- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#17803776 #177900 üzenetére
Az arányokat nyilván nem ismeri az ember, de könnyen el tudom képzelni, hogy több seiko jön kintről, mint ami itthon elkél. Ezen kívül a cseh seiko is már elfogadja pl a sky-os garanciakártyát. Emiatt logikátlan lenne, ha eladná a hulladékot szingapúrban, majd azt a hulladékot garanciában javítja később.
-
gipsztigris
addikt
válasz
#17803776 #177886 üzenetére
Azért azt kizártnak tartom, hogy bármelyik óragyár értékesítené azokat az óráit amiket valami miatt nem enged át a minőségellenőrzésen!
Ettől rosszabb üzleti lépést nem tudok elképzelni. Hamis óra az más tészta, de "B" és "C" minőség csak lambériában van, órában nincs......szerintem.
-
huszar90
aktív tag
-
C0RVUS
tag
-
@mriya@
őstag
válasz
#17803776 #177789 üzenetére
Az elmúlt tizenvalahány év saját tapasztalata az volt, hogy míg a 2824-esek extrém stabilak voltak, addig az egyszerűbb japók összevissza jártak.
Az oroszaim már olyan ingadozást produkáltak (kivéve a Burant), hogy azokról végleg lemondtam, főleg, miután egy vadonatúj wr100-as be is ázott.
Az analóg kvarcokban is csalódtam, viszont a rádiós digitális csodásan teljesít.
Szóval lehet, hogy csak néha kölcsönkérek egy mechanikust, hogy örömmel vegyem fel a G-Shockot. :-) -
@mriya@
őstag
válasz
#17803776 #177787 üzenetére
Nemrégiben majdnem vettem egy Orient Marine-t, de elkezdte piszkálni a csőrömet az ásványiüveg szélvédő, a fölösleges nyomógomb, és a baziprimitív szerkezet.
Ráadásul leégett a fűnyíróm, így a dilemmám megoldódott.
Ha veszek is valamikor automatát, az legalább 4R36-os, vagy 9015-ös lesz, de inkább 2824-es.
A svájciban még nem kellett csalódnom.
Orosz biztosan nem lesz, elég volt az, amikkel eddig kínlódtam. -
SÖ
addikt
válasz
#17803776 #177319 üzenetére
Ez kb olyan hogy miért kell még egy Ferrari mikor már 5 áll a garázsba . Ez nem a középosztály kategóriája viszont aki megengedheti magának az megveszi mert megy a 30 milliós autójához. Mellesleg nem ez lesz az első luxus órája . Most borítékolom - megkérdezhette a majdani vevőtől - hogy van már neki egy IWC-je, Omegája (OceanPlanet) Patek Philip-je.
-
@mriya@
őstag
válasz
#17803776 #177237 üzenetére
Kinagyítottam a képet, és nekem még a kidolgozása is elég elnagyoltnak tűnik.
Tudom, hogy manapság jól felárazták a márkát, de ez azért enyhén túlzás.
Mondjuk az is, hogy egy nemis olyan régen még 40 ezerért megvehető óra most 140 ezerbe kerüljön.
A Seiko egyik főnöke nyilatkozta néhány éve, hogy az áremelésekkel akarnak presztízst teremteni a márkának.
Már akkor sem értettem, és most sem értem. -
-
válasz
#17803776 #177104 üzenetére
Az meg hogy?
Kvarc szabályzású. Oké, hogy egy mechanikus, de egy elektronikus mágnesfék szabályozza a forgási sebességet. Ha komolyan gondolnák, akkor évi 2mp-re is meg lehetne csinálni. 18millióba nem fért bele egy rendes optikai kontroll? Ne már'
Félig sikerült csúcstechnológia? Ezzel nálam kiesett a pixisből az SD. Pedig egy SD-t tényleg akartam
Akkor nálam marad a Bulova a csúcs.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
#17803776 #176492 üzenetére
kvazy: Most látom csak, kalaplengetés!
Mik a további tervek? Lehet majd küldözgetni hozzád a problémás darabokat?
schawo; fagyalllo; SÖ: Köszi a válaszokat!
Vízbe nem sűrűn tervezem vinni amúgy, de egy nyomáspróbát mindenképp megér, hogy tudjam, szabad-e, ha úgy alakulna. Viszont megnyugodtam, ez esetben tényleg nagyon korrekt darab, akkor a márkára ráüthetjük az ajánlott plecsnit.
Bár nézegetve a palettát szinte kizárólag 1:1 koppintásokat árulnak. Kár egyébként, hogy nem próbálkoznak egyedi dizájnokkal, tudnak nagyon korrektül kivitelezett darabokat készíteni, szerintem lenne igény arra is ilyen baráti árak mellett.
Apropó: tetszik ez is, viszont nem tudom, mi lehet az eredetije?
(már ha van neki) Valakinek van ötlete?
-
squir
aktív tag
válasz
#17803776 #173731 üzenetére
Túlliheged a dolgot. Jó néhányszor ajánlják a Seiko szervizt. Mint az Edisont, a WDL-t, Szabó Gábort, Hegyessi Árpádot, stb. Negatív véleményt nem olvastam rólatok. Tényleg felesleges csinálni a fesztivált időről-időre. Senki nem mondott/írt olyat, hogy a többi béna.
Az, hogy a kuncsaftok nagy része (úgy tűnik) töketlen és nem képes pár betűt leütni egy kis reklém érdekében, nos az megint más téma...Maradva a szerviz témánál: több éves, de baromi jó és értékes mecha-quartz, vagy komolyabb szerkezetű quartz órákat pl én továbbra is hozzátok fogom vinni és titeket ajánlak mindenkinek. Olyan holmikba lehelt már életet a Seiko szerviz, amihez más nem volt hajlandó hozzányúlni és már én is lemondtam róla. Aztán nálatok lett alkatrész és működött az óra. Kevesen értenek hozzá, bár ezek az órák nem is gyakoriak (illetve idehaza nincs túl nagy respektjük, pedig izgalmasabb holmik, mint sok mechanikus)
És igen volt olyan is, hogy törölték a hozzászólásomat...
Moderációt nem illik kritizálni (sic!), de aki ezt megcsinálta az vagy félreértett valamit, vagy túlbuzgó, vagy egy idióta. Baromság volt egyszerűen. Egy fórumon szolgáltatást ajánlani kétélű fegyver: tök jó reklám, de ha valami balul sül el, az marha hamar kikerül az éterbe...
Ezzel az erővel Timecenter szinte összes hozzászólását törölni kéne, amiben segítséget nyújtott óravásárlásban döntéshez, szervizkérdésben, garanciával kapcsolatban, használati utasítások beszerzésével kapcsolatban, stb (mielőtt valaki félreértené: NEM KÉNE!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest