Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szia!
Köszönöm, h ránéztél illetve a gyors választ is!

Nekem tudna olyat, hogy spacek vannak benne, sőt az első sor lehet üres is a \n -nek (sortörés) hála. Viszont én azt szeretném elérni, hogy a spacezés helyett egyből középre igazítsa a szöveget. Gondoltam van erre vmi szintén backslash-sel (\) kezdődő tag. Vagy valami egyéb ötlet, mert ugye most összerakja a szerzőt/címet 1 változóba ' - '-el elválasztva, majd leszámolja a js, hogy hány karakter, ezt belerakja egy lokális változóba, és végigmegy egy if soron, amiben előre kiszámoltam, hogy hány space kell hozzá, h középen legyen. (Szép magyar mondat lett
) Sőt azt is tudja, hogyha egyik if sem igaz rá (pl: túl hosszú a szám címe), akkor levágja a végét és ...-ot tesz a végére. Ez szép és jó, de mire végighalad az if soron az sok idő... Ezért kérdeztem a szakikat, hogy mit javasolnak. 
Ui.: a Taskerbe beépített flash nem jó semmire. Az valóban nem hagyja az első sort. Jsben viszont megy a dolog!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Prémium UGREEN USB-C To 2.5G Ethernet Adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) Sőt azt is tudja, hogyha egyik if sem igaz rá (pl: túl hosszú a szám címe), akkor levágja a végét és ...-ot tesz a végére. Ez szép és jó, de mire végighalad az if soron az sok idő... Ezért kérdeztem a szakikat, hogy mit javasolnak.