- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoltan70
tag
Én tegnap voltam érte az Alzában, jó nagyot csalódtam bennük, Eddig csak szállítással rendeltem kisebb dolgokat automatába, azokkal minden OK volt. DE! Átvevőpultnál kitolják elém aztán mehetsz Isten hírével, csinálj vele amit akarsz. Lehet, hogy én vagyok a naív de gondoltam valami húzós kocsit csak adnak amíg elviszem az autóig. Hát nem! Ott húzkodtam végig a liftig aztán meg a fél parkolón keresztül. Azért ez elég csehszlovák így. MIndegy, megoldottam, csak hát na.
-
szoltan70
tag
válasz
rainman72 #38123 üzenetére
Nincs meg sajnos semmilyen formátumban. Pont Karácsony előtt vettem másfél éve az Euronicsban személyesen, utána valahova elkavarhattam őket. Mindegy, Alzában vettem most egy 65C765-öt, így legalább meglesznek digitálisan is a papírjai. Másikra meg rákérdezek a szervizben, mennyiért javítanák. Gondolom mainboard cserés.
-
szoltan70
tag
65C765 jó lehet a C805 helyett Alzából 290-ért?
-
szoltan70
tag
Hétvégén már írtam róla, hátha most többen olvassátok:
65C805 tévémen a Dolby Vision tartalmak nézhetetlenek lettek [kép] (apple tv, amazon prímet, Alex, X-box). SD, HDR tartalmakkal semmi gond. Többször áramtalanítottam, kétszer is reseteltem de semmi változás. Ez hardveres gond lehet vagy szoftveres? Lehet, hogy újra kellene húzni a firmwarerjét (most 486 van rajta)? Másfél éves a TV, nem zavarna, ha meglennének a papírjai de se a számla se a gari levél nincs meg. Egyedül az email amiben megkaptam a plusz 3 évet de azzal nem megyek ugye semmireHa nem lehet házilag javítani tudnátok mondani ezzel egy kategóriájú LG tévét? A képével teljesen meg voltam elégedve, nem kell, hogy többet tudjon.
-
szoltan70
tag
Gyári beállítások visszaállítása sem segített.
-
szoltan70
tag
65C805 486fw Dolby Vision tartalmak nézhetetlenek lettek mert minden zöld meg lila (Apple TV, Amazon Prime), vagy pl Xbox túl világos és fakó,. Többször újraindítottam de semmi változás. Egy hete néztem utoljára, akkor még jó volt. Volt már ilyen valakinek? Orvosolható házilag vagy szerviz?
-
szoltan70
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest