- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mAtThEw0319 #2501 üzenetére
Símán lehet, hogy a rom, vagy a kernel befolyásol ilyen dolgokat. Siyah -ból szerintem az "újabb" is ősrégi, mert tudomásom szerint nagyon rég abbamaradt a fejlesztés. Én Dorimanx -ot használok, ami nálam Wanam rom -mal beszélget (AOSP, JB 4.1.2). A Dori is Siyah alapú, így van hozzá STweaks alkalmazás. Ebben láttam, hogy mi mindent lehet állítani a kernelben. Pl. Wifi alvó mód. Ha van ilyesmi kékfogra, akkor az, mivel közvetlen kernel szintű művelet, ezért símán felül tud bírálni egy oprendszer alól, külső program által kiadott utasítást. De ez csak elmélet. Talán a rendszer logban benne van a hiba oka. Ha valami problémám van az automatizálómmal, akkor a fejlesztő mindíg a hibát tartalmazó rendszer logot szokta kérni és abból rögtön írja, hogy mi pontosan a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kerékpársportok
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest