Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
wardemi
üzenetére
Eddig csak egy dimenziós tömbökre láttam példát, ezek közt és a változók közt elég jó átjárás van Taskerben, transzparens módon elérhető a Task-ban minden helyi változó JS alatt is, globális változókat kell csak behívni paranccsal.
Meg ami engem akadályoz az az, hogy nem tudok debug-olni ismeretek nélkül.
Kipróbálok egy kódot és csak Android Toast üzeneteket kapok róla, hogy mi történik.
De ha a szintaktika helyes, akkor elintézi ezt egy OK-val, annak ellenére, hogy nem történik semmi, mert nincs jól definiálva, vagy paraméterezve a parancs, stb.
És erre nincs jobb ötletem, mint hogy kérdésekkel bombázom a közösséget, h ez most miért nem jó.
Google Group-ban örülni fognak nekem.
Bár fájdalmasan lassan kapok csak válaszokat, így szinte nem haladok semerre.Meg elég kötetlen nyelvnek tűnik, jóval nagyobb fába vágtam a fejszémet, mint a regex-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest