Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaca1978
aktív tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Én még este futok egy kört. mepróbálom, simán rákötni egy HDMI bemenetre.
Illetve szándékozom utána nézni a HDMI out dolognak: - MAIN -SUB dolgot, mert ez nem tiszta. -
klaca1978
aktív tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Szia! A CEC be van kapcsolva?, az is kell hozzá, nélküle nekem hang sincs. Illetve a van egy olyan (fejből mopst nem tudom pontosan hol,) hogy Automatikus-ARC-HDMI jelkimenet. Itt a HDMI jelkimenet legyen kiválasztva.
-
balojazz
aktív tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Vasárnap este rendeltem, én is most kaptam. Szerintem összevárják a megrendeléseket. Tudják jól, hogy ha hétvégi akció van, csomóan olyan lusták, mint én, vagyis hogy érdemes kivárniuk a hétfő reggelt, és akkor tervezni logisztikát. Az akció meg azt hiszem, hétfő éjfélig tartott, szóval szerintem inkább még tovább, kedd reggelig vártak, akkorra az emag elküldte a listát, és tudtak tervezni. Nem mindegy, hogy 4 nap alatt 75 kocsit indítanak, vagy bevárják a full batch-et, és tévékkel telepakolt kocsikkal terítenek mondjuk 25 járművel 1 nap alatt. Csak találgatok, de a logisztika cseles tud lenni: térfogat-kiihasználtság, üzemanyag, munkaidő, munkaerő stb. Ezek valszeg 2 emberes kocsik pl, az sem mindegy: nem függönycsipeszek meg zseblámpák. Nem látjuk, milyen komoly szervezés kell(ene) egy emag akciós kampányhoz. Bele se merek gondolni, mi van, ha az LG mosógépeket meg hűtőket akcióz, és bizony ott még azt is figyelni kell, hányan kérték emeletre, tizedikre akár. Nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor