- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszar90
aktív tag
válasz
csabulaxi #81736 üzenetére
Igen az én Orientemnél is 'fordítva' van feltéve pillangó csatttal.
Más. Kérdeztem tegnap hogy hol lehetne Debrecenben legolcsóbban arany színű óracsatot venni, körbe telefonáltam vagy 8 helyet, mindenütt 2 de inkább 3 ezret mondtak. Végső elkeseredésemben felhívtam a Piac utcai Rogers óraszalont. ahol 1000 forintért adtak egy Hirsch márkájut. Egy idősebb Úr szolgált ki (üzlezvezető?) nagyon kedves volt még a vállamra is tette a kezét úgy invitált be. Nagyon pozitívan csalódtam és a legdurvább hogy egy luxus óra boltban kaptam a legkedvezőbb áron.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
csabulaxi #80197 üzenetére
Azt el kell mondani, hogy telefonnal lőtt kép. Természetes fény mellett ami segített a színhelyességen.
Ha engem kérdezel kicsit világosabbnak és sárgásabbnak/vörösebbnek hat mint a valóságban. De nagy eltérésre ne gondolj. Ez kicsit közelebb áll, de tudjuk monitor és monitor között is nagy az eltérésDe ez már egy másik topic.
-
JimBeam00
csendes tag
válasz
csabulaxi #80197 üzenetére
Nah ezeket az oldalakat néztem én is...
A helyzet, hogy egy ismerősöm kapta az órát, eladná... én lehet megvenném... de csak ha egy olyan árat tudok vele kialkudni, ami kedvező. Nyílván nem szeretném megsérteni vagy "lehúzni", ezért érdekelne, hogy mi az az ár, amivel én is jól járok és még ő is...
-
ronin s8
senior tag
válasz
csabulaxi #79861 üzenetére
Ez egy ilyen szerkezetnél szerintem teljesen normális.
Viszonylag pontosabb magyarázatot szakszervizben, műszeres vizsgálat után adhatnak. Megnézik a lengésszöget, a sántítást, és a járáspontosságot. A mai szintetikus olajak inkább elillannak, semmint besűrűsödnek. Ha valamiért eltűnik az olaj, általában sietni fog az óra (de lehet, hogy késni). Az is lehet, odab...tad valahova, és elállítódott.
-
condy
senior tag
válasz
csabulaxi #79532 üzenetére
Ajjjajjj! Tegnap is így kezdődött, aztán jöttek szépen sorba a drágaszágok.
Erről jut eszembe!
Warning! Nagyon OFF!
Petőfi 1848. március 16-án bemegy a Pilvaxba.
A pincér már az ajtóban köszönti: - Alá'szolgálja Sanyikám! Kis Unikum, sör?
Erre Petőfi: Isten őrizz!!! Tegnap is mi lett belőle!!! -
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
csabulaxi #74279 üzenetére
Nekem inverz kijelzős van, de csak Pro-Trek, nem G:
Abszolút egyetértek a mechanikus dologban. Hegyről lefelé bringán folyton azon paráznék, hogy leszakadnak a mutatók vagy akármi. Pedig nem is DH-zok. A kocsimból is az első nap kiszedtem a gyári CD-t és ment bele egy csak kártyaolvasós rádió. Nincs benne mozgó alkatrész, nincs minek szétrázódnia a a kihívásokkal küzdő magyar aszfalton.
-
apholyon
aktív tag
válasz
csabulaxi #74279 üzenetére
Ugyanilyen megfontolásból gondoltam digire, de az analógok is jól néznek ki... egyébként ez a model az egyik esélyes nálam is, szintén itt linkelte valaki.
Fémszíj téma: hasonló nekem is, mint Szabikának, idegesítene a szoros, de így sem tökéletes. Gondolkodtam rajta hogy ki kéne próbálni -1 szemmel. Mennyire macerás magamnak csinálni valami nem túl drága szerszámmal?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
csabulaxi #74277 üzenetére
Ne is mond!Én ma reggel olvastam el az összes hsz-t!Ennyi marhaságot még nem láttam egy helyen!
Méghogy "az óra régimódi,kiment a divatból és 2014-et írunk!Ott a mobil" hsz-n jót nevettem!Nagyon tudatlan bunkó írhatott ilyet!stewe780: Nálam így van a fémszíjas óra beállítva!
Nem azt mondom hogy nagyon lazán megy be az ujjam,de nem is kell tuszkolni!
-
entropy
tag
válasz
csabulaxi #74277 üzenetére
ÁÁÁ, én tegnap este relaxáltam egyet otthon és kiment belőlem a napi feszültség. Ezután kíváncsian rámentem az oldalra és a posztok még hagyján... de ami a kommentekben volt... omg. Elolvastam 3-4-t és így azonnal offoltam az oldalt, mondván: "najó, ez nekem ma már nem kell"
Inkább nem is nézek vissza rá... -
apholyon
aktív tag
válasz
csabulaxi #74211 üzenetére
Ne is mondd... döntésképtelen vagyok G-shock ügyben... ami vicces, tekintve, hogy pár hónapja még azt hittem soha nem akarok majd digi órát (igaz G-shockból is van analóg...
)
Esetleg ha van kedvetek linkelhetnétek személyes kedvenc shockokat (akinek van ilyen)
@KelemenUhr: lehetséges, itt a legjobb példa fent említve
-
vadászcsiga
félisten
-
entropy
tag
válasz
csabulaxi #73455 üzenetére
Seiko NH35 movement van benne, teljesen japánban készült az egész óra. A Kentex tulajdonosa és az egyik dizájner is 20 évig a seikonál dolgozott. Az ára 780 dollár, ami a review készítője szerint is túlárazott ehhez a szerkezethez képest. De nem a szerkezet miatt ilyen drága, hanem:
-mother pearl dial (ez valamilyen különleges kagyló számlap, nem tudom magyarban mi ennek a neve)
-nagyon szépen polírozott tok
-zafírüveg
-a szíj is nagyon szépen megmunkált darab
-csavarokkal rögzíti a szíjat a tokhoz, ez nyilván biztosabban tartja össze a kettőt
-összességében a seiko legkiemelkedőbb óráival megegyezően van elkészítveTehát a lényeg, hogy maga a tok, szíj kivitelezése rendkívül jó minőségű és kényelmes hordani.
A review készítőjének a szíj láncszemeinek cserélésével volt valami baja, de pontosan nem értettem mi... De a lényeg, hogy nehéz méretre állítani a szíjat, órás kell hozzá.
Összességében rendkívül meg volt elégedve a hapsi az órával, nem tudta mire kell számítani. A lume is rendkívül jó, a szíj is fantasztikus, a teljes óra minősége kiváló.
Ami egyedül megkérdőjelezi azt, hogy ennyiért megvegye ezen az áron az a NH35 szerkezet.
Állítólag lehet kérni kagyló számlap nélkül is, akinek nem tetszene (de ki ne akarná kagyló számlappal?! szerintem nagyon feelinges egy olyan órával búvárkodni, aminek a számlapja is onnan jött, ahol mi vagyunk éppVagy valami kagylótenyésztő farmról
)
Egy link a luméről és egyéb képekről, specifikációról.Ha valamit elrontottam, félreértettem javítsatok ki
-
Exoduskaka
csendes tag
válasz
csabulaxi #72848 üzenetére
Teljesen jogos
. A kozmetikus-fodrász-pedikűr a hétköznapokra maradhat. A fűnyíráshoz szerintem tökéletes az óra, én mégis inkább gyermekágyat fogok benne keresgélni. Mérem az időt amíg megtalálom.
A formája valóban nem a megszokott és az általad jogosan kedvelt büszme-mega férfias
. De az építő kritikádat beépítettem ízlésficamom mellé
. Nekem tetszik és szerintem ez a lényeg.
-
Pé
senior tag
válasz
csabulaxi #72665 üzenetére
Ha már Precista és érdekesség és gyűjtés ...
A Longines-nek volt egy II VH-s órája, amit a Cseh légierőnek csinált. AS1130-as Wrmachtwerkkel volt szerelve. Mára kultikus lett.
Namost Precista barátunk megcsinálta ugyanazt. Olyannyira ugyanazt, hogy találtak 2xx db NOS AS1130-at és azzal szerelték. Hagy ne mondjam mennyi idő alatt fogyott el a készlet....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest