- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
Sziasztok,
Szerintetek van értelme befektetésnek venni mondjuk Panerai Pam141-et ?
Vagy ennek nincs sok érteme ? -
Jojo5
őstag
Boldog Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
Jojo5
őstag
válasz
Deskdiver #146505 üzenetére
Nekem nagyon bejönnek a Suunto-k főleg a Core verziók, de a zafír hiánya vagy az alu\kompozit tok eltántorít, mert csúnyán kopnak\karcolódnak sajnos, pedig játszósnak elfogadnék egyet...
Ami mindenre megoldás lenne az az új Suunto Essential Ceramic All Black lenne, de sajnos ennyiért nekem játszósnak sok... nagyon sok...
-
Jojo5
őstag
válasz
phranxinatra #139627 üzenetére
nekem az Explorer II az etalon, kb. tökéletes számomra mind méretben és kinézetben is.
-
Jojo5
őstag
Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek !
-
Jojo5
őstag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
Jojo5
őstag
válasz
mclaren1818 #122351 üzenetére
Nekem a nagy arab számos jobban bejön, de abban más szerkezet van kicsit kevesebb járástartalékkal és az eddigi kommentek alapján gyenge lume-al..
Amúg gratula hozzá!
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #116347 üzenetére
Pedig reménykedem\tem, hogy akár quartz-ot ki tudok 250 körül fogni, de múltkor is 400 ért volt meghirdetve...
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #116339 üzenetére
Gyönyörű, én is nézelődöm hátha látok normális áron SMP-t, de amik eddig voltak azok mind 300-350+-ba kerültek...
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #115618 üzenetére
Attól függ mit dolgozott, de itt pl. Hamburgban csomó nyugdíjas rászorul a segélyekre kő keményen....
-
Jojo5
őstag
válasz
csabulaxi #115239 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, de a közel 2000€ amit kérnek érte az szerintem gáz....
Nézegettem órákat ilyen max 3-400k-ig bezárólag, de a sok SMP is pl. 450ért van fenn ebay-en, viszont vicces, hogy pl Oris BC3 ami tetszene is az is SW200-as szerkezettel van, meg a Longines Conquest kerámia is 400k ért van fenn....
-
Jojo5
őstag
válasz
ronin s8 #101610 üzenetére
Sajnos az utóbbi években véleményem szerint a Tissot semmi "extrát" sem képes sajnos alkotni...
A PRS516-omat eladtam, de normális ár\értékben alternatívát ami tetszene sajnos nem találok...
Vagy extra dizájnos prs516 extreme lenne butított szerkezettel, amit élőben még nem is láttam....
A fortis Spacematicban első körben csalódtam, túl magas az óra, fényképeken sokkal laposabbnak tűnt...
Seamaster quartz-ot még nem volt lehetőségem felpróbálni, valamint a 380-400k amit elkérnek érte szerintem gáz, coaxial meg horror...
Tag Heuer Aquaracer-t néztem még meg Longines Conquestet, utóbbiból kerámiásat az meg megint automata...
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #100024 üzenetére
Nagyon jól néz ki!
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #98527 üzenetére
Nincs nálam az óra.
-
Jojo5
őstag
Valakinek egzakt infója, hogy pontosan milyen stift kell annyi oké, hogy 20mm-es, de, hogy 1,5mm-es vagy 1,8-as és a válla milyen ?
-
Jojo5
őstag
Sziasztok
PRS 516 automatához, valakinek van stiftje a fém óraszíjhoz ?
Vagy merre lehetne 2db-ot beszerezni ilyen stiftből ?
ÜDv,
J -
Jojo5
őstag
válasz
BAti77 #84322 üzenetére
Nekem ha Hamilton akkor ez jön be.
-
Jojo5
őstag
válasz
szundybence #83316 üzenetére
Suunto
-
Jojo5
őstag
válasz
bbuffy #82440 üzenetére
A Rado sem véletlen gyárt kerámiából tokokat, szerintem strapabíró főleg így ötvözve acéllal, arról nem is beszélve, hogy a karcállósága kiemelkedő ami a lünettáknál nem elhanyagolható plusz.
zack: A másik, mielőtt megvennéd az órát azelőtt próbáld fel mindenképp, én is Spacematic-ot szerettem volna, de amikor felpróbáltam csalódtam....
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #82192 üzenetére
300-400k körül én gondolkodás nélkül próbálnám fel a Seamaster-t és használtan már venném is meg.
Esetleg Fortis\Oris-t vennék, de szerintem az Omega lenne úgyis a befutó.
-
Jojo5
őstag
Certinanal is borszijas helyett femszijjal ajanlom megvenni es vegyel inkabb ra bort kesobb de a fem nem fog elkopni mint a bor...
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #79708 üzenetére
Nálunk ez úgy működik, hogy ha nem ért a dologhoz megkérdez engem és előadja az elképzeléseit milyet szeretne, ez pl. elektronikai dolgoknál\óránál stb... működik, ruha ilyesminél nem kérdez csak vásárol...
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #79705 üzenetére
Páromnak én mondtam, hogy ha órát akar, Tissot\Certina alatt nem vagyok hajlandó semmit se megvenni neki... jó, max Seiko\Casio-t, de azok közül úgyse tetszik neki semmi se...
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
válasz
stewe780 #74399 üzenetére
Ma fel is próbáltam a Spacematic-ot az Irányi utcában, megmondom őszintén, nekem nagyon kicsinek hatott a PRS516 után, sőt mondhatni már már csalódtam is egy kicsit, nagyon elgondolkodtam, hogy legyen inkább quartz SMP vagy Longines Conquest....
Őszintén szólva, még teljesen tanácstalan vagyok...
-
Jojo5
őstag
válasz
stewe780 #74391 üzenetére
Hasonló korona van a spacematic-on is... ma ha lesz alkalmam rá akkor fel is próbálok egyet...
-
Jojo5
őstag
Pesten merrefele van a legnagyobb Fortis kinalat ?
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
Minden Kedves Óraszeretőnek Boldog Karácsonyt Kívánok!
-
Jojo5
őstag
válasz
Tothgera30 #26849 üzenetére
az sem csúnya, sőt...
-
Jojo5
őstag
válasz
Tothgera30 #26555 üzenetére
nekem bejön...
-
Jojo5
őstag
válasz
D-LAN|FuRioN #26510 üzenetére
Gratula hozzá, nekem is ilyen van immar 1 eve, annyi kulonbseggel, hogy en a teljesen fekete szamlaposat valasztottam
-
Jojo5
őstag
válasz
WiZARD #26293 üzenetére
próbáltam már én is PO-t, csak azt írtam, hogy akinek PO-ja van nálunk az nem tudom, hogy milyen szerkezetes...
nekem csalódás, de majd még megnézem ezt a Liquid Metal együttesét is, mert képekről az is bejön...Hála égnek, amennyi ember, annyiféle ízlés.
Nekem még nagyon messze áll az óra vásárlás, meg a gyűjtögetés is...
-
Jojo5
őstag
válasz
Misi1979 #26290 üzenetére
nálunk az egyik koordinátornak a kezén PO van asszem 8500-val szerelve, de ezt csak külsőről meg nem mondom, viszont nekem nem tetszik annyira mint amennyire a képeken tetszett...
Ha Omega akkor Seamaster Professional nálam
Mostanában a BALL-ok nagyon tetszenek főleg a Fireman\Aviator széria amik nem a nagy Bumszli Hydro kategória méretre...
-
Jojo5
őstag
válasz
D-LAN|FuRioN #25898 üzenetére
ez szerintem egy panerai lesz
-
Jojo5
őstag
Halihó,
Tudtok valami üzletet ahol Seiko-k sokasága van kirakva ?
gondolok itt legfőképpen Monster\Marinemaster\Sportura\Sumo típusokra -
Jojo5
őstag
válasz
Jhonny06 #24070 üzenetére
nekem is nagyon bejön, meg a Fortis Spacematic illeve Oris BC3 valamint a Tag Heuer vagy a Longines Conquest
-
Jojo5
őstag
válasz
hoffman_ #23298 üzenetére
ha tényleg ilyen 50-60k ig elmehetsz érdemesebb Tissot\Certina alapmodellt választani szerintem mintsem egy mezei Casio-t
Ribi: amikor én vettem az órámat, akkor nem jött ki annyira a különbség, asszem 5-10k volt a különbség a fém\bőr között...
(a tissothoz is 30-40k körül van 1 gyáris szíj ha jól rémlik, szóval megérte)
ja, és Young kollégát keresd meg az árak miatt ha tissot\certina vonalból találsz olyat ami tetszik, mert simán lehet, tud még jobb áron szerezni olyan modellt
-
Jojo5
őstag
válasz
hoffman_ #23294 üzenetére
Nézd meg a Seiko automatákat\kinect órákat, azok is pofásak, elérhető áron
a napi hordásra szerintem azért jobb a fémszíj mert:
- ha izzad a kezed, márpedig legalább néha fog, akkor nem büdösödik be
- sportosabb kicsit az a kivitel mint a bőr szíj, nekem a bőr mindig is az eleganciát sugározta, mindennapokban meg nem kell elegánsan öltözni all the time
- ha most fém szíjjal veszed akkor jobban jársz mintha külön akarnál eredeti gyártótól származó fémszíjat venni(jó példa bandus, ha jól rémlik Dolce Vita-ja van és bőrös, amikor a fém szíjat nézte hozzá, akkor megközelítőleg 40-60k körüli összeget kértek volna el tőle..) gondolom az én PRS 516-omnak is ilyen 20-30k körül mozog a fémszíja, de én fémmel vettem, és egyedül a Hirsch vízhatlan szíján gondolkoztam, de végül maradtam a fémnél...
ehhez az órához szerintem ez passzol
-
Jojo5
őstag
válasz
Tothgera30 #23269 üzenetére
én pl. egyáltalán nem szeretem a chrono-s órákat, eddig a 3 mutató átláthatósága\letisztultsága felülmúlhatatlan nálam...
-
Jojo5
őstag
azért ilyenkor a pofámról leszakadna a bőr a casio helyében 169k-nál úgy gondolják, hogy belefér a mineral glass...
pedig nem...
TimeCenter: köszi!
megnéztem, majd remélem egyszer élőben is megtapogathatom
-
Jojo5
őstag
válasz
TimeCenter #23217 üzenetére
nem tetszenek a Citizenek úgy általában, de ez így képről nem néz ki rosszul...
-
Jojo5
őstag
válasz
#24334592 #23130 üzenetére
na ebbe ne menjünk bele, 5 év az 5 év... 135kg alatt volt edzésmúlt, de eléggé gyér izomzat, szóval az a heti 4-5 kondi meg rakat csirkemell meghozza a hatását, csak hosszú a procedúra amit majd 16-8 év töménytelen zabálása okozott...
bárcsak ehetnek össze vissza és nőhetnék, ha nem kéne a kajára figyelnem nem 90kg-os atletikus formában toporognék már rég...
-
Jojo5
őstag
válasz
#24334592 #23127 üzenetére
nem azért, hogy felvágjak, de a sok edzés(kondi stb) után még a 42mm is néha kicsinek tűnik a karomon, pedig most a 90kg mellett nincs is akkora felsőtest, mivel jelenleg szálkásítás van...
nem tudom én minimalista 3 mutatósnál plusz max 1 GMT funkciónál többet nem akarnék, persze a dátum alap... de a skeletonok se tetszenek, se a half skeleton órák
nekem pl. ez is nagyon tetszik ámSzerk: ez nem szerencse kérdése, hanem csak akaraté és a kitartásé... 135 kg-os 5 évvel ezelőtti dagadt múltamból nem kis küzdés\szenvedés volt ezt a formát összehozni...
-
Jojo5
őstag
válasz
#24334592 #23124 üzenetére
azért mert neked elég az jó, az én karomon kicsi volt, ennyi
mint már írtam is, simán csinálhatnák több méretben is... de ha nem hát nem
36mm-el hordja az unokahúgom vagy valami alacsony 50-60kg-os kis termetű emberMisi1979: 186-8 körül vagyok, jelenleg 90kg-osan, de amikor próbáltam be voltam tömegelve 108-110kg körülire és kicsi volt, mint már írtam 42mm a tökéletes kb., azalatt nem állnak jól általában az órák
-
Jojo5
őstag
ne is mond, azok a brutál Hublot-ok nem jönnek be, de ezen felül az én PRS 516-om vékony csuklómon épphogy nem nagy, de ennél kisebbet el sem tudnék képzelni, amúgy nagyon sok függ a kialakításon például a Fortis Spacematic lünetta nélkül van ezért nagyobb hatást kelt
lehet neked 50-es karod is ha induri pinduri a csuklód és vékony csontozatú vagy...
t-bali3: egy szóval se mondtam, de simán lehetne több méret mint mondjuk egy Planet Ocean-ból...
-
Jojo5
őstag
válasz
jookomak #23038 üzenetére
nekem a chrono témák nem fekszenek, imádom a 3 mutatós max. GMT változatokat, a Seamaster jön még nagyon be omegából, bár még az sem volt a kezemen mint ahogy Oris BC3 sem, nekem a Rolex jellegzetes kinézete nem jön be, se a submariner sztájl se a többi, bár felpróbálnám...
ami nagyon jól néz ki szerintem az a Tag Heuer Carrera és az egyetlen chrono ami eddig tetszett képről az a koncepció microtimer
-
Jojo5
őstag
válasz
young78 #23033 üzenetére
akkor lehet téged "bombázniuk" a kedves érdeklődőknek
jookomak: én is így voltam velük eleinte a Fortissal, de amilyen egyszerű olyan gyönyörű, viszont élőben pl. az Oris TT3 nem tetszett meg az Omega Planet Ocean-tól sem voltam hasra esve bár nem volt még a kezemen a PO
-
Jojo5
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest