Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• minek?:S

őstag

Andor S02 E01-03

Valahol hihetetlen, hogy végre itt van és talán ami még hihetetlenebb, hogy képes megugrani azt a magasra tett lécet, amit az első évad emelt fel és a (túl) hosszú várakozás tartott fent. Nem hibátlan részek, főleg a második részben lévő események vannak szerintem picit túl húzva (bár igen csak kikerekedett a szemem, amikor megláttam, hogy ez a Yavin 4). Külön pozitívum, hogy attól, hogy nincs ott vízjelként a SW logó a háttérben mind a ~3 órában, továbbra is jól vissza tudja adni a feelinget, bár a zene nekem még mindig nem rossz, de furcsa. A karakterek még mindig zseniálisak, a színészek pedig tökéletes választások voltak. Volt pár dolog, amit úgy nem különösebben értettem, pl a 3. rész végét is elnyújtottnak éreztem, de miután 1-2 kritikát/véleményt megnéztem, érthető lett az is. Mondjuk azt valahol jogos kritikának érzem, hogy, ha szekciónként 1 évet ölel fel, akkor az első 3 rész felölelte ezt a pár napot és ennyi? Mert így akkor kár volt 2 évadra tervezni eleve, lenne ebben 3-4 évad is, csak ne legyen összecsapott(mint LoL-ból az Arcane). Mindenesetre tűkön ülve várom a maradék 9 részt is ezek után.

Új hozzászólás Aktív témák