzal vannak szokni valóim.. -
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #33234 üzenetére
Köszönöm.
Nekem nagyon bejön a OneUI7.
Egyre kevésbé látom értelmét a Nova-nak.
OneUI7 + Good Lock app nagyon jó. Ikonok egyenkénti méretének változtathatósága + majdnem oda rakod ahova akarod, nagyon sokat dob rajta. Dokk kikapcsolása, stb..
Két dolog hiányzik nekem csak:
1. A felső sávot kompletten nem tudod eltüntetni úgy, ahogy a Nova-nal, hogy csak akkor ne látszódjon ha a főoldalon vagy. Good Lock beépülővel ki lehet egyesével lőni az ikonokat az értesítési sávról, de az akkor az onnantól soha nem látszódik.
2. Az alsó oldalakat jelölő kis pont és házikó sem tüntető el.Ezeket leszamitva szerintem nagyon jó.
-
alasoh
aktív tag
-
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #33223 üzenetére
Szia!
Csináltam egy videót:
[link]Ezen látszik. Néha a mentés után ha kilépek megjelenik a widget, de az esetek 80%-ban az van amit a videón latsz.
Ma nem nagyon lesz időm foglalkozni vele, de ha bármi ötlet felmerül azt kipróbálom.
KWGT-t raktam már újra. A mappákat és beállításokat is átneztem.
Egyelőre homály, hogy mi okozza... -
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #33219 üzenetére
Nagyon jól néz ki!
Nekem mostanában a KWGT valamiért hülyén működik.
Amikor betöltök egy widget-et, legyen az valamelyik pack-ből vagy egy általam korábban létrehozott, csak egy kis kocka, olyan 2x2 mm-es jelenik meg a szerkesztő ablakban és nem tudom miért?!
Ha rányomok a mentés gombra és megnézem mit tett ki az oldalra akkor nincs ott semmi csak egy üres widget... Máskor pedig ott a widget, de úgyan úgy nem tudom utána szerkeszteni...
Szokásos Android dolgokat megcsináltam: újra raktam, cache ürítés is megvolt, de semmi nem segített..
Mostmár a telefonom is frissült egy főverziót
A14--> A15, de még mindig kuka a dolog...
Ötlet valakinek esetleg? -
-
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #33199 üzenetére
De igen!
Közben kreálok egy másikat...
Ebben amit most ajánlottál nem találtam olyan Samsung telefont amit te szoktál használni, valamelyik notes szériát.
A lényeg, hogy az spen is látszódjon...
Azt melyik progival szoktad csinálni?
A mostani kreálmányomhoz jobban illene...
-
BBUN52
tag
válasz
gjoco1 #33116 üzenetére
Van arra mód hogy több widgetet tegyek be niagarába úgy hogy nem a niagara által használt stacked widget funkciót használom?
Csak az a megoldás lehet hogy KWGTben egy widget alá több funkciót bepakolok?
Illetve egy widget alá KWGTben meg lehet csinálni hogy a widget különböző részeinek érintésére más és mást csináljon? -
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #33101 üzenetére
Köszönöm!
A szöveg szélesség miatt, mert picit beljebb került a szöveg és a betű méret is 30-ról 32-esre emeltem. Próbáltam utána nézegetni hogy tudnám vágni a végét és másik sorba kiíratni. Mert ha simán kettőre állítom a sorok számát akkor simán külön sorba rakja a második szót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest