- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szia!
Köszönöm, h ránéztél illetve a gyors választ is!

Nekem tudna olyat, hogy spacek vannak benne, sőt az első sor lehet üres is a \n -nek (sortörés) hála. Viszont én azt szeretném elérni, hogy a spacezés helyett egyből középre igazítsa a szöveget. Gondoltam van erre vmi szintén backslash-sel (\) kezdődő tag. Vagy valami egyéb ötlet, mert ugye most összerakja a szerzőt/címet 1 változóba ' - '-el elválasztva, majd leszámolja a js, hogy hány karakter, ezt belerakja egy lokális változóba, és végigmegy egy if soron, amiben előre kiszámoltam, hogy hány space kell hozzá, h középen legyen. (Szép magyar mondat lett
) Sőt azt is tudja, hogyha egyik if sem igaz rá (pl: túl hosszú a szám címe), akkor levágja a végét és ...-ot tesz a végére. Ez szép és jó, de mire végighalad az if soron az sok idő... Ezért kérdeztem a szakikat, hogy mit javasolnak. 
Ui.: a Taskerbe beépített flash nem jó semmire. Az valóban nem hagyja az első sort. Jsben viszont megy a dolog!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Sőt azt is tudja, hogyha egyik if sem igaz rá (pl: túl hosszú a szám címe), akkor levágja a végét és ...-ot tesz a végére. Ez szép és jó, de mire végighalad az if soron az sok idő... Ezért kérdeztem a szakikat, hogy mit javasolnak.