- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Windows7 2009.10.22.-én vált elérhetővé, amikkel eddig ment a Win8, Win10 is.
tserrof77 nem azt nehezményezi, hogy volt 8 év, amíg lehetett telepíteni Win10-et, hanem hogy miért nem jó továbbra is a 14 éves kulcs a 8 éves oprendszerhez?Személy szerint a Win11 nekem nem tetszik, de most azért vegyek Win10 kulcsot, hogy újra tudjam telepíteni a meglévő, vagy jövőbeni használt gépemre fel tudjam tenni még egy pár évig?
-
-=RelakS=-
veterán
Álló kocsisorok között igen, mozgó kocsisorok között szerintem nem.
macilaci78
Hungárián is már leszoktam a középső sávról, mert ha jobbra húzódom a balról érkező motorosoknak, akkor a jobbról érkező motoros nem fér el, ha balra, akkor a balról érkező, ha maradok középen, akkor mindkettő alig -
koby11h
őstag
Ezzel más is így van, nyugi!
Vettem Voodoo-t erre GeForce-ok lettek mindenhol, vettem Gravist erre Sound Blaster lett mindenhol.
A 90-es években volt még, megkérdezték a bankban, hogy a pénzt 30%-os kamattal mennyi időre kötöm le? 6-36 hónap között lehet választani. Elég a fél év, hátha még emelkedik! Fél év múlva 15% volt az a kamat...
És azóta is sikerült néha így belenyúlni. Van ami összejön, van ami meg nem
Utólag okos kapitány, az igazi amerikai hős! -
PROTRON
addikt
Az a szép amikor az ügyfélnek felse tűnik hogy épp bunkók vele, így valójában x hónappal később még meg is köszöni nektek hogy végre egy rendes boltot ajánlottatok, miközben itt a forumon a háta mögött az ottani dolgozók leírják a történetét hogy hogyan kezelték hülyegyerekként.
-
Szakbarbár
aktív tag
Nem hibáztatom a HR-t, a jelöltek között van aki azonnal tud kezdeni és amint elfogadja az ajánlatot másnap már kezd is. Általában 1 hónapra előre azért tudják mikor jön valaki.
Mi tart 1 hétig kiadni egy laptopon?Akkor forrasztjátok az alaplapra az SMD alkatrészeket?
A felhasználói fiók, mailbox, hálózati jogosultságok, Office licensz igénylés is megvan 30 perc alatt, és ebből 15 perc a szinkronizációs idő. Microsoft Autopilot telepítés újabb 30-45 perc ( ha nem áll meg hibával). A profil beállítás, Windows frissítések telepítése tart a legtovább.
-
macilaci78
nagyúr
Én két profilt csinálnék a vezetőknek. Egy korlátozott hozzáférést, amolyan munkaprofilt, mint bárki másnak. A Corben Dallas világjegyet pedig oktatáshoz, bizonyítványhoz kötném és mondjuk havonta egy-egy tesztsor helyes kitöltése után engedne csak be.
Nem az a baj, hogy főnök és nem ért hozzá, hanem hogy ettől a lendülete még megvan. Meg kell értetni, hogy kárt is tud okozni. Nem szégyen, hogy nem ért hozzá, nem feladata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged