- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz
fagyalllo #75596 üzenetére
Ohhhh barcsak igazad legyen h az csak folia...
amit linkeltel kepet azt mindenhol latni... de az nekem pont nem kell... a werk miatt sem meg a szamlapon a "2" az valami nagyon elb...
ez a werk elvileg jobb mint az a 6498 IWC clon... sokaig keresgeltem mire megtalaltam ezt... annyira egyformak, es ez az "eredeti" steinhart masolat... katt nagyon hulyen hangzik... szoval ez hasonlit legjobban a steinharthoz...
ha majd megjon megmutatom... ha annyira gagyi a szij akkor kesobb lecserelem... persze ha megtartos lesz... szerettem volna egy kezihuzost...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
fagyalllo #75584 üzenetére
Szigorú
Bőrnek írja bár manapság a sárgák olyan műbőrt állítanak elő amiről még egy szakértő szem sem mondja meg hogy nem igazi. Olyan mint az eredeti csak nincsenek lehulló részek (állat lábainál, puhább reszeinél stb) mert tekercsben van. x hosszú, x szeles e viola
Az Infantry "márka" mondjuk nem túl bizalomgerjesztő. Biztos te is lattal mar tőlük filléres órákat. -
Dzsana
senior tag
válasz
fagyalllo #75570 üzenetére
Hát most egyik ügyfél sem járna jó, de ma épp egy 5 darabos Marvin projektnek fogtam neki. De itt áll sorban Wg5113 Tissot automatája, huszar90 Marvinja, Ereshkigal Marvinja, amely már csak a számlapra vár, dilajoska1 Luch-ja és a kínai Hublot-ja, SeatZola Poljotja, meg valami automatája, fa4hu Seiko moddolása, g0n21 Ruhla Chronográfja, ami gyakorlatilag kész, valamint vadászcsiga és Mylow-11 órái postázás alatt. Asszem ennyi, ha valakit kihagytam, az szóljon, mert elfelejtettem.
-
Blackhole13
senior tag
válasz
fagyalllo #75299 üzenetére
Elgondolkodtam a Parnis témán, és egyre kevésbé érzem magamtól távolinak az ötletet.
Úgy gondolom inkább egy ilyennel kezdek bele az órázásba, mert ki tudja, hogy mennyire változik majd az ízlésem, arról nem is beszélve, hogy a szervizköltséget sem biztos, hogy ki szeretném fizetni egy 40E körüli óránál.
Ezek meglehetősen tetszenek: [link] [link]
Mit gondoltok, mennyit érdemes adni értük? -
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #74812 üzenetére
Egy nullát dobjunk még hozzá
És ez még az olcsóbbik, vagy gyári bontott.
Condy, Viccet félretéve, nem tudom mennyire megoldható itt a topik-társaknak, hogy mondjuk kikiáltunk egy napot, most hasraütés szerűen NOVEMBER 29 - szombat, és kitalálunk egy helyet. Ha pesten, akkor a nempestiek akár önszerveződő gruppokban is jöhetnek, stb. Ha meg nem pesten, akkor fordítva.
Lenne erre igény? Én szívesen megcsodálnám Dzsana (epic) vagy Pé gyűjteményét (benne az ingenieur-rel), Deskdiver Heuer Montreal-ját, WiZARD O+A PO Chronoját, Zozzer felújított Dzsanamatic Omegáját, és sorolhatnám még tovább csak ezek jutottak eszembe..
-
Ra3
őstag
válasz
fagyalllo #74599 üzenetére
Kösz a tippet, lehet hogy lecsapok egyre! Amúgy ezt én úgy ismerem hogy Snow/Ice Monster, persze 5-ös széria, nem igazi Monster.
Egy darabig figyelgettem, de mindig out-of-stock volt, pedig átmérőben, meg színben mindig jobban tetszett mint az új Monsterek, a szerkezet ugyanúgy 4r36, a hátlap üveg, az ára meg jóval kedvezőbb. -
Dzsana
senior tag
-
stewe780
őstag
válasz
fagyalllo #74302 üzenetére
A csattnál mindkét irányba egy-egy rövidebb szemmel indít. Viszont az egyik irányba (képen balra) egy speciális szem van, a csatt részén a szélessége kisebb, van benne egy bemarás. A másik irányba (képen jobbra) meg nem tüske van, hanem a finom állító, amit nem tudom, hogy át lehet-e helyezni egy normál szem tüske helyére. Ha valaki tudja, kérem ossza meg.
Illetve, ha a finomállító benyomása mellett kihúzom a csattrészből a szemet, akkor a finomállító kis csapjait a rugó kipattintja a fenébe, és estig kereshetem őket, vagy megfogja valami és a helyén maradnak
-
TimeCenter
tag
-
-
Reverting
őstag
válasz
fagyalllo #73981 üzenetére
Igen igen... eredetileg a flight kilog a sorbol... mert inkabb fekete buvar a "maniam" de az meg kellet
es minden japanbol akartam egy ugymond "klasszukus format" ezert a citizenbol azt neztem ki...
de sajnos a nem 22mm a tokful... ezert lehet ki kell zarnom, vagy valami 22mm-est keresni...
Vadaszcsiga: szepen sorban h tudjak valasztani reggel
de a casio nagy elonyt elvez... mert a pontos idot mutatja minden reggel...
ugye ugye...
milyen szepek egyben!!! kar is oket bolygatni...
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #73943 üzenetére
Lespórolták a luminescence festéket a szerkezetért cserébe, igy lehetett racionalizálni a költségeket.
Egyébként elolvastam amit linkeltél a napokban nekem a seiko - TAG témával kapcsolatban, nem semmi, hogy a TAG feje is odakerült WUS-ra
A hasonlóság pedig elég meredek.
A brightz-ról sokmindent sajnos nem találtam, de az Ananta szvsz egy rettentő randa valami. Sajnálom nagyon, hogy most nincs a japánoknak normális méretű, finom vonalvezetésű auto-chronoja (bár lehet csak en nem találtam egyet sem)...
Ugy tűnik, ez mar svájci sajátosság. -
vadászcsiga
félisten
válasz
fagyalllo #73469 üzenetére
Gprspeternel is hamarabb rendeltél?
Cha-b
Neked megjött már az óra amit vársz? -
Ra3
őstag
válasz
fagyalllo #73465 üzenetére
Az a kék mutatós/fehér számlapos Skyman nagyon ott van a szeren, csak valami normális beszerzési forrás kellene hozzá, az ebay-en 100k alatt nem nagyon láttam. A rakuten-es linked a 245 dolláros árával nagyon baráti, ha jól láttam szállítanak ide is +15usd-ért, már csak kellene valaki a bepróbálkozik.
-
Skimaster
senior tag
válasz
fagyalllo #72903 üzenetére
Igen ott olcsóbb, de én most a fedex gyorsposta miatt kell fizessek áfát, mert vám nem terheli,mivel 150 euro alatt van....így is rendes volt a skywatches mert 190 singapúri dollárt írtak a számlára(usd helyett) és a postát nem,meg úgy csinálták,mintha magánszemély küldené... Kb 13 amit fizetnem kell az 54 vételárra, de az még mindig jó ár a solar -ért... Előbb kérdeznem kellett volna a postát....
-
Szabikaa20
őstag
válasz
fagyalllo #72397 üzenetére
Szép!
Tiéd?Igen tervben van,hogy készítek hozzá sötétebb barnát is csak most szobaátalakítás,ablakcsere megy egész héten és nincs idöm! :/
Gabor970: Értem köszi!
Jah és megjött steinhartéktól megint a csomag!Megint nem jóó!
küldtek 4 csavart 19,6mmest!Azt is kértem,de a hiányzó szem amiben beletörött a csavar és a 21,2mm es csavar hiányzik!
-
Ra3
őstag
válasz
fagyalllo #72366 üzenetére
Hmm, tényleg nem rossz, az ára is egész tűrhető, a kinetic-kel a kezdetekkor voltak gondok, de ma már megbízhatóak, jól tudom?
Egyébként az olcsóbbak között is egész korrekt kinézetűek vannak, a technika meg még valamilyen szinten kötődik az automatákhoz is.
Ez pl. kicsit diver a mutatók miatt, a korona meg egyszerűen ütős:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Starlink
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest