- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Na pont ettől féltem, hogy nem értem amit írni fog valaki aki ért hozzá xD Az AutoVoice meg van, van is készítve profil vele csak épp ilyen ''összegfüggő'' profil nincs és valamiért nem is megy.
Csináltam három profilt, az egyik maga az amikor értesít, hogy merülök ami csak egy battery levelből ami 30%-nál értesít és egy say taskból áll ami eddig jó is.Utába állítottam egyet 20%-ra és innentől van a gond, ugyanazt állítottam be ami a fenti profilban van csak a saybe megkérdezi, hogy aktiválom-e az energiatakarékos módot és még hozzá tettem AutoVoice taszkot amibe amibe van a válasz, hogy ''aktiváld azt a ..art''.
És van maga a saver profil ami nem aktiválódik.. sőt, a második profil sem aktiválódik! Lehet valamit kezdeni vele? -
sil3ntbeatz
tag
válasz
sil3ntbeatz
üzenetére
Na meg egy másik is eszembe jutott csak már nem tustam szerkezteni a hszt :$
Tehát szeretnék egy másik profilt is az akksihoz.
A profil lényege az, hogy 30%-nál szóljon a telefon, hogy hamarosan lemerül és kérdezze meg tölem 21%-nál, hogy szeretném-e kikapcsolni a memória zabáló alkalmazákat. Ha a válasz igen akkor kikapcsolná amiket beállítok és mondaná, hogy mondjuk ''kikapcsolás folyamatban'' és egy kis idő után mondaná, hogy ''kész''. -
sil3ntbeatz
tag
Sziasztok! Még nagyon kezdő vagyol szóval kíméljétek meg az életem
Szóval egy kérdésem lenne: csinálok egy nem fogadott hívás profilt, hogy tudom beállítani, hogy számolja mennyi nem fogadott hívásom van?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval egy kérdésem lenne: csinálok egy nem fogadott hívás profilt, hogy tudom beállítani, hogy számolja mennyi nem fogadott hívásom van?