- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Konkrét megvalósítási tervem nincs, de az elmélet sztem működik. Ha mindkét készülék ugyanarra a munkahelyi hálózatra kapcsolódik, akkor egymást is látniuk kell. Jó lenne statikus belső IP, de sztem enélkül is működhet. Ha ez a kapcsolat megszakad, akkor jöhet az átirányítás.
-
fil
őstag
-
atillaahun
veterán
Nálam legutóbb a 4.3u1 települt fel, viszont a WiFi near-t már nem használom, nem tudom sajnos megmondani, hogy az lehet-e a hibás.
Bár ha jól értem amit írsz, akkor csak olyankor kezdi el összekavarni, meg elfelejteni a WiFi hálózatokat, ha fut a Tasker? Próbáltad már hosszabb időre kikapcsolni, hogy olyankor van-e tünet?
-
kzrca
tag
-
fil
őstag
Sajnos a késéssel én nem nagyon tudtam mit csinálni. A scan time-tól függ. Ezt ugyan lehet(ne) nagyon rövidre állítani ,de akkor a fogyasztás lesz horror. Végül is aztán én inkább a wifi connect mellett maradtam egyelőre ,az bevált és gyors is. Most kísérletezem a NFC-vel. Sajnos azt a tasker még nem nagyon kezeli (ki-be kapcs. aztán ennyi) és a technológiának is megvannak a korlátai (lezárt készüléknél nem megy stb.).
-
fil
őstag
Meg. Ha mindkettő BT-s akkor vagy a BT connect (kérdés mit csinálnak ha konnektálnak) vagy BT near-t (lassú) figyelni. Az átirányítást pedíg ussd kódokkal.
lásd itt. (Naponta használom ,tuti működik)
A call divertet nem is értem ,hogyan működne. Hiszen akkor ,amikor az figyelné ,már a hívás "bejött". Az átirányításnak meg már a szolgáltatónál meg kell történnie. -
atillaahun
veterán
Hívásátirányításra a Phone > Call Divert parancs való. Én se próbáltam még soha, de nálam eleve a csomagom sem tartalmazza a lehetőséget asszem.
A BT Near feltételhez pedig ha jól tudom be kell szerezz egy új beta verziós Tasker-t.
Másfelől szerintem nincs akadálya a profilnak. -
glaci
őstag
Emlékeim szerint BT near figyelés még nincs, de valaki mintha nemrég írta volna, hogy a következő verzióban várhatóan már ez is benne lesz majd.
(Átirányítást passzolom, hogy lehet-e állítani, mert a hívásokat még soha nem babráltam vele, bár automatikus visszahívást lehet kellene csinálnom valamikor.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest