- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
realcamp
csendes tag
-
realcamp
csendes tag
Tehát ha jól értem, akkor lehet csak online csomagra előfizetni? Külföldről nézném, szóval nekem aztán ne küldjenek beltéri egységet se semmit. Igazából csak a sport csatornák érdekelnének, karácsonykor mikor otthon voltam, rájöttem, hogy igazából hiányzik egy-egy jó amerikai foci meccs, vagy akármi magyar kommentárral. Szóval ha ez működik külföldről is, azt nagyon adnám, meg egy csomó problémát megoldana.
De írt valami olyat is, hogy az online az a műholdas kiegészítő szolgáltatásaként érhető el. -
realcamp
csendes tag
Nekünk egy Tcl c805 van 55" méretben. Én néha játékoknál vettem észre azt, hogy egyes helyeken, mintha vibrálna, vagy én se tudom. Kérdeztem az asszonyt, hát ő nem látja.
Mondjuk ma filmezett már lassan fél órája, én a telefont nyomkodtam, egyszercsak ránézek a tévére, mondom wtf, te hogy nézed, ez nem igaz, hogy normál lejátszási sebesség.. aztán kiderült, hogy véletlenül 1.25x sebességen nézte a filmet, és fel se tűnt neki, ameddig rá nem szóltam..
-
realcamp
csendes tag
Egy 50" Tcl c805 és egy 43" Lg idei belépőszintű tévé(ut80) között vacillálok. A Tcl kb 150 euróval drágább lenne. Papíron a tcl mindenben odaver neki( miniled vs sima uhd, 144 vs 60 hertz). Na most élőben kellene megtekinteni, de ilyenre nincs lehetőségem. Aki látott már miniled vs sima uhd tévét egymás mellett, mekkora különbség van köztük? Heti 1-2x használnám 1-2 óra light gamingre a tévét(xbox) ezt leszámítva youtube, sorozat, böngészés, telefon tükrözése menne.
Mindkettőre 2+3 év garancia lenne. Az Lg fő ütőkártyája nálam a magic remote, meg talán a garanciáztatás. Minden másban a Tcl, papíron. Ki mit gondol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged