- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Windows7 2009.10.22.-én vált elérhetővé, amikkel eddig ment a Win8, Win10 is.
tserrof77 nem azt nehezményezi, hogy volt 8 év, amíg lehetett telepíteni Win10-et, hanem hogy miért nem jó továbbra is a 14 éves kulcs a 8 éves oprendszerhez?Személy szerint a Win11 nekem nem tetszik, de most azért vegyek Win10 kulcsot, hogy újra tudjam telepíteni a meglévő, vagy jövőbeni használt gépemre fel tudjam tenni még egy pár évig?
-
-=RelakS=-
veterán
Álló kocsisorok között igen, mozgó kocsisorok között szerintem nem.
macilaci78
Hungárián is már leszoktam a középső sávról, mert ha jobbra húzódom a balról érkező motorosoknak, akkor a jobbról érkező motoros nem fér el, ha balra, akkor a balról érkező, ha maradok középen, akkor mindkettő alig -
koby11h
őstag
Ezzel más is így van, nyugi!
Vettem Voodoo-t erre GeForce-ok lettek mindenhol, vettem Gravist erre Sound Blaster lett mindenhol.
A 90-es években volt még, megkérdezték a bankban, hogy a pénzt 30%-os kamattal mennyi időre kötöm le? 6-36 hónap között lehet választani. Elég a fél év, hátha még emelkedik! Fél év múlva 15% volt az a kamat...
És azóta is sikerült néha így belenyúlni. Van ami összejön, van ami meg nem
Utólag okos kapitány, az igazi amerikai hős! -
PROTRON
addikt
Az a szép amikor az ügyfélnek felse tűnik hogy épp bunkók vele, így valójában x hónappal később még meg is köszöni nektek hogy végre egy rendes boltot ajánlottatok, miközben itt a forumon a háta mögött az ottani dolgozók leírják a történetét hogy hogyan kezelték hülyegyerekként.
-
Szakbarbár
aktív tag
Nem hibáztatom a HR-t, a jelöltek között van aki azonnal tud kezdeni és amint elfogadja az ajánlatot másnap már kezd is. Általában 1 hónapra előre azért tudják mikor jön valaki.
Mi tart 1 hétig kiadni egy laptopon?Akkor forrasztjátok az alaplapra az SMD alkatrészeket?
A felhasználói fiók, mailbox, hálózati jogosultságok, Office licensz igénylés is megvan 30 perc alatt, és ebből 15 perc a szinkronizációs idő. Microsoft Autopilot telepítés újabb 30-45 perc ( ha nem áll meg hibával). A profil beállítás, Windows frissítések telepítése tart a legtovább.
-
macilaci78
nagyúr
Én két profilt csinálnék a vezetőknek. Egy korlátozott hozzáférést, amolyan munkaprofilt, mint bárki másnak. A Corben Dallas világjegyet pedig oktatáshoz, bizonyítványhoz kötném és mondjuk havonta egy-egy tesztsor helyes kitöltése után engedne csak be.
Nem az a baj, hogy főnök és nem ért hozzá, hanem hogy ettől a lendülete még megvan. Meg kell értetni, hogy kárt is tud okozni. Nem szégyen, hogy nem ért hozzá, nem feladata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest