Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ereshkigal
őstag
válasz
simon7012 #82248 üzenetére
Én igen. A konyhánkban van egy kínai falióra, amit a párom szüleitől kaptunk. Pár hónap múlva megdöglött a szerkezet, ki akartam vágni az egészet, de hát nem lehet, mert emlék. Belenéztem, kb. műanyag volt benne minden.
Úgyhogy venni kellett egy új szerkezetet, viszont a cserét a másodpercmutató megsínylette, kicsit meggörbült... de legalább egyedi!
Más.
Laikus vagyok, de nem gondoltam, hogy ennyire. Ma egy ismerősöm linkelt egy zsebórát, kérdezte, mit szólok hozzá, mert öltönyhöz akarná venni. Nézem, "quartz" felirat. -
GSpecter
tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
simon7012 #81627 üzenetére
Órában alszom, de gondosan kiválasztom, melyikben - késés behozása, pontosítás, járatás miatt. Nappal is rosszul érzem magam, ha nincs rajtam óra, és a quartz is rosszabb érzés, mint a mecha. Rengeteget nézem a számlapot és a mutató mozgását. Zuhanynál leveszem, mert azt olvastam, a sampon nem tesz jót a gumitömítéseknek.
-
Zozzer888
addikt
válasz
simon7012 #81627 üzenetére
Régen mindig órában aludtam, aztán volt egy kis óramentes időszakom (kb 1 év? vagy fél?) mikor "visszatértem" onnan fogva csak akkor volt rajtam óra ha elmegyek valahová. Itthon zavar, olyan mintha cipőben mászkálnék itthon, de amint kilépek az ajtón, vagy beülök az autóba, szintén olyan mintha nem lenne rajtam cipő...
szóval óra nélkül én se megyek sehová.
-
-
g0n21
senior tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
simon7012 #81007 üzenetére
" A jó óra ismérve?" Olyan legyen, ami tetszik neked. Ha a pénztárcád engedi, legyen vízálló min. 50/100m-ig, zafírüveg, acél tok vagy jó minőségű titánium, jól leolvasható számlap. Ha nem akarsz foglalkozni az órával, jobb a quartz. Ha nem gond a rendszeres, kb. 5 évenkénti tisztítás/kenés költsége, nem zavar naponta 5 mp. pontatlanság, a nagyobb súly, és nem teszed ki hirtelen gyorsulásnak az órát / vigyázni tudsz rá /,akkor a mechanikust javasolnám; lehetőleg kézzel húzható és mp. stoppos szerkezetet. Vehetsz bátran japánt /Seiko, Orient/, ha presztízs óra kell, német vagy svájci a következő lépcső. ETA szerkezetek jól beváltak. Nekem ez jut eszembe a jó óráról.
-
BAti77
aktív tag
válasz
simon7012 #80828 üzenetére
Ezek nem konkrét modellek, hanem órás weboldalak...
Ha megmutatnád mely órák tetszenek típus szerint, talán véleményt is kapnál róla...(#80830) fiktív1
Ez igaz a gyári fémszíjnál, de ha pl. bőrt teszel rá már csak úgy éred el ezt a hatást, ha darabolod, az meg szerintem nem az igazi...(#80878) trassher
Egy ekkora (44 mm) méretű tokra szerintem kell a minimum 22-24 mm-es szíjméret. A 20-ast a 39-41mm-es óráknál tartom ideálisnak...(#80907) vadászcsiga
Ez például teljesen a sajátjuk...intruder77, jeneyakos
Nagyon szép órák! Grat mindkettőtöknek!(#81028) RCTiv
Csodálatos darab! Én most várom, remélem az idén még megjön...
Ja' és nem dohányzom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest