- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
pete_21 #11366 üzenetére
Én tennék. Igaz, mindenki máshogy használja a telot. Nekem a HS-en van egy ora+időjárás és egy naptárwidget. Ezenkívül van 3 inditoikon:telefonkönyv, SMS, fájlkezelő. 3"-on zsufoltnak tünik, de kis kijelzőn ki kell használni minden négyzetcentit... Nekem is tetszik a minimal stilus, de a praktikumot nem áldozom fel az esztétikum oltárán!(Te jó ég, ez mekkora közhely! De igaz...)
Ez csak egy vélemény, nem kötelező egyetérteni vele. Ezért használunk androidot:teljrsen személyreszabhato rendszer, mindenki azt hozza ki belőle, amit szeretne(iletve amit tud...) -
VD
őstag
válasz
pete_21 #11362 üzenetére
Az UCCW-t is szerkesztheted, csak van hozzá egy rakat kész téma/sablon.
Az energia a gazdálkodást én feltolnám a status bar lehúzható részébe. (pl.:Toggle Widget-vel )
Dock nélkül 3 oldal témánként rendezve az ikonok (Teszem azt játékok, kedvencek, kommunikáció), mondjuk egy 4x4-es ráccsal? Elég szellős az!De nem akarlak megdumálni, a HS elsődleges célja, hogy neked legyen praktikus és tetszetős. Elvégre nem posztolgatja ide óránként az ember, csak mert lecserélte a háttérképet....
-
VD
őstag
válasz
pete_21 #11359 üzenetére
Nagy a káosz, de nem menthetetlen a helyzet!
Én átteném a home-ról az órát és az időjárást a lockra. Így az egységesebb lenne plusz minden infó már ott lenne egy helyen.
Ha nem használsz több widgetet és oldalt (a kép alpján ez nem derül ki, de mivel minimalra törekszel, így élek a gyanuval), akkor a dock-ot megszüntetném és az ikonokat egy oldalon pakolnám ki (iPhone/MIUI) stílusban rendezetteben.
És vagy magyar legyen az egész, vagy angol, mert embertelen hülyén nézz ki amikor keverednek a nyelvek!Az UCCW őrület már lecsengőben van legtöbb helyen. Rogyásig van hozzá téma, még minimal stílusú is. Semmivel nem jobb mint a minimal text, sőt az egyszerűbben szerkeszthető, de ez ilyen "almát vagy körtét?" dilemma. Ergó nem vesztesz semmit, ha nem azt használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest