- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
csabulaxi #192726 üzenetére
Nem csak a Citizen ilyen, hanem sajnos mások is! A minap derült ki számomra, hogy a Victorinox INOX (43mm tok) és az INOX Diver (45mm tok) nem egyformák a fém szíjaik. Az egyiké 21mm, a másiké 22mm. Noormális?
Úgy volt, hogy veszek egy 43-as fémszíjas verziót és a fémszíjat átteszem egy kaucsukos diverre.Még szerencse, hogy találtam egy videót ahol pont a két modell közötti különbségeket is bemutatták.
-
válasz
csabulaxi #192624 üzenetére
Állj! Ez nem ér! Skandikat én szoktam itt linkelgetni!
Jó ez a Landsort, csak mivel a helyi haderőknek készült - nem kapható.Colomer and Sons velem volt a Gyulai kiránduláson. Kellemes viselet, jól tart, pontos és sötétben is jól látható.
Kép nem készült. Nem volt nálam fényképező, illetve nem kedvelik az óramániámat sem.
-
fagyalllo
őstag
válasz
csabulaxi #192405 üzenetére
Köszi, az SNZ tetszik, egy kicsi arany a tokban jól illik hozzá, illetve Deskdiver ötlete, a zöld SRPB!
Az SNZB-nek utánanéztem, érdekes jószág. A szíja lemez, mint a legkisebbeknek, ez nagyon ritka a 5 Sportsok között. Van új NH36 szerkezetem, kapna egy domború zafírt, hogy elférjenek alatta a mutatók, Alpinist számlap... Érdekes kis óra lenne!
-
válasz
csabulaxi #191706 üzenetére
Nem pici óra, az átmérőjéhez képest is elég méretes. 45mm-es, de van 48-as órám, ami sokkal kisebb a kezemen. Pedig 205-ös csuklóm van. Még meggondolás tárgyát fogja képezni, hogy marad-e.
Amúgy szép meg minden, de tényleg nem túl pici, nem kell hozzá nagyító, hogy láthatóvá váljon a kézen.
-
ricsik
őstag
válasz
csabulaxi #191691 üzenetére
Nekem a 10 éves G-shock-om töltöttség jelzője fél alatt még nem volt, pedig nem vagyok túl gondoskodó vele.
Valamikor hónapokig a zárt szekrényben van, aztán felveszem egy napra, aztán megint szekrény, nem olyan gyakran használom. Pár hete kitettem 2 órára a tűző napra, azonnal felment maxra.
Nekem is feltűnt, hogy éget az óra, úgy felhevült, lehet a pohár víz nem rossz ötlet.
Soha rosszabb solárt magamnak. -
-Ben-
veterán
válasz
csabulaxi #191320 üzenetére
Úgy látom nagy a baj. Már fenyegetőzöl is...
Szerintem inkább térjünk vissza a Seikókhoz.
Más: ha már csak ezen bírsz lovagolni... Várom a Tissot óra típusának számát, ugyanis ha figyelmesen elolvastad a hozzászólását, megtetszett neki egy darab. Ahhoz, hogy tudjak neki ajánlani további modelleket, előbb tudnom kellene, hogy megéri-e a felárat a modell, amellyel szimpatizál.
-
-
gipsztigris
addikt
-
g0n21
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest