- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #223007 üzenetére
Kimegyek az udvarra, és a saját kezemen sem találom meg.
(#223008) xcvbxcvb:
Amíg ez nem jött szembe, a karbonost akartam, csak annak az a baja, hogy tényleg karbon a számlap, és szörnyen ocsmányul vágják ki a dátumablakot.
A zafírt nem tudom, viszont közben a szerkezetről megtaláltam, hogy japán. Viszont volt svájci szerkezetes is. De a korábbi változatokon 200m is szerepelt, ezen meg 30m... na mindegy, úgysem hinném el neki a 200m-t.
A L2L távot lemérem, ha hazamentem.(#223011) 5-ös kezelő:
Lehet, hogy a dátumosnál zafír, svájci werk és 200m van, a nap-dátumos meg sima üveg, japán werk, 30m.Nem tudom, de jelen esetben úgyis külső alapján döntöttem, és az árát mindenképp megéri. Mindenképp ki akartam próbálni egy tríciumos órát, de végül megtartós lesz, nem csak próba.
(#223009) Polarstar & (#223010) Empsepo:
Szerencsére nem ért meglepetésként, hogy nem túl jó a leolvashatósága: azért a terepmintáról sejthető volt már a rendelés előtt is. -
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #222889 üzenetére
Igen, az ár nyomós ok a Tisell mellett, és újabb tokforma is jobban bejön.
A méretet nem tudom, melyik jobb, mert most vígan elvagyok a 38 millis Dagazzal (bár ez nem lünettás, búvárnál lehet jobb a 40mm).
Már minden Steinhart Sellitával jön? Annál mindenképp jobb a Miyota 9?Én is a Tisell felé hajlok, csak gondoltam, hátha meggyőz valaki, hogy megéri a Steinre költeni.
Igazából nem akartam Submariner homage-t venni, és eddig sikerült is visszafognom magam: amikor éppen elérhető volt a Tisell, vártam, hogy elfogyjon, nehogy megvegyem, de amikor nem volt, akkor meg mindig azt vártam, hogy mikor lesz megint.
Na ezt most meguntam; vannak olyan hibák, amiket el kell követni.
Most pár nap alatt végignéztem az összes létező microbrandet, de nem találtam olyat, ami jobban tetszene. -
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #222785 üzenetére
"a kevesebb csík gyakran több"
Ne is mondd... venni akartam a cheapestnatostrapstől egy khaki vagy khaki zöld paratroopert, fekete csattal, mert fekete az óra is, de az összes PVD-sen van egy csík, ami nagyon nem megy az órához.
Feketéből lenne egyszínű, de fekete szíjat nem akarok... marad a zulu.
Szerk.:
Amúgy az új Bond nato elég jó lett, a sok csík ellenére. És a fenti barnás Iron Annie-hez is menne, és nekem is jók lennének a színei. -
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #222701 üzenetére
Kész lexikon vagy, durva.
Akkor, ezek szerint, nem lett igazi utódja az skx-eknek.
(#222702) dzsi23
Nyilván annyit kérnek el a portékájukért, amennyit csak akarnak, én csak a saját véleményemet írtam le.
Szoktam nézni Viktorékat, azt a részt is láttam, ahol átbogarászták azt a rahedli színvariánst, ebből a modellből. De, nem ragadt meg, ez a dolog, hogy, csak kinézetben van hasonlóság köztük az skx-szel. Tisztába lett téve, remélhetőleg most már nem is felejtem el. Neked még könnyű 30 évesen, majd megtudod, 35 környékén, nem olyan már az ember memóriája.Köszönöm Uraim a felvilágosítást!
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #222696 üzenetére
Értem, akkor én voltam eltévedve. Nem minden az, aminek látszik esete. Akkor csak egy diverre hajazó, imitáció.
(#222694) dzsi23
Lehet, hogy luxus lenne egy 5-ös Seikoba a zafír, de akkor ne is kérjenek el érte 140k-t. Még 100k környékén el is nézhető a hiánya, de 140-ért már nem, legalábbis részemről. -
gipsztigris
addikt
válasz
fagyalllo #222659 üzenetére
Mondod te!
Sajnálom, de a csuklómon nem patentot vagy gombot szeretnék viselni, hanem egy, a csuklóm méretéhez arányos órát! De igaza van mindenkinek aki a 34-36-os méretet dicséri! Vegyük törvénybe, hogy ez lehet a legnagyobb cipőméret is amit gyárthatnak.
És nyilván az a törekvés is, -hogy a gyári fémszíjjal szeretném viselni az órát a vásárlás pillanatától, csak úri huncutság, nemde?
Remélem csak a szarkazmusod újult ki, mert ha komolyan gondoltad, akkor nagy lehet a baj! -
Karcsiiik
csendes tag
válasz
fagyalllo #222622 üzenetére
Adott számlát.Aszerint az elem 3euró,a nyomás próba 8.Ha nem látom a számlát,nem morfondírozok.Először azt hittem,az elem kerül kb.5-6 euróba.Egy éve a régi Prim karórámat vittem hozzá tisztítani-olajozni.Az 15euróba került.Az nem 5 perces munka,nála volt majd' egy hétig.Ezért sokallottam az elem csere árát.
-
Karcsiiik
csendes tag
válasz
fagyalllo #222600 üzenetére
Na,nemrég jöttem az órástól.Elemcsere,és működik az óra.Nyomáspróbát is csináltattam.5 perc volt az egész és 11 euró.Picit sokallom öt perces melóért.Egyébként szerintem hülyeséget mondott,mikor azt állította (nyomáspróba alatt beszélgettünk),hogy Epson szerkezet van benne.
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #222506 üzenetére
Uhh, az a panda nagyon állat!
Már az SSA409J1-nél is bejött a méhsejtes számlap, de arról sikeresen lebeszéltem magam. Bajban leszek...
A piros számlaphoz miért erőltetik a fekete rámát?
A Citizennel együtt...
Nem lenne jobb nélküle? Valahogy így: -
-
Eugene Roe
őstag
válasz
fagyalllo #222492 üzenetére
Hát a mosógép nem lett drágább és közben szarabb is ennyivel, de nyilván neked is igazad van, elvégre ezek karórák.
Szerintem nem érnek ennyit, ha nem tetszett volna a mod, meg az átlátszó hátlap akkor Steinhart, Christopher Ward (Sale), Chrono24 Glycine-t vettem volna ezerszer. Aztán mégis 5KX van nekem is, és az ára 60%-ának rálocsolása után már tökre elégedett is vagyok vele
-
Angel2014
addikt
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #222366 üzenetére
Köszönöm!
Úgy látom, hogy eddig csak a piros fémszíjas, ami nálam követelmény.
Titán hát inkább az acélt szeretem, de mivel eléggé drabális lehet az is jó lesz.
élőben mindenképpen látni akarom, de elkezdek spórolni, kb fél milla lesz.
amúgy tetszik.
Város kódok,zölddel, a búvár paradicsomok. -
törölt tag
-
-
Debesq
tag
válasz
fagyalllo #222256 üzenetére
Köszi, ezek jónak tűnnek. Kíváncsi leszek a tapasztalataidra. A szíjról is, meg hogy mennyi idő míg megérkezik.
Már csak el kellene dönteni, hogy milyen szín legyen, egyelőre sajnálom a pénzt, hogy több darabot is vegyek.
Főleg, hogy van egy olcsó Casiom is, narancs színű gumi szíjjal, és hát eléggé elszíneződött. Azt hiszem 7k körüli áron vettem, de ezek a szíjak kerülnek annyiba magukba.
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #222157 üzenetére
Viszont a sima acél szíjas még olcsóbb, mint a fekete gumiszíjas. Drága festéket használ a Casio.
Vagy az eggyel több munkafázist kell megfizetni. Vagy csak marketing, mert a fekete "különlegesebbnek" néz ki, és a magasabb ár miatt el is hiszik, hogy különlegesebb.
-
BAti77
aktív tag
válasz
fagyalllo #221874 üzenetére
Pontosan melyik Omega-ETA szerkezetről is kérdezel? Az 1990 előtti időszakról, az 1990-2010 közöttiből származóról vagy a mostaniról? Melyik Omegában van G10? És minek is keverjük most ide az ETA javíthatatlan, eldobható szerkezeteit?
Felesleges általánosítani csak japán vagy csak svájci szerkezetekre. Mindegyikből van jobb rosszabb. Az olcsó japán szerkezetek általában jobban bírják. És?Nekton
Ja persze, nem értem. Te se akarod azt amiről írtam... -
BAti77
aktív tag
válasz
fagyalllo #221865 üzenetére
Olyan dolog ez, mint pl. amikor a Tudor vagy a Breitling (B17) picit vagy jobban belepiszkál az ETA 2824-be. Az akkor is csak egy 2824 marad, de valahogy még sem azt nyújtja pontosság terén, mint egy alap. Az ilyen kis változtatásokat fizeted meg sok brandnél. És ez alól a japánok sem kivételek.
Spet
Hát ha "tök ugyan az", akkor nincs miről beszélni. -
BAti77
aktív tag
-
Nekton
aktív tag
válasz
fagyalllo #221841 üzenetére
Ha van esze, az egészet dobja a kukába, mert nincs az az értelmes órás, akinek megéri ezzel vesződni. Márkaszerviz pláne. Kapszulából újat és kész.
Squir
Nem vagyok órás, csak egy gyors google keresés alapjánHát ez az. Milyen kidolgozásbeli minőségre gondolsz? A 255 sorjás?
A cosc a szintén javíthatatlan, ám csereszabatos elektronika érdeme. Ezek a szerkezetek azonban nem javíthatóak. Alkatrész sincs hozzájuk. Nem is érné meg, ha megnézed a komplett árát. -
Nekton
aktív tag
válasz
fagyalllo #221796 üzenetére
És ott a pont!
The DCF77 station signal carries an amplitude-modulated, pulse-width coded 1 bit/s data signal. The same data signal is also phase modulated onto the carrier using a 512 bit long pseudorandom sequence (direct-sequence spread spectrum modulation). The transmitted data signal is repeated every minute.
60 biten simán elfér a teljes idő-adatsor. Csodálkoztam én is a 7 percen, de nem néztem utána. Hát nem is igaz. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest