- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #32879 üzenetére
Zsinórba lett hirtelen két cserém az elsődleges vonalon .
Note 10 plus t váltotta egy + egy Note 20 ultra , majd rá szűk hónapra jött az S22 ultra .Csere + érték egyeztetés . Itt megállapodok egy ideig . Közben a másod telcsik is változtak több soron .
Belekóstoltam a MIUI ba Hyper OS - MagicOS és vissza One Ui .
Jó kis kirándulások voltak azok is , de az én világom a One Ui . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #32675 üzenetére
Imádtam a telefonos csoportokat . . 😊 Az egyikbem Modi is voltam . De szép idők voltak . . . Sok jó cuccost lehetett szerezni .
A mostani volt Twitter ( X )már meg sem közelíti . Nincs szabályosan elkülönülva . Nagy kár . . Ja , és nem is igazán adják oda a műveket . Van / volt egy Olasz fazon , aki önzetlenül osztotta még két éve a KLWP építéseit , de ő is eltűnt . . Aki pedig viszonylag jókat készít , mind fizetősen osztja .
Voltak jó facek is . . . Ez sajnos már csak emlék . . -
Drughi
addikt
válasz
zeon.hu #32244 üzenetére
Annyi főképernyőt tudsz kitenni, amennyit szeretnél és oda tudod tenni az alkalmazásokat.
Igen, de akkor duplikálva van minden.Ezután egyszerüen kapcsold ki, hogy a főképernyő gombja az alkalmazástárat nyissa meg (amennyiben igény van rá).
Kezdőlap gomb → nincs.
Nem volt kezdőlap gombom eddig sem, felfelé csúsztatással jön elő az alkalmazástár, de a billentyűzet nem jelenik meg automatikusan. -
slice14
veterán
válasz
zeon.hu #32013 üzenetére
Na talán jó lesz. Nem a megosztott mappából másoltam ki a linket, hanem a fotók timeline-ról. Aszem ez volt a baj. Ez van hogy ha késő van és nem figyelek. Még egy jó poént is elb@**ok.@gjoco1: Aszem át kéne vezessem a megosztásaim a Google Drive-ra, vagy valami külső szolgáltatóra.
-
slice14
veterán
válasz
zeon.hu #31991 üzenetére
Korábban működött, de mostanság már nem működik sajnos. Hála az Androidba beépített témázhatóságnak. Ha meg beállítod HS/LS-re is, akkor beáll az egész háttér (a beállított KLWP animációk nem működnek.).
Talán a KLCK lehet megoldás, de én nem próbáltam.
Kb. egy hónapja volt róla szó, de akkor is arra jutottunk hogy nem működik megfelelően a KLWP a HS/LS-re egyidejűleg beállítva. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #31966 üzenetére
Szia !
Sajnos semmi .Pedig innen ketten is próbálkoztunk . Most nyálazom @nalankang1 megosztásait , de eddig semmi .
Egyenlőre privátot sem tudok Neki küldeni , mert még nem követett vissza . Nincs elfelejtve ám .
[A profilja] -
Shyciii
veterán
válasz
zeon.hu #31782 üzenetére
zeon.hu
Nem, működik a meglévő lockscreen mellett, csak az a baj, hogy az android nem engedi átadni a security kezelését már szoftvernek, így gyakorlatilag a KLCK hasznlatakor mikor feloldod, akkor jön elő az ujjlenyomat és/vagy pin kód, és azon is túljutva jutsz csak el a homescreen-re. Pedig amúgy rendben működik az egyedi lockscreen, de íg hogy kétszer kell feloldani, így már nem érekes.
slice14
KLWP működik rendesen Samsung alatt is, csak sajnos nem lehet a kész művet úgy elmenteni, hogy live wallpaperként lássa a mentést, hanem a KLWP-n keresztűl hívható be. Így viszont teljesen hazavágják, mert te hiába állítod be, hogy az adott layer csak lockscreenen jelenjen meg, attól még a KLWP van aktíválva a homescreenre is, tehát ha te oda gallériából vagy KWGT-vel akarsz odarakni bármit is, akkor kiüti az egészet. Úgyhogy ez ennyi. Nem cseszegetem tovább. Most hogy csináltam egy többszörösen feltételes töltéskijelzést, így előjött a KLWP-nek még egy előnye, hogy tudom a képernyő legaljára rakni, mg KWGT-nél ugye a widget nem kerülhet le, mert ott a dock van, még ha el is van rejtve.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #31746 üzenetére
Persze , ha nagyon akanám ezt a témát , akkor keresnék APK t és kiszedném .
Már Zooper óta nem kínlódok vele . Novánál az alap dolgok Edge panelen vannak és a KWGT képernyőimen szinte nem is használok ikonokat . Ez a Niagara , csak egy elképzelés volt a wall miatt . Már ment is a levesbe .
Amúgy át is álltam és a Novában sem egyöntetű az ikon megjelenítés.
Most kopizok egy KLWP témát . Félig kész . Majd hozom .
Szerintem szép . . . De kinek a papné . -
punky10
addikt
válasz
zeon.hu #31709 üzenetére
Energia se,meg már lelkesedés se...
Kitanultam a Zoopert,tényleg megfelelt az igényeimre,erre befuccsolt.
Most tanuljak meg egy másikat,mire meglesz,az is leáll...
Maradok a launcherek által biztosított megjelenítéseknél.Már amíg van ilyen...
Tényleg,amíg az Android egyre zár,az IOS nyit ...Még pár év,és az almán több mindent lehet majd csinálni,alakítani,mint a roboton. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #31704 üzenetére
Ügyes kezű a " mester " .
Pár évvel ezelőtt , amikor még Zoopert használtam , egy Orosz srác készített zooperrel hasonlókat . Igaz nem ennyire " mozgalmas " és nem több oldalas témákat . Azt valamennyire meg is tanultam .
Ott a widgeteket mozgattuk . Egész jó volt . Ja Total Launcerrel .
Lehet van is belőle mentésem .
Érdekességnek és nosztalgiának előkeresem .Sajnos csak [ez] maradt meg az utókornak.
Volt cifrább is . Itt a widget mozgásá kívül azt is betudtuk állítani , hogy a háttérképek bizonyos , előre beállított sorrendbe változzanak .
De szerintem Te emlékszel ezekre a " projektekre " .És , még volt a [Square Launcher] is.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #31694 üzenetére
Persze , természetesen van mentésem . Szánok rá időt , mert valami nem kerek .
Kijelző tesztet lefuttattam , [érdekes] . . . . Azok a pontok így jónak látszódnak és a widgetek is jók , ha picit emelek rajtuk . Lehet valóban a Nova a hunyó ?Mindenképpen utána járok és közzé teszem .
Most még kíváncsiságból feltettem egy KLWP [témát] és a pirossal jelölt részt nem érzékeli , a zöld pedig már jó .Köszi ! Hát. . . . . Valóban .
-
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #31478 üzenetére
Nem az Én érdemem , de újabban rákattantunk sokan világszerte. "Andr ( oid ) 12 a stílus neve .
Twitteren ( a volt G+ régi és új témázgatós csapat ) előszeretettel vette fel az irányzatot . Több " nagyágyú " és remek widgeteket agyalnak ki . Először csak a kész modulokat reszelgettem , de ez teljesen nulláról építettem .
Megemlíteném @Lockes Chauhan - @Diego Kamphorst - @Ray Arya - @DisplayZen Dev - @ppick CH " kollégákat " , akik vezér egyéniségei ennek a stílusnak .
Szerintem egy ideig Tőlem ilyenek átdolgozását és persze saját HS - eket lesztek kénytelenek nézegetni ( most is benne vagyok egy szerkesztésben ) , ha nem lapoztok . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #31312 üzenetére
Igen , de egész jó és nem kell bénáznom. Template őrület meg nincs már igazán.
Majd igyekszem a Background Eraser- t megszelídíteni.Nagyon brutális ! Gratula !
Sajnos az a projekt elakadt , amiről szó volt . De úgy látom fenomenálisan megoldottad .
Hatalmas tiszteletem ! -
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #31154 üzenetére
Igen, a NiceLock az támogatott a Mi régiónkban,viszont a GoodLock 1.0.00.48 - as verziót nyugodtan lehet használni,mert támogatja az új 3.0-ra optimalizált modulokat.
Legalábbis Én így használom. De a NiceLock is .
Okos dolog ez, nem kell root és a zárképernyő is szabható.
Én a Lock Start- és a Home UP-ot használom most. Szerencsére a Csütörtöki frissítésbe betették Task Changert is , ami eddig külön modul volt . A Folder szerkesztési lehetőséget is tartalmazza. [Innen] tölthető , bár biztosan tudod. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #30143 üzenetére
Pedig a véleményedre lettem volna kíváncsi.
A másik srác(biztos ismered,mert szoktál amoda is járni) bagira,vele vagyunk ketten,de Neki is kevés az ideje.Igazán,csak az alapokat tudom,de számomra a HS készítés mellett hangyaszedés hejett jó móka+jó látni a vekkeremen,hogy Magyar a dátum stb kijelzés.
No eljött a tentikélés ideje.Hajnal fél3.kor riadó........Meló.....
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #30141 üzenetére
Igen,ez így van.Vannak az életben sokkal fontosabb dolgok is,ami hasznosabb-kellemesebb.........
De,amilyen gyorsan susan az idő,hamarosan Nálam is beindul a kemény munka(Karácsonyi Vásár,amire már a jövő hónapban megkezdem a felkészülést).Most ilyen jó időben meg szinte minden szabad percem az unokámmal töltöm.
Viszont jönnek a Január-Februári pihenő napok,biztos,hogy több idő jut a mókolásra.Bár mostanság egy picit jobban izgatja a fantáziám az Androidos órák Magyarítása,ami már kisebb-nagyobb sikerrel készítgetek is.
Az a gond,hogy egyenlőre csak ketten erőlködünk.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #30085 üzenetére
Hát,egyenlőre csak a Magyarosítással próbálkozom.Még csak egy önálló lapot készítettem.
A Nekem tetszőt próbálgatom,kisebb-nagyobb sikerrel átvariálni.......
Itt van egy pár darab:[link]Csak Androidosat mókolgatok,de igen a G+-ról szoktam csemegézni Én is.
Csak módjával.....
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #30023 üzenetére
Basszus,hosszú idő óta vége készítettem bemutatásra egy HS-t,és most vettem észre,hogy bármelyik szolgáltatót állítom be semmi(egyébként a hétköznapokban nincs Zooper időjárás widgetem a képernyőn,mert az Időképet szoktam használni).Mikor szinte naponta csinálgattam,akkor a Yn.no volt jó.
Igen valóban időközönként felmerül ez a kérdés,csak mostanában sajna elég "halottak"vagyunk.
Én is mással vagyok elfoglalva.......Órázgatok.Egyébként szimpla kérdés volt,hogy most megy-e másnál,vagy csak Nekem szarakszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest