- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkxyz
tag
TCL 65T8B, és 65c655 közül melyiket érdemes választani? 0 tv nézés, csak filmek full HD vagy 4k minőségben. Általában sötét szoba. (háló) Az árkülönbség 50e. Megéri a T8B?
Nappaliban c805 van, teljesen meg vagyok vele elégedve. Tudom, hogy a fentiek más kategóriát képviselnek. Köszönöm -
gkxyz
tag
válasz
zsolt501 #30858 üzenetére
Megpróbáltam az adott SSD-t másik tv-vel, és hibátlanul lát mindent rajta. Érdekes mert elővettem egy régebbi ssd-t is, a TCL azon sem lát semmit, pedig ezzel a tv-vel azt használtam korábban hiba nélkül. A másik készülék azzal is hibátlan, szóval nem találom a hiba okát sajnos..
-
gkxyz
tag
-
gkxyz
tag
Sziasztok.
Valakinél előfordult már az a probléma, hogy c805 külső meghajtóról, csak a fájlok nevét látja, a benne lévő tartalmat nem? Kori, VLC, Plex minden ezt csinálja.Töröltem és újra telepítettem őket, de semmi változás. Eddig mindegyik hiba nélkül működött, nem tudom mi történhetett vele. -
gkxyz
tag
Sziasztok.
C805 ami eddig hiba nélkül működött, a külső SSD-n sem a kodi, sem Alex, VLC, semmi nem látja a File-okat. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Egyik nap még minden ok volt, aztán ennyi. Áramtalanítás sem segített. Milyen megoldást javasoltok ? Köszi -
gkxyz
tag
válasz
Cartmenn #21971 üzenetére
Nekem is egy kedves "kolléga" segített innen:
https://tcl-promotion.com/hu/ -
gkxyz
tag
HA valaki Szigetszentmiklós K.B. CS. monogrammal van itt véletlenül, jött hozzám egy
43c645 gari hosszabbítása -
gkxyz
tag
Sziasztok. 50c805 usb nem látja az SSD-t, vagyis folyamatosan azt írja sérült.HA másik tv-be teszem, akkor semmi baja.Mi lehetsz oka? 2TB NTFS-re formázva.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged