- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
-
lcee79
addikt
Amíg be nem regisztráltam a google plusz-on a közösségbe
és ott be nem állítottam, hogy tesztelő vagyok, vagy ilyesmi, addig nem engedte egyáltalán letölteni
Utána lett ok, de aztán jött az, hogy a ha le akarok tölteni hozzá skint akkor fizetős lett, és minden letölthető pl lasing-től az is mind fizetős... (ezek nagyon bejönnek nekem, szinte az összes munkája)
Szóval nem volt egyszerü mutatvány... Úgy hogy végülis erre nagy nehezen magamtól jöttem rá...
De a Kustom nagyon jó dolgokat tud, és most nézem, hogy most már van benne touch funkció...
Tehát mindent el lehet indítani, ami megjelenik a képernyőnEzelőtt ilyet nem láttam
U.I: Most megnéztem, sajna tényleg azt írja az oldalon hogy 4.4 vagy újabb ...
De P6-on ha akarsz van 4.4 nem? Mondjuk feleségemén sincs fenn
-
Dottore
addikt
Nézzünk egy példát.
Nem fogadott hívás. A változó #SMCALLS# lesz. Ezután a beállítások legalsó részén lesz a Advanced Parameters menü. Ide beírod: $#SMCALLS#>=1?ffff0000:00ffffff$
Azt csinálja, hogy ha nincs nem fogadott hívás akkor az érték "0" tehát átlátszó lesz (00ffffff), így nem fog látszani. Ha van, akkor meg piros (ffff0000).
Ezt a logikát követve meg tudod csinálni a többit is.
-
-
qamu74
őstag
OK Kösz meglessük!!
Kis segítség Zooper Player készítéshez.
Hogy ha túl hosszú a egyuttes,szám címe stb, így kell kiírni,hopgy csak a szöveg eleje jelenjen meg utána pedig pontok,lényeg ,hogy lerövidíti a szöveget és kifér, ha nem férne ki..
Pl:
zene számnál:
[tr=20]#TMU_TRACK#[/tr]és így tovább....
-
qamu74
őstag
Szia!
Persze, hogyan kell elindulni egy widget készítésével?
Mert a régi verzióban egyszerű volt, de most ez az új nekem kínai.....
Ráadásul a Pro verziót is megvettem,és kiakarom használni, mert ahogy elnézem a deviantartot és az xda-t sok lehetőség van benne!
1.Hogyan tudok egy sorhoz úgy hozzáadni elemet, hogy ne keletkezzen új sor, mert nekem mindig új sor keletkezik.....
Egyenlőre ennyi kezdetnek,én ezzel bajlódom... -
qamu74
őstag
szia!
Van rá lehetőség, de én konkrétan nem tudom,itt tudsz róla(angolul) kérdezni.
Ez a Zooper hivatalos google+ közössége,privát,de ha jelentkezel felvesznek tagnak!
Én már tag vagyok és ha megvetted a Zoopert,akkor tesztelő is lehetsz ,béta verziót tudsz letölteni!!!!!Valaki tud segíteni Minimalistic Textben???
Hogy a p.csába kell egy widgetet elkészíteni, mert nem megy nekem! -
Dottore
addikt
Akkor félreértettelek. Nekem ez nem sikerült. Ha 05 helyett 01 lesz pl. akkor a kockához képest nem tudtam igazítani.
-
Dottore
addikt
Visszatérve egy régebbi kérdéshez. Azt valóban nem lehet, hogy a dátum mögötti háttér mindig kövesse a változó szélességű számokat. Próbáltam én is, de reménytelen. Egyetlen megoldás, ha keresel olyan fontot aminek van négyzetes háttere. Az ziher, hogy van, mert többször találkoztam már vele, de itt én abbahagytam ezt a projektet.
-
Dottore
addikt
Sokkal jobb ikonok nélkül.
A két nagyon eltérő betűtípus nem frankó szerintem. Igen a tipográfia (amit csatoltam abban is írja) pont a hasonló típusokat nem ajánlja egymás mellett használni, viszont nem árt két dolgot tudni. Az egyik, hogy ideje lenne kissé megreformálni a régi iskola tankönyveit mert rengeteg minden megváltozott, a másik, hogy inkább olyan esetekben tanácsos nagyon eltérő stílusban fontokat használni, mikor a figyelemfélkeltés a lényeg, nem a design. Bár én akkor sem tenném. Ez persze a saját véleményem.
-
Dottore
addikt
Pont így kezdtem én is. Első lépésként valami app launchert kerestem, de nem találtam olyat ami tetszett volna. Ellenben felesleges is mert ha a drawert egy gesztussal nyitom meg, akkor bármilyen app launcher is minimum egy mozdulat, akkor meg már eleve felesleges. Ezután egy gyors lefolyású sidebar fertőzésem volt, amit szintén elvetettem az előző okok miatt. Most annyi, hogy Taskerrel is lehet ilyeneket (sidebar) csinálni, az eleve fent van és azzal kapcsolgatom a fontosabb beállításaim, profilokat.
-
Dottore
addikt
Bemásolod az .apk fájlt a "Place_Apk_Here_For_Modding" mappába.
Elindítod a Script.bat fájlt.
1 (Extract apk) és enter.Kicsomagolja a "Projects" könyvtárba itt megtalálsz benne mindent, szerkesztheted.
Ha vissza is akarod csomagolni, akkor Script.bat, utána 3 (zip) aztán 1 (system app) és a végén 4 (sign apk). A módosított fájl a "Place_Apk_Here_For_Modding" mappában lesz. -
Dottore
addikt
Nem figyeltem.
Nagyrészt nekem is ugyanezek voltak a problémáim. Pont a változó hosszúságú sorok miatt hagytam el, hogy bármit is kitegyek a jobb oldalra, ill. a sorok hosszát lehet állítani zooperben. A minimum három esemény nekem is lényeges szempont és nem igazán tudtam megnyugtatóan elrendezni soha. Asszem pokolra kerülök, de úgy oldottam meg, hogy két oldalt használok (01, 02) és a másodikon van a részletes esemény lista az időjárással.
Viszont az ikonokat nekem sikerült száműzni. Gesztusok. Ezzel nyílik a drawer, amiben van egy kedvenc mappa, ott tartom a gyakran használt programokat. Számtalan megoldás van, hogy ne kelljen használnom. Nem szeretem őket.
-
punky10
addikt
Egy nagyon nagy +1!Én is így vagyok vele.Tudom,hogy nem szép,de "muszáj"...Jó,he előre fel tudok készülni,hogy X.Y.-nak holnap/holnapután lesz a névnapja,nem aznap egy plusz program,amit valahogy be kellene szúrnom a délutánomba/estémbe...
Szerintem itt pont megvan az,hogy Neked kell ez a funkció,és nem rondít bele a HS-be.A mérettel jelezve is van,hogy másodrendű,a mai nap van kiemelve,de figyelmeztet a következő 2 napra,nehogy váratlanul érjen.
Az időjárást én is "bekötném" valahogy a dátumba,összetartozik... -
Dottore
addikt
Honnan tudjátok, hogy az enyém?
Megnézném szürében, vagy ha nem, akkor a dátum fehér háttere lenne hasonló árnyalat mint ami a háttérben van.
Ami nem tetszik, az a dátum névnap alatti további három névnap.
A mai nap plusz névnap sort a dátum mellé tenném jobbra. Így a 06 mellett lenne pl. fent a mai nap (ezzel vizuálisan össze is kötném a jobb oldali időjárással és akkor az már nem csak úgy lógna ott), alatta pedig a mai névnap. -
bAtt001
addikt
igen ezt BBB csinálta nincs benne sok ikon de nekem tetszik
nem teljesen fehérek, a tiny whites is fel van rakva még nem használtam
am rohadtul nem tudom mit csinálnak playstoreban valami nagy tisztogatás lehet mivel énsem találom a smallwhites-t, ráadásul a click ui-t sem ami az egyik legjobb ikon pakk (volt) fent...
-
Elvileg már meg lett oldva, hogy át tudja hozni a Google naptár színeit, de sehol nem találom, hogy hogyan. Itt még áprilisban azt írta, hogy a következő verzióban benne lesz..
Esetleg ezen a vonalon is el lehet indulni azzal, hogy szinte mindig a névnap az első bejegyzés, mert az egész napos.
Harmadik megoldás, hogy egymásra helyezel 2 widgetet, és úgy pozicionálod rajtuk a szövegeket hogy ne legyen fedés, így pedig már pofonegyszerű két eltérő színt állítani. Az egyik widgeten csak a névnapot állítod be naptárnak, a másikban meg a saját naptáradat, meg amit szeretnél.(#19147) 1tigris
Itt szerintem szinkronizálási gond lehet. Az alap Google naptárban be tudod állítani a névnapokat?
-
|AP|
veterán
háttér
zooper skin copyright by me
Apex launcher 8x5 rács
Round2 Apex theme
poweramp widgetEzzel ki is fújt az egész
-
-
kiskaktusz
addikt
-
fatal`
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Volkswagen Golf ll eladó
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest