- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Steve2006 #38030 üzenetére
Őszintén szólva ha már zonás TV-t vesz valaki akkor ezt a c6k-t el kell engedni. Akkor inkább egy olcsóbb régi zóna nélkülit éri meg venni olcsóbban....
Azért a 180 és 720 között órási különbség van és nem csak számértékben hanem ez tényleg látható.
Nem gondoltam, hogy adott méretben ekkora a különbség.... -
showtekk
csendes tag
válasz
Steve2006 #37964 üzenetére
Amit en talaltam rola az sajnos az, hogy nem kompatibilis illetve már 100x átnéztem a menüt ezután kutatva, hátha valahogy működésre tudom birni ha mar a soundbar tudja, de sajnos semmi. Mindenesetre ha kiderülne, hogy mégis megy valahogy én örülnék neki a legjobban.
65"-ös méretben van egyébként C805-öm.
-
-
faölelgető
csendes újonc
-
Dani_kp
addikt
válasz
Steve2006 #34727 üzenetére
Végső soron a 765 hozza azt a szintet, ami miatt azt vetted? Valóban olyan jó mint a tesztekben?
freeland0806
Valóban a te posztodat olvastam
. Tehát akkor neked a 43-sal volt gond, alacsony felbontású tartalmaknál. Érdekes hiba, lehet hogy később szoftveresen javult volna. De megértem a visszaküldésed okát. Köszönöm neked is a beszámolót
.
Szerk.: túl optimista vagyok akkor a 8 éves működési idővel?
Most egy ps4 pro-m van, szerintem ha oda kerül a sor akkor is lesz valami konzol, ha szoftveresen fog úgy avulni, hogy "használhatatlan" lesz, de maga a kijelző és hangszóró jó, akkor legrosszabb esetben vagy konzollal vagy valami akkori tv okosítóval lesz használva. Minden esetre kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest