- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Steve2006 #38030 üzenetére
Őszintén szólva ha már zonás TV-t vesz valaki akkor ezt a c6k-t el kell engedni. Akkor inkább egy olcsóbb régi zóna nélkülit éri meg venni olcsóbban....
Azért a 180 és 720 között órási különbség van és nem csak számértékben hanem ez tényleg látható.
Nem gondoltam, hogy adott méretben ekkora a különbség.... -
showtekk
csendes tag
válasz
Steve2006 #37964 üzenetére
Amit en talaltam rola az sajnos az, hogy nem kompatibilis illetve már 100x átnéztem a menüt ezután kutatva, hátha valahogy működésre tudom birni ha mar a soundbar tudja, de sajnos semmi. Mindenesetre ha kiderülne, hogy mégis megy valahogy én örülnék neki a legjobban.
65"-ös méretben van egyébként C805-öm.
-
-
faölelgető
csendes újonc
-
Dani_kp
addikt
válasz
Steve2006 #34727 üzenetére
Végső soron a 765 hozza azt a szintet, ami miatt azt vetted? Valóban olyan jó mint a tesztekben?
freeland0806
Valóban a te posztodat olvastam
. Tehát akkor neked a 43-sal volt gond, alacsony felbontású tartalmaknál. Érdekes hiba, lehet hogy később szoftveresen javult volna. De megértem a visszaküldésed okát. Köszönöm neked is a beszámolót
.
Szerk.: túl optimista vagyok akkor a 8 éves működési idővel?
Most egy ps4 pro-m van, szerintem ha oda kerül a sor akkor is lesz valami konzol, ha szoftveresen fog úgy avulni, hogy "használhatatlan" lesz, de maga a kijelző és hangszóró jó, akkor legrosszabb esetben vagy konzollal vagy valami akkori tv okosítóval lesz használva. Minden esetre kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged