Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
wardemi
üzenetére
Lényegében megtanulni. Hogy akár egy egész Task-ot meg tudjak írni kizárólag JS-ben.
Magyar nyelvű írások hiány cikkek, így angol nyelven csipegetem össze az infó morzsákat.
Tasker Google Group-ből szedegetem a példákat, próbálom összelegózni, hogy mi micsoda és hogy működik.
Az objektumokig értem kb eddig a működésüket, onnantól már hogy pontokkal egybefűznek egy rakás szót, onnantól elvesztem. Az egyszavas parancsokat még fel tudom fogni.
Vmint a tutorial-okkal se boldogulok nagyon, hisz a HTML része engem hidegen hagy.
Vmint olybá tűnik Tasker vmi olyan változatát használja a nyelvnek, amire nem találtam tutorial-t.
Két napja keresgélek a témában, de eddig csak erre a pár oldalra bukkantam, amiben számomra használható infók vannak:
Tasker által használt változatban is működő parancsok.
Tasker userguide.Szükségem lenne egy olyan írásra, ami felsorolja és példákkal illusztrálja a lehetőségeimet, azt se igazán tudom milyen parancsok állnak rendelkezésemre mondjuk a változók manipulálásában, matematikai műveletek.
Hogy működnek a feltételek, ilyesmik.
Elég nehéz az ügy nekem, egy egész napig keresgéltem pl. egy regex futtatásának parancsát, mire eljutottam a fenti linkre. Addig csak regex tesztelésre láttam példákat, de keresésre nem.Egyelőre ellennék az egyszerű parancsokkal objektumok kezelése nélkül.

Mik azok a könyvtárak? Ezek definiálnák az utasításkészletet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest