- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
-
BAti77
aktív tag
válasz
Jojo5 #164451 üzenetére
Az automata változata drágább...
Pam 620berigazek
Az egészség a legfőbb dolog...mielőbbi jobbulást kívánok és hogy sokáig élvezhesd még az órak világát (is)...Skimaster
Mindig tetszett a Panerai letisztult formavilága...de ez az első ami minden kritériumomnak megfelelne mind méretileg, mind technikailag...viszont "egy" órás lennék vele, mint te és bár örök darab, de csak "játszós" órák maradnának mellette... -
Deskdiver
senior tag
válasz
Jojo5 #146507 üzenetére
A link nem működik. Ez kerámia tokban van vagy valamilyen kerámia bevonat?
Én is vonzódom hozzájuk valamiért. Volt már két Core-om egy Vector és ez a Terra.
A Core-ok tényleg nagyok kopnak.(#146508) Bazsi101 Ne bánd. A a sima 5600 tökéletes. Nekem most Rangeman van, de az meg k. nagy. Beleakadok vele mindenbe.
3 dolláros makro feltét objektívra. Meg is látszik az eredményen.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Jojo5 #101663 üzenetére
Hát egyrészt, mindegyiknek kúszik fel az ára, másrészt a chrono24 elég drága, amióta fizetős lett. Az itthoni vaterás felhozatal nagyjából a maradék szutykok gyűjtőhelye.
Azon kívül, itthon sokan egy álomárat képzelnek el, de a valóság kicsit más. Ez egy jó és szép óra, nem csoda, hogy egyre drágább... -
ronin s8
senior tag
válasz
Jojo5 #101613 üzenetére
A Seamaster kvarcszerkezettel olcsóbb, mint 380, 300 alatt is van... Az automata 1120-as (ETA 2892-A2) megbízható, 350-400 körül ki lehet fogni jó állapotúakat is.
A Tissot-val tényleg az a baj, hogy egy tucat sz.r. Egy rohadt fillért nem adnék egyikért se. Inkább egy Certina, ami szintén nem sokkal jobb, de picit talán igen. Vagy tucatórában egy Seiko, Orient...
-
icm
tag
Nem gondolom, hogy atomfizikus kell legyél a válasz megtalálásához
Mi lehet? Gondolkodjunk (vagy legalább valamelyikünk). Vajon az 1.8as stift került bele mint egy búvárba (orient ray pl az is 1.5ös, indokolt valamiért a nagyobb átmérő) vagy 1.5? 1.5ös elég.
Vajon dupla vállas kell-e? Ha az a típus vagy aki nem szeretné szívatni magát akkor dupla vállast veszel. -
Jojo5
őstag
Valakinek egzakt infója, hogy pontosan milyen stift kell annyi oké, hogy 20mm-es, de, hogy 1,5mm-es vagy 1,8-as és a válla milyen ?
-
icm
tag
Mondjuk a stift átmérő. Nem gondolom, hogy ide a bika 1.8mm-es átmérőjű került volna be inkább az ~1.5mm-es, nem tudom már fejből milyen átmérők vannak de ha rákérdez talán nem árt tudni, hogy van vastag is (pl búvár órákhoz) ja meg, hogy szimpla vállas vagy dupla vállas - utóbbit én jobban kedvelem.
-
g0n21
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
Enyém megveszi magának meg sem kérdez
Most véletlenül megmutattaReverting
Már van neki egy sajnos és komálja én vettem neki tavaly karira : (
Amúgy kidolgozottságban tökre rendben van akar egy seiko vagy orient csak az a felirat.Jojo5
Ezek a fossilok majdnem hogy a ruhaüzletben kaphatok úgyhogy sokat nem kérdez. -
stewe780
őstag
Oppá! A Spacematic árfekvésével nem voltam tisztában. De most kicsit utánakerestem... annyira már nem is tetszik...
A Concuest viszont még mindig!Más: 1 hónapos lett a ... na úgy mondom, hogy:
a legutóbb vásárolt órám, a Citizen aw1240, egyben betöltötte a kerek 3 másodpercet a sietsége.
-
stewe780
őstag
-
teratti
senior tag
-
Cha-b
senior tag
-
-
-
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Köszönöm!
Igen tudom, hogy neked is az van, mikor az 516 -os után keresgéltem a fórumon olvastam a hozzászólásaidat!
Fekete számlapos is szép, de engem igazán ez a kékes fogott meg. Amúgy az esetek 80% -ban ez is feketének tűnik.
v-paci, Mika1227: Árakat Young78 -tól tudtok kérni!
-
Nem nagy durranás (szerintem, bár én Sports 5-höz vagyok szokva), de masszív, erős, igényes darab. Személyesen nagyon nehéz lesz megtekinteni, kevés helyen van készleten, bolti árat meg a múltkor valami 95k körül láttam, ami borzasztó sok. Bár egy SRP313K1-t is jó lenne még zsákmányolni.
-
-
WiZARD
addikt
-
hoffman_
nagyúr
Seiko-t már nem nézek, így is bőség zavara van
Bőven elég volt a Citizen, Casio, Orient órákat átrágni. Seiko-t is néztem persze, de csak felületesen. Szerintem marad az Edifice. De ma valószínűleg járok egy kört, meglátjuk.
Az érvekkel meg tökéletesen egyetértek, illetve asszem elég is volt ahhoz, hogy meggyőzz. A bőr elegánsabb szerintem is, akármennyire is sportos a tok, egy szép bőrszíj elegánssá teszi. Ráadásul ugye utólag olcsóbb a bőr általában.
Köszi
Amikor még Tissot-kat néztem, akkor 3-4 szimpatikus volt, egyik a PRS 516 volt
-
Nekem nagyon tetszik, főleg az enyém, chronograph-os órák között eléggé letisztult, és szép. Persze én órák között, fater mechanikus Certinájaában (Certina Club 2000) is meglátom a szépet, de egy ilyen chronós órában is, persze az etalon a mechanikus és automata óra lenne. Értem hogy a minimál dizájn jellegű órákat kedveled, mint látható, most én is afelé standálok, legalábbis ki szeretném próbálni, de az egy éves Casio-m nem szívesen cserélném le, mivel ugye számomra tetszik is, persze fekete bőr szíjat tervezek rá a közel jövőben, tehát mindenképpen megtartom, maximum majd váltogatom őket.
-
TimeCenter
tag
CITIZEN CA0350-51
Ti+IP SUPER TITANIUM tok és csat, zafírkristály üveg, Eco-Drive szerkezet 210 nap járástartalékkal, 1/5 stopper, mechanikus naptár, 24-órás mutató, 10 BAR vízálló.
45mm átmérő. -
törölt tag
en 185/76, most eppen...tul sok egeszseges kaja, -6kg
Majd az uzletben megprobalok jovo heten parat es csinalok fotot...
Misi: akkor nem vetem el a 36mm-s otletet....
feketeben vinnem es itt van orszagon belul,l ehet meglatogatom az egyik szabadnapomon, legalabb ez egy good excuse motorozasra
...gaz rolex mellett ilyeneket is nezegetni?
mit tudunk a kovetkezo markakrol:
perrelet
aerowatch
anonyme
epos
oris
? -
-
nostromo73
tag
Hali
A Mido All Diver nálam is befutó, én néztem már élőben is... nagyon szép.
Én is óra vásárlás előtt állok ( 1-2 hónap ) a Mido mellett még tetszik az általam linkelt Fortis, és a Stowa Seatime is nagyon "bejövős".... apropó nem volt itt a fórumon valakinek Stowája? úgy emlékszem mintha valaki rendelt volna pár hónapja...érdekelne a tapasztalata.Kvarc vonalon ezekkel szimpatizálok:
Longines Hydroconquest L3.640.4.56.6
Citizen Promastersky-AS4020-52Enem könnyű dönteni hogy melyik legyen
..igyekszem úgy választani hogy amelyik a legjobbat nyújtja, kábé hasonló ár beszerzés mellett.
-
Kelvin
őstag
-
pohár
félisten
kis husi
na, ilyenkor én vissza szoktam poénkodni, aztán vidd az ágybanálam ez 130-135kg/195cm-rel párosul, a 47-es lábam nem is említve...
egy Retro pólóm van ami XXL-es, minden más 3X-es, van egy faszányos dzsekim is tőlük, imádom
Mustanbgól is csak a 3X-es pólók jöttek rám, tavaly rögtön is vettem kettőt, erre elköltöztek Debrecenből, így többet nem tudok már olyat venni, még a Westendben sincs akkora pólójuk, csak ing
sőt, a Premierbe se volt nyáron
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest