Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Apple Watch
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Na pont ettől féltem, hogy nem értem amit írni fog valaki aki ért hozzá xD Az AutoVoice meg van, van is készítve profil vele csak épp ilyen ''összegfüggő'' profil nincs és valamiért nem is megy.
Csináltam három profilt, az egyik maga az amikor értesít, hogy merülök ami csak egy battery levelből ami 30%-nál értesít és egy say taskból áll ami eddig jó is.Utába állítottam egyet 20%-ra és innentől van a gond, ugyanazt állítottam be ami a fenti profilban van csak a saybe megkérdezi, hogy aktiválom-e az energiatakarékos módot és még hozzá tettem AutoVoice taszkot amibe amibe van a válasz, hogy ''aktiváld azt a ..art''.
És van maga a saver profil ami nem aktiválódik.. sőt, a második profil sem aktiválódik! Lehet valamit kezdeni vele? -
sil3ntbeatz
tag
válasz
sil3ntbeatz
üzenetére
Na meg egy másik is eszembe jutott csak már nem tustam szerkezteni a hszt :$
Tehát szeretnék egy másik profilt is az akksihoz.
A profil lényege az, hogy 30%-nál szóljon a telefon, hogy hamarosan lemerül és kérdezze meg tölem 21%-nál, hogy szeretném-e kikapcsolni a memória zabáló alkalmazákat. Ha a válasz igen akkor kikapcsolná amiket beállítok és mondaná, hogy mondjuk ''kikapcsolás folyamatban'' és egy kis idő után mondaná, hogy ''kész''. -
sil3ntbeatz
tag
Sziasztok! Még nagyon kezdő vagyol szóval kíméljétek meg az életem
Szóval egy kérdésem lenne: csinálok egy nem fogadott hívás profilt, hogy tudom beállítani, hogy számolja mennyi nem fogadott hívásom van?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Total Commander
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval egy kérdésem lenne: csinálok egy nem fogadott hívás profilt, hogy tudom beállítani, hogy számolja mennyi nem fogadott hívásom van?