- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
RangerFox #47477 üzenetére
Mivel az Ip Man (jól írtam? nem vagyok benne biztos
) filmeket imádtam és az Into The Badlands is kedvencemmé vált (elég gáz, hogy kaszálták, habár a 3. évad utolsó néhány része szerintem összecsapott fércmunka a többihez képest, azért egy 4. évadot még vátam volna), mindenképpen kerestem valami martial arts sorozatot és a Warrior nekem is rajta van a listámon. Mindenképp meg fogom nézni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
RangerFox #47477 üzenetére
Megdöbbentően kevés találat van rá itt a topikban, én most egy barátom javaslatára kezdtem el nézni és egyelőre megfogott.
Amúgy is kedveltem Bruce Leet kölyökként, az 1800-as évek amerikája egy kínai negyedben meg amúgy is vonz, mint legyet a fekália.
Egyébiránt a Banshee stílusjegyeit le sem tagadhatja, azt meg is mosolyogtam, hogy az egyik kocsmának ez volt a neve az első epizódban.
Akció orientált dráma, vélhetően a Banshee rajongóknak tetszene, nekem jó újra látni Bruce Lee jellegzetes mozgását, de ami fő, a sorozat ötlete tőle származik, de sajnos a korai halála miatt a megvalósítására nem maradt ideje.Más.
Lement pár nap alatt a Carnival Row, viktoriánus kor, kosztümök, nekem ennyi elég volt és mondhatni nem rontott rajta az sem, hogy a korszakot ötvözték egy jó adag fantáziával, így tele van elfekkel, faunokkal, koboldokkal, trollokkal. Nem hiányozhat belőle egy adag természetfeletti borzongás sem, de a fókuszban a már-már Trónok harcát idéző intrikák vannak.
Aki megnézi a trailert az ne ijedjen meg, hiszen annak a felét a Orlando "Legolas" Bloom és Cara "Brezsnyev szemöldök"DeLevingne szirupos szerelmi szála tölti ki és bár ez túlzásként hatott a sorozatban is, de szerencsére messze nem kap akkora hangsúlyt mint a trailerben.
Aki kedveli a viktoriánus korszakot és nem zavarja, hogy ez fantáziával és az eltérő fajok közti viszályokkal van megbolondítva az tehet vele egy próbát. -
elod22
senior tag
válasz
RangerFox #47809 üzenetére
A Sharp Objects egész érdekesnek tűmik, felkerült a listára. A Chernobylt természetesen már láttam.
@Luissimo: Elég sokat láttam azok közül, amiket felsoroltál, de pont az a baj, hogy az ilyen több évados sorozatok annyira fel vannak gyűlve, hogy nincs időm pótolni őket. Munka mellett már nem úgy megy, mint az egyetemi évek alatt.
A Sons of Anarchy és Banshee kipipálva. De Bloodline, Billions és Mr. Robot esetében is el vagyok maradva. Mondjuk utóbbinál csak a befejező évad maradt, azt majd ledarálom.
Azért szeretem ezeket a minisorozatokat, mert általában nem nyújták el feleslegesen a sztorit és tudja az ember, hogy nem lesz folytatása.
Annyi sorozatot elkezdtem annak idején, hogy jó párat abba kellett hagynom, ami egy idő után nem ütötte meg a szintet. Az ilyen Flash, Arrow, Fear the Walking Dead és társaira gondolok. -
dellfanboy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest