- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
afgk2012
tag
válasz
csabulaxi #25117 üzenetére
Figyuszka, én mutatok neked egy 70e Ftos órát, te meg jössz egy 200e Ftossal? Na-neee. És nekem nem is tetszik a kinetic. Állítólag hamar elromlik (kopások, ütődés-érzékenység, stb.)
Fénytöltés, zafír, perpetual, 200 méter, le nem kopó lünetta, stb és csak 70e. Mi a bajod vele?
-
-
ElRamos
tag
válasz
csabulaxi #24834 üzenetére
Szia!
Sajnos az általad belinkelt karóra egyáltalán nem érdekel. Beleszerettem a Black Ray-be, ezért mindenképpen ilyet szeretnék venni.
Azt tudom, hogy karcolódni fog az üveg, mivel nem zafír. Egyébként mennyibe fájna erre az órára zafírt tetetni?
Dzsana egyébként adott egy címet a Black Ray ügyében, már kértem is egy ajánlatot. Meglássuk...
-
WiZARD
addikt
válasz
csabulaxi #24525 üzenetére
Csak valami kosz, fogpiszkálóval kijött
Voltam ma hantosora.hu -nál, nagyon kedvesek, rendesek voltak. Eredetileg a Seikot akartam beszabályoztatni, azért indultam, de ha már ott voltam akkor a Fortison is állíttattam kicsit (napi 5 mp körül késett eddig)
kb 4 perc alatt meg volt a 2 óra
-
Veron
addikt
válasz
csabulaxi #24126 üzenetére
Mi olyan vicces?
Rosszat mondtam?
Seiko még évekkel ezelőtt mondta, hogy ha nincs rendszeresen használva, akkor ne nagyon húzzam fel random időközönként, mert valószínűleg be van állva a kenőanyag. Ha használni akarom, akkor inkább szervizeltessem és utána lehet huzigálni.@Misi1979: Persze majd lefényképezem, olyan 40-45 éves lehet, 38 mm átmérőjű stopperes darab.
-
WiZARD
addikt
válasz
csabulaxi #24105 üzenetére
SKZ329-et akartam eredetileg, de nem találtam, vagy túl drága volt.
ha találok egyet, akkor lehet arra lecserélem...fém szíjon még gondolkozok, akár gyárin, akár valami super oyster II variáción(wjean, vagy yobokies), bár egy jobb kaucsuk szíjjal sincs bajom.
a piros mutató annyira nem tetszett, így örülök, hogy ez lett, ami van.
lünettát aránylag sokan cseréltek (fehér számlaposnak a fém színű lünettáját tették át a fekete számlaposra)...élőben jobb mint képek
-
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
csabulaxi #23524 üzenetére
Inkább ne nevezzük át erre.
Sokaknak ideális választás az Orient, mert sajnos senki se örököl 40 millákat, és a munkahelyén se kap év végén 4 milliós bónuszt.
Én pl változatlanul azt mondom hogy Tissot Seiko vagy Certina alatt nem érdemes órát venni, de persze ez az én véleményem...
-
Mustármag
őstag
válasz
csabulaxi #22903 üzenetére
Na igen a búvár óra.
Szép darab de az áraSeiko : Vacillálok a fekete és az ezüst között de azt hiszem ez eldőlt.
Akkor ugyan úgy lefogom amortizálni mint a többi órámat? Azért nézelődtem a katonai órák között reméltem hogy az többet bír majd. De ha már 6-8évet kibír akkor szerintem jó vétel.Vagy tudtok valami más alternatívát 180E ért? -
tupacamaru
veterán
válasz
csabulaxi #22893 üzenetére
Hát szerintem pedig ugyan olyan üvegkerámia lünetta van rajta mint a Dawosa-n. Igaz hogy amit linkeltél reklámfotót azon nagyon jól néz ki.
Egyébként a silány honlapjukon is üvegkerámiát írnak. Vagy esetleg van sima kerámia és üvegkerámia is??
Ezeken a képeken azért elég jól látszik hogy nem PVD-s, szerintem.
-
darvak
senior tag
válasz
csabulaxi #22713 üzenetére
Úgy tűnik, most 1 ideig nem lehet rendelni (előrendelések voltak), de hasonló órák:
CW DiveÉn a CW órákat elő szoktam hozni, mert pl. a C60 Auto:
- 30ATM
- zafírkristály
- ETA 2824-2
- mindegyik CW órára 5 év garancia
- mindegyik CW órára érvényes, ha nem vagy eléedett, akkor 60 napig visszaküldheted az órát, és a teljes vételárat pedig visszafizetik neked
- a weboldalon bruttó árak vannak feltüntetve, egyedül 12 font postaköltséget kell még az árakra rászámolni.Szerintem jó ajánlat
(most pl. 363 Ft körül jár a GBP)
-
Palika71
őstag
válasz
csabulaxi #20628 üzenetére
Volt egy ilyen Grand Carrera a csuklómon. Ami nem látszott akkor a kirakatban, az az elképesztő minőség érzet.
Ilyet csak az ex-Planet Oceánomnál éreztem.
Nem "Grand" TAG -nél hasonló jóságot nem éreztem.
Annyira jó volt felcsatolni, hogy roppant birtoklási vágy kerített a hatalmába.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest