Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pekoka
tag
Nagy unatkozások közepette, elkezdtem a Shameless-t. 11 évad alatt, természetesen voltak benne unalmasabb, laposabb részek, de összességében jól szórakoztam rajta. Voltak benne olyan szövegek olykor, amin jókat nevettem.
Természetesen sajnálom, hogy véget ért.Ahogy többen, úgy én is sajnáltam, hogy kiirtak Fionat, de várható volt az utolsó részek viselkedéseiből. Debbie, amit leművelt az utolsó évadokban... elég irritáló volt. Lipet kicsit sajnáltam, ahogy Fionat is. Bármibe fogtak, semmi nem sikerült nekik.. És ugye Frank. Hát ő pedig életművész. Semmiképp sem példakép, azt szögezzük le. És a finálé sem végződhetett volna másképp, mint a halálával.. talán úgy még, hogy mindenki ott van és eltemetik. Összességében, nagy hiba lett volna kihagynom ezt a sorozatot is.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Janaboy