- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
SOAD19 #233994 üzenetére
Nem árt előre tervezni az igaz én is voltam már elektromos autót próbálni pedig nem tudom még mikor kerül sorra nálam egy Renault Zoe , de a lényeg , hogy határozottan kell előadni amit szeretnél és akkor még a hivatalos boltban is kapsz kedvezményt nem a ruházat számít ,hogy öltönybe vagy ,hanem ahogy beszélsz. Voltam már én is drága boltban próbálni egy 80 ezres Citizen ami rajtam és azért kedvesen megjegyzte az eladó,hogy más kategória amit éppen kérek próbára ,de neki viszont ez a dolga , hogy kiadja ami érdekel és amúgyse kell ,hogy érdekeljen , próba után nyugodtan mondható , hogy ez mégse olyan amilyennek gondoltam.
Persze ha jó mégis akkor úgyis van azonnali kedvezmény általában. -
mike1334
veterán
válasz
SOAD19 #233078 üzenetére
Nem kapkodom el, tényleg még csak most kezdtem nézelődni, és ahogy írtam, hosszú távra keresek, nem szeretném később meggondolni magam és leváltani. Bár nagyon off, de gondoltam leírom, hogy miért dilemmázok ennyit rajta.
Nagymamám ahányszor hazamentem, és volt valami alkalom, mindig akart pénzt adni, amit igyekeztem visszautasítani, csak akkor fogadtam el, és akkor se sokat, ha sértődés lett volna belőle. Bátyámnak is adott, de ott dédunoka is van már, igazából neki adta. Viszont amit nem vettem el, azt is félretette nekem is mindig, hogy egyenlően kapjunk, és következőleg újra ide akarta adni, amire mindig mondtam, hogy majd, ha nálunk is lesz gyerek, akkor elfogadom. Még nincs gyerek, de most már nagymamám sincs. Édesanyámnak meghagyta, hogy adja ide nekem amit félretett, és édesanyám hajthatatlan volt, hogy megígérte mamának, vegyem el. A nagymamám volt a mindenem, soha nem felejtem el, felfoghatatlan űrt hagyott maga mögött. De tudom milyen az ember, a mindenapok során hajlamos megfeledkezni még a fontos dolgokról is, pláne ha tellik az idő. Ezért döntöttem el, hogy ebből a pénzből veszek egy órat, hogy minden nap legalább kétszer eszembe jusson mama. Tudom szentimentális dolog, de ez van. A fentiek miatt keresek olyan órát, amit szívesen fel fogok venni évek múlva is, és lehetőleg nem is romlik el, vagy ha mégis, akkor legalább javítható. Szóval legyen tartós, szép (szubjektív), és klasszikus darab, hogy később is jó legyen. A kisebb méret (mondjuk ez a csuklóm miatt is előnyös), az arab számos vagy szám nélküli, egyszerű számlap, csak három mutató és dátum megoldás talán megfelel ezeknek. Mivel ügyetlen vagyok, ezért a zafír az nagy plusz lenne, de azért persze vigyázni fogok rá.
A Zeppelin/Iron Annie csak megtetszett, szeretem a kék számlapot, igazából mindegy, hogy Seiko, Orient vagy más, és az sem számít, ha "elértékteledik", vagy, ha költeni kell majd rá.
Bocs a hosszú offért. -
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #233001 üzenetére
Ez van, amikor ~2 hónapot kell várnom egy r0h@dt tokcsőcserére egy nullkilométeres óra (és magyar bolti vásárlás) esetén.
Vagy ki tudja, mennyit, mert még mindig nem kaptam vissza, de jövőhéten már 2 hónap lesz. Kicsit elkalandoztam a sötét oldalra, és az új szerzeményemen legalább van töltöttség kijelzés, és a járástartaléka is egész jó.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #232272 üzenetére
"Révbe értél, vagy ez még mindig nem az, meg keresed az igazit?"
Sokat gondolkodtam már azon, hogy lehetséges-e egyáltalán révbe érni. A gyártók folyamatosan sz@rják kifelé az új modelleket, és mindig megtetszik valami, így elég nehéz leállni. De talán meg lehet találni az igazit, amit megveszek, és pár hét vagy hónap után sem akarok lecserélni. Viszont nők esetén még hiszek abban, hogy létezik 1 igazi, órák esetén csak igazik lehetnek, mert 1 óra nem elég.
És jó lenne, ha ezzel az órával megtaláltam volna az egyik igazit, de még 5 percig sem volt rajtam, így nehéz megmondani.
"Azt lehet tudni, hogy milyen óráról is van szó?" -
BloodRay
veterán
válasz
SOAD19 #232216 üzenetére
Már miért lenne drága a szíj ahhoz a g-shock-hoz?
A csat (és amúgy a komplett szíj se) pedig nem kopik, semmi baj vele, sok jóval drágább Citizen szíj csatjánál megbízhatóbb ez...csabulaxi ezek a videók amiket beraktál... Légyszi ne büntess minket.
Ez a stílusnagykövet... Berki szint kb... -
andrew01
tag
válasz
SOAD19 #231989 üzenetére
Nem is kicsit toldja meg az aktuális l2l-ot : I
Jó terv amúgy.. azok a CW mutatók meg tényleg jók. Az s100asnak meg hasonlít pont Polastar által mutatott repülősére
+ uh arról a Visitorról láttam már review-t.. nagyon ott van. Engem is megfogott, ára lehetne egy fokkal barátibb. -
andrew01
tag
válasz
SOAD19 #231982 üzenetére
Végre valaki, aki szintén nem kedveli. : ) nekem egy verébfej jut eszembe róla mindig. Ennél már csak a Tudor black bay mutatója, ami jobban bántja a szemem.. (jóóó amúgy elég kritikus egy szemem van
)
Mikor lesz Zelosod Soad?
Nem térsz át Te is orosz irányra? Utolsó beszerzésem nekem is egy orosz ketyegő, van egy varázsuk...
-
hallador
addikt
válasz
SOAD19 #231809 üzenetére
Lejárt az idő.
Hétvégén ki kell tenni az ablakba legalább 4 - 6 órára és akkor nincs gond vele.
Nekem az ilyen óráimat ki szoktam tenni minden hétvégén, és akkor ilyen nem fordul elő.
A szűrt fény kB 50 - 80 óra alatt tölti fel. Az ablakon keresztül juttatott napfény 8 - 10 óra alatt tölti fel. Ha közvetlen napfényre kerül az 2 - 4 óra.
A szűrt fénnyel nagy sokat kellene tölteni, hogy jó legyen. -
fagyalllo
őstag
válasz
SOAD19 #230637 üzenetére
Csak drágábbat és Seikót tudok, már készítenek ~40 mm körüli női Astronokat is, illetve az 50. évfordulós is 41 mm volt, Citizenből nem rémlik kisebb méret, egyszerűen a technika a korlát, még nem sikerült olyan kicsire megcsinálni, mint a rádiósokat.
Az nbukta77 által először mutatott fekete-arany is már egész kompakt, másik színváltozatát már fogdostam és teljesen normális méret.Amúgy Nicolas Cage meg ilyet vett: [link]
-
Karcsiiik
csendes tag
válasz
SOAD19 #230550 üzenetére
Tavak nyár elején még itt dicsekedtem vele[link] Pozíció-változtatással szinte kvarc pontosságú volt.Decembertől csinál ilyet.Akkor 2 napig forgatóban volt.Utána kezdett késni,és semmilyen pozícióban nem akar sietni.Egyébként sokat mozgok(autógyárban vagyok sormunkás),a felhúzással tehát nincs gond.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
SOAD19 #229787 üzenetére
Igen pontosan. Tudod amikor nézegetsz egy tetszőlegest már jóideje és megvásárolva hordod is akár rendszeresen, de később mégse marad valami kis apróság miatt vagy nem teljesen jó magadon vagy csak megunod. Ezért kérdezem, hogy mennyire értékálló vagy örülhetnék a kb félárba elvinnék?
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #229765 üzenetére
Nem jó képet linkeltem
. Ez akart volna lenni: [kép]
#229767 pilu01
Ok, meggyőztél, vagyis részben.De továbbra is tartom, hogy akkor már hordhatnád a jobb csuklódon a karkötőket (amennyiben persze nem foglalt), a balon meg árválkodhatna az óra. A kislányod meg már inkább már nő, szerintem.
Persze tudom, Neked mindig a kislányod marad, még ha 50 éves is lesz már.
-
pilu01
senior tag
válasz
SOAD19 #229765 üzenetére
Tudtam hogy ezt nem fogom megúszni!
Mentségem hogy a 17 éves csodálatos kislányomtól kaptam ajándékba öket, a tipikus "annak aki öreg, nem feltétlenül kell annak is látszania" kamasz monológgal, úgyhogy hordanom kell!
Igen, ez G-Shock felirat, a modellező festéket mivel illik csiszolni, ebben az esetben?
-
rbalint88
addikt
válasz
SOAD19 #229552 üzenetére
En rendeltem is
egy c60 cosc ombre limiteddel is szemeztem, de mire vegigneztem a listat es egyeztettem a stilustanacsadommal (asszony), addigra az elfogyott, igy vegul egy 41mm-es, femszijas c65 trident automata lett a nyertes. Meg igy legalabb nem 840€-t koltottem, hanem a ketharmadat csak.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #228372 üzenetére
Az MTG-B1000RB-2 (alias Lunar Rainbow) menő lett, nagyon eltalálták, a szivárvány ellenére is férfias tudott maradni, de erre már én is azt mondom, hogy nem való férfi kézre.
Striciszíj oké, szivárvány is oké egy bizonyos mennyiségben, még a kettő együtt is oké lehet (lásd a Breitlingnél), de ez már sok a "jóból".
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
SOAD19 #227962 üzenetére
Az semmi nézd meg az új Playstation 5 gépeket mennyiért árulják, vagyis még csak hirdetik pár hete, mert holnap fog megjelenni, de boltban sehol se lesz kapható hivatalosan 185 ezerért csak előrendelt 20 ezer előleg befizetés után kap az aki időben tudott foglalni a kicsi országunk még kisebb kb 1000 db-os készletéből és mennyiért árulják 300-350 -ért mivel nem lesz csak tavasszal levehető a polcról és így is megveszik ennyiért attól aki ilyen merészen bátor vagy sz@rházi mindegy hogyan nevezzük.
-
gipsztigris
addikt
válasz
SOAD19 #227962 üzenetére
Volt mondjuk 100 darab füles amit feldobtak BF akcióra (de szerintem még annyi sem volt), ergo mindenkinek úgy sem jutott a nyomott árból. Csak a szerencsén múlott, hogy ki tud vásárolni belőle. Ha ennek a palinak sikerült és rátett egy kis hasznot -de, gondolom még úgyis jóval olcsóbban kínálta mint a bolti ár-, mi a baj ezzel?
Hátha azzal a kis keresménnyel szerette volna kiegészíteni a jövedelmét, mert pl. a munkáját elvesztette a járvány következtében.Kár volt párhuzamba állítani a várólistás rolexek körüli nyerészkedéssel, mert nagyon nem ugyanarról a jelenségről beszélünk, bár hozzáteszem, azzal sincs az égvilágon semmi bajom!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Eladó KTM női bicaj!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest