Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
Na, ez fura.
Szerettem volna egy olyan beállítást, ami telefonhíváskor lehalkítja a telefon multimédiás részét (mondjuk a GPS szövegelését) és autó mód esetén kihangosítja a telefonbeszélgetést
Elôször a Phone/Call state-tel próbálkoztam, de az nem állította kihangosításra a telefont. Utána meg a Phone/Offhook eventtel, ami ugyan kihangosítja a telefont, viszont nem halkítja le a GPS-t.Ma egy hirtelen ötlettôl vezérelve újra elôvettem a Call state-et és az viszont megcsinálja a halkítást.
Szóval most az Offhook és a Call együtt oldja meg a kihangosítás-halkítás problémát.Klassz, de jó lenne tudni mi is ebben a logika, mert az még nem világos számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest