Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Andor S02 E01-03
Valahol hihetetlen, hogy végre itt van és talán ami még hihetetlenebb, hogy képes megugrani azt a magasra tett lécet, amit az első évad emelt fel és a (túl) hosszú várakozás tartott fent. Nem hibátlan részek, főleg a második részben lévő események vannak szerintem picit túl húzva . Külön pozitívum, hogy attól, hogy nincs ott vízjelként a SW logó a háttérben mind a ~3 órában, továbbra is jól vissza tudja adni a feelinget, bár a zene nekem még mindig nem rossz, de furcsa. A karakterek még mindig zseniálisak, a színészek pedig tökéletes választások voltak. Volt pár dolog, amit úgy nem különösebben értettem, pl a 3. rész végét is elnyújtottnak éreztem, de miután 1-2 kritikát/véleményt megnéztem, érthető lett az is. Mondjuk azt valahol jogos kritikának érzem, hogy, ha szekciónként 1 évet ölel fel, akkor az első 3 rész felölelte ezt a pár napot és ennyi? Mert így akkor kár volt 2 évadra tervezni eleve, lenne ebben 3-4 évad is, csak ne legyen összecsapott(mint LoL-ból az Arcane). Mindenesetre tűkön ülve várom a maradék 9 részt is ezek után.(bár igen csak kikerekedett a szemem, amikor megláttam, hogy ez a Yavin 4)
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Janaboy