- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
animoo #21425 üzenetére
Na ettől én nem lettem előrébb..
De azthiszem pont a verseny előtt ba...ták qamu74-et a sok posztolt hs miatt.Nekem sosem volt bajom sem az ő, sem pl tigris sok posztjával..
De erről már volt szó egyszer, és pont ugyanez..
Az egyik rakosgatta fel a hs-eket, a másik meg csesztette,és ez nem tetszett az egyiknek.
Legjobb az volt, hogy kér hs-t a kritizálótól, de azt nem láttuk még.
(írjak neveket?)És most itt megkövetlek, te vagy az egyik, akit tisztelek, nem rólad írtam.
Ráadásul te letettél az asztalra már egyet s mást. -
atike
nagyúr
válasz
animoo #21260 üzenetére
Egyetértek én is...
Minden pontban...
Grat amúgy a Themer-es témádhoz... Remélem lesz még. Jó lenne már egy kis változatosság ott, szerintem rettenetesen egyhangúak...
Az meg valami hülye megkötés amúgy, hogy mindegyiken kell legyen zenelejátszó, meg rss, meg a jó ég tudja mi? Sokkal jobbakat lehetne csinálni, ha nem lenne ez a sok (általam vélt, de gondolom valós) megkötés...
-
bAtt001
addikt
válasz
animoo #21007 üzenetére
hirtelen ezt találtam most ami még tetszik [link], az ilyen 3d-s csillogós nagyon gusztustalan szerintem, élőben se néz ki úgy a telefon
am ha megnyitom pl ezt amit linkeltem akkor vannak rajta ilyen kék/zöld (nemtom milyen) vonalak azokat ki lehet kapcsolni valamivel? -
-
törölt tag
válasz
animoo #18638 üzenetére
Ennek a Themer Launcher-nek van valami weboldala? Mármint az az oldal, ahol a letölthető témák vannak. Mint a Buzz-nak ez...
-
törölt tag
válasz
animoo #18619 üzenetére
Nem tudom kinek a munkája, én csak a háttérképet és az ötletet használtam fel. Az első kép eredeti, de a widget már egyiken sem. Ha jól emlékszem ő Zooperrel csinálta, én UCCW, más szöveg, más betűtípus. A többi hátteret is átalakítottam, neki nem volt betét, csak gy sötét lap. Az ikonok meg teljes egészében saját munkák
-
Adamis
őstag
válasz
animoo #17980 üzenetére
Igen, és köszönöm szépen! A munkáid után értékelésedet nagyra értékelem és pepe 30 pontja is ledöbbentett!
Kár, hogy bAtt01-nél nem fértem bele a tízbe...
Ha olvassa ezt a kommentet, akár privátban is, kérem: írja meg, hogy mi nem tetszett. Hátha legközelebb az ő szája ízének is megfelelő lesz a HS!
Ja, és a közönségszavazás 98 pontja is nagy-nagy-nagy örömmel tölt el!
-
-
Adamis
őstag
válasz
animoo #17749 üzenetére
Reméljük!
És ím, itt a nevezésem, megkapjátok születésnapomra!
Apex (9x7)
UCCW Stencil Style New betűtípussal és hotspotokkal telenyomva, felrázva, nem keverve!
Az időjárásnál még találtok BranbollFett betűtípust és Weathercons ikonokat.
Teljes mértékben saját munka, tegnap este és ma reggel szórakoztam össze.A háttérképet pedig megtaláljátok ITT. PS-ben kicsit fakítottam a bal alsó részen, mert nagyon erős volt a szín...
Ennyi!
Jah, és kicsit más lett, mint az előző, eredeti koncepció...
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
animoo #17489 üzenetére
Szia!
Nagyon király ez így!Gratulálok!
Meg szeretném csinálni a saját verzámat a tied átalakításával fotosoppban. És azt szeretném tudni, hogy hol milyen betűtípust használtál a feliratokra, mert egy két dolgott szeretnék kicserélni és jó lenne tudni a szerkesztéshez.
Előre is THX! -
bAtt001
addikt
válasz
animoo #17497 üzenetére
1 oldal szerintem is bőven elég, nekem csak az óra kell semmi más, meg szép ikonok
Adamis zenélős prüttyögős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest