- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #152088 üzenetére
Hát, amíg találnak rá palimadarat....Biztos van, akinek megér +400 dollárt a számlapon a régi felirat.
Transocean: Nem rossz, nem rossz. Tényleg minőségi a kidolgozás.
Két dolog nem tetszik benne: a lünetta oldalsó része is fekete (gondolom, az egész kerámia), nekem ez olyan furcsa és a dátumablak olyan béna helyen van, mint a Certina Divernél. Ez utóbbit nem értem, már több órán is láttam, hogy ide rakták...
-
TeeJay
félisten
válasz
fagyalllo #152069 üzenetére
ezek szerint nincs is más szerkezet ahol a másodperc mutató folyamatosan siklik mindenhol billegő mozgása van?
tény hogy nagyon komoly cucc de 2millió azért na
párom meg fog ölni de annyira bepörögtem az órára most a Seiko mellett hogy tuti lesz egy automata órám
valszeg Steinhart és akkor egy automat meg egy kinetic kvarc már jó páros
egyik izgalmas az automata miatt a másik meg pontos a kvarc miatt -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
fagyalllo #151877 üzenetére
Köszi, közben már én is megtaláltam.
nekem tetszik, és ami főleg, hogy az 5 -höz képest legalább a mai divatnak megfelelő méretű (46?) a tok mérete. (Mondjuk ez kb ugyanaz 1/3-ad árért...)Egyébként 150.000-ig milyen elegáns, de mégis modern, akár chrono-s automatát ajánlatok?
Az EDOX mennyire elfogadott/jó/ismert márka? ( pl. ez? )
-
von toth
tag
válasz
fagyalllo #151902 üzenetére
Görög Ibolya: Protokoll az életem c. könyve. Országházban volt 30 évig protokoll előadó. Konkrét esetet nem tudok neked mondani, hogy monjuk tüzes vaskoronát raktak a fejére, mert nem Rolexban tárgyalt, csak Görög Ibitől tudok idézni, mit hogyan kell viselni, ha tárgyalásra megyünk.
Tehát ez nem fejekben, hanem szakirodalomban jelenk meg, amit mostanában olvastam munkámból is kifolyólag. Szóval a repi és protokoll alőadókat kérdezd meg esetleg anekdóta jelleggel.
Olyat viszont tudok mondani, hogy a cégvezetés megszólta, mert cégautónak octaviát választott nem x5-öt. Nyilván ott talán az is volt a háttérben, h gy nagyobb adót tudnak leírni, de szerintem inkább a megjelenéssel volt gond.
Igen, én is pattogtatom a kukoricát meg keresem a 3d szemüveget, szép kis kora délutánnak nézünk elébe
Csiga te előbb még sznob voltál, most már a proletárdiktatúrában, ahol diktálnak a prolik,? (Pelikán elvtárs
-
von toth
tag
válasz
fagyalllo #151894 üzenetére
Persze, ezért írtam JObs példáját. Viszont a protollirodalom előírja, hogy mi az a minimum, amiben
prezentálni kell. Ezt Obama ki tudja kerülni, egy OV nem.
CSigusz: nem kanyarodok el, szerintem se viseljen. És nem feltétlen az anyagiakra gondoltam, hanem a stílusra. Mert lehet az egy felújított MArvin 50 dollárért.
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #151859 üzenetére
Jogos, nem tettem hozzá, hogy mechanikus!
Bár a videóból egyértelmű...
Nem mondasz amúgy hülyeséget.
Nézegettem a Citizen eco-drive percütőseit, de van egy óriási eltérés a régebbi, sima quartz-hoz képest: a 9000-es eco teljesen elektronikus, míg a 6760-as quartzokban elektronikus vezérlés mellett mechanikus volt a percütő! Óriási különbség van hangban, érzetben még így is, hogy mégis csak egy quartzról beszélünk.
Az a régebbi werk került Bulovába, Citizenbe, később Invictába, sőt még Citizen Campanola-ba is (ez utóbbinak használtan 1000 EUR körül-felett mozog az ára, de a többi felsorolt modell is állapottól függően 100e Ft környékén van...)
6760-asokat vadászok egy ideje.
De vagy hibás (javítani elég kétesélyes), illetve ramaty állapotban, vagy valami nem túl szép kivitel jó drágán, vagy patika és az ára az egekben
-
Bicskás
senior tag
válasz
fagyalllo #151788 üzenetére
Utánakérdezek, a nagyobb Kaposvári óraszalonokban, hogy az Orient Marshall EM7E004F van készleten vagy nincs...
Felpróbálnám.
Szép óra egyébként, nem tudom, hogy eddig hogy nem akadt meg rajta a szemem, pedig 100 % , hogy láttam már.
Node elteszem magam holnapra, ötkor kelés lesz.
Köszönöm Fagyálló !
-
fagyalllo
őstag
válasz
fagyalllo #136009 üzenetére
Eljött a nyár, én és a szerviz is elfeledkezett róla, de múlt héten eszembe jutott és persze a mutató is rég megérkezett, ma megtörtént a csere. Nem akartam elhinni, de a Bajcsy Seiko szerviz egyetlen darab ezrest kért (és jattot se fogadott el) az egész műveletért úgy, hogy a mutatót is ők adták!
SRP247J1 és SRP435 másodpercmutató: -
boogie84
veterán
válasz
fagyalllo #151646 üzenetére
Nálam a nylon is furán áll az óra alatt, az óra nem teljesen középen van. Ugyanis ugyan olyan hosszú a felső és alsó rész is, ami fizikailag lehetetlen h jól jöjjön ki, mivel ott van az óra is.. Érdekesen állhat, de ha beválik akk lehet h jön a gumi... gumival olcsóbb.
-
Bicskás
senior tag
válasz
fagyalllo #151624 üzenetére
Az az óra kétszer annyiba került mint ez, 150 $, én pedig a maximumot, amit órára szeretnék költeni 100 $-ban határoztam meg, ez a kínai-japán-skót tudomisén hová valósi szépség pedig megtetszett, és az ára is barátságos, és bár a neve egy csöppöt gáz ( gengszter zoltán asszociáció ), de még mindíg kellemesebben cseng a fülemben, mint a parnis.
Ott elsősorban a márka termékei közt szakik által tapasztalt hajmeresztő minőségi szórás tántorított el.
Valamint a rovátkált karima sem tetszik túlzottan már.
Nem tudok, és nem is szeretnék szabadulni, kialakult bennem egy kép az ideális óráról, és ez nem is fog már megváltozni úgytűnik, a Vintage Omega Seamaster egyébként ami az ihletet adta ehhez az irányhoz nekem, az a 35 mm-es átmérőjével és az 500 $-os árával abszolút nem kéne.
Ha érdekel Fagyálló, akkor az alapvető kritérium kb csak pár alapvető dolog, semmi extra.
-smaragdzöld számlap
-2-3 mutató ( max dátum funkció )
-40 mm feletti átmérő ( 22 centis csukló )
-acél tok ( kör alakú )
-acél mutató ( nem baj, kicsit kecses )
-cserélhető szíj
-zulu bőr, cápaháló stílusú acél, vagy NATO szíj
Alap koncepció nagyon hasonló, sőt majdnem ugyanaz, csak talán kicsit kifinomultabb.
-
Elvis351
csendes tag
válasz
fagyalllo #151447 üzenetére
Bocs, nem voltam teljesen egyértelmű.
Tudom, hogy egy pillanat alatt vált, de akkor 10:10-nél hogy állhat így a dátum?Látszik, hogy van járástartalék, és a korona nincs kihúzva, tehát valószínűleg a fotó járás közben készült.
Egyébként a Chrono24-en találtam ezt a képet. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #151418 üzenetére
Ez bizonyíték arra, h jó az ízlésünk.
Azzal vigasztalom magam, h üzletelni nem akartam volna vele, mindennaposnak kicsi volt, elegáns órám meg több is van, mint kellene. Amúgy sztem lesz még, snzg71 is így volt. Hamar rááll a hamisítóipar, ha így fogy...
Freddirty : Hogy is nézne ki, ha minden aszfaltbúvár kezén Monster lenne? -
hoffman_
nagyúr
válasz
fagyalllo #151352 üzenetére
ilyen Citizen volt a kezemben, kezemen, de hordani még sosem hordtam titánt. mindenképp megnézem élőben, legrosszabb esetben másik márkát. köszi a tipped.
-
madle
őstag
válasz
fagyalllo #151150 üzenetére
Néztem a Tunakat, csak hatalmasak már nekem.
Egyébként találtam most olyan oldalt, ahol replika órákat árul egy cég, svájci szerkezettel. Tudom eredeti órák topikjában járunk, de csak érdeklődés szintjén kérdezném, hogy mit gondoltok erről a dologról. Kajlit soha nem vettem semmiből, és nem is szeretnék, csak itt épp olvasom a leírást, hogy kifejezetten svájci szerkezetet pakolnak bele, ezért kerül 180-200k-ba egy Omega replika pl... De kérdem én, küllemre is tartanak hasonló szintű minőséget vagy ott már inkább az elkopós stílust képviseli az óra?
Egyébként szerintem a befutó óra Seiko lesz Nato szíjjal, csak még nem tudom pontosan melyik modell.
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #150676 üzenetére
Erre voltam kíváncsi, köszi! Ha valaki kicsit szerényebb összegből (100-200k) akar magának órát venni, és nem óra mániás (akinek a belbecs minősége, technikai szintje se mindegy), akkor nyugodtan vehet az előbb említett keretből is órát, mert semmi gond nincs azokkal minőségileg. Ezért is írtad kicsit feljebb a fórumtársnak, hogy ha tetszik neki az óra, és ha nem érdekli, hogy maga a szerkezet nem valami remekmű, akkor nyugodtan megveheti. Gondolom a mechanikus órákat is ezért preferáljátok, mert azokban csak kis fogaskerekek dolgoznak, kicsit látványosabb a szerkezet egy kvarccal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest