Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Rings of Powerbol megvolt az utolsó két rész is. Hát fájdalmas lett, főleg az a csata. Az egészben viszont a legjobban ami fáj az összes számomra ismert karakter gyilkolasa. Isildur a latin cicafiu, Galadriel a 16 éves beképzelt picsa, Elrond a toketlen papucs,
, Elendil a hosszerelmes idióta, de talán Szauron fáj a legjobban, a darab szarkupac. Valószínűleg valami ostoba manipulatív CEO-rol mintazhattak, nem lepődnék meg ha magae az Amazone lenne kifigurazva, csak a hülyének nem esett még le. Pont úgy készülhetett ez mint az utolsó 9 gyűrű aGandalf a retardált balekoknakembereknek -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sweetpea (2024)
season 1 finaleNa ez egész jó volt. Ahogy sejtettem, Ella Purnell-on múlt vagy bukott a sorozat, szerencsére viszonylag jól tudta hozni a karaktert. A történetet már ismerjük párszor, a megvalósítás korrekt. Nem mondom, hogy tökéletes, mert koránt sem az, de nézhető.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Teacup (2024)
season 1 finaleHogy ez mekkora egy csalódás.... jól indul a pilot, bár azért ott is volt pár gagyi dolog, de utána totál lejtmenet. Annyira sok idegesítő, nyafogás, drámázás van miközben hullanak egymás mellől és sokkal fontosabb dolgok is lennének, hogy azt megszámolni nem tudom már. Ja igen, első évad.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Más a kettő.. Nehéz erre jól válaszolni.
Nézd meg
-
pècsimunkás
addikt
Annak idején kimaradt az életemből a Szökés című sorozat.
Tegnap 4 rèszt megnéztem belőle, ès tetszett. Ma újabb- legalább - 4 rèsz jön.
Mondjuk a sztori igazából kortalan. Ezt meg lehet majd nèzni 100 èv múlva is, ahogy bármelyik Monte Cristot.
Vagy a hasonló stílusú , tèmájú filmeket bármikor.Ha vègeztem vele, akkor a Lost jön, azt sem láttam mèg
-
Rigormortiis
veterán
A Mindvégig Agatha van olyan jó, mint a VandaVízió? Nekem gyakorlatilag az egyetlen Marvel sorozat volt, ami tetszett.
-
Rigormortiis
veterán
AHS 12. Évad:
Nekem tetszett, azért 5.0ás imdb értékelés nagyon el van csúszva. Simán belefér a 7-8 pontos sorozatos posványba.
-
-
paatrick
őstag
Squid Game: Season 2 | Official Teaser | Netflix
december 26.
-
Tasunkó
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Igen, az előzetes is rettenetes volt. Lehet ezeknél már az játszik, ami a compjúterjátékoknál. Hogyha film címe alapján nevezik el, mint például Heindrich Potter, akkor a hasonlóképpen elnevezett játékot is összecsapják, mert az automatikus megvételből elég nagy hasznuk lesz.
-
válasz
-FreaK-
üzenetére
IMDB 4.4/10, ami filmnél is nézhetetlen, de sorozatnál egyenesen katasztrofális.
-
-FreaK-
veterán
Beoltották humor ellen az új Office-sorozat készítőit - Index.hu
"Az ausztrál Office hiába igyekszik, több szempontból is irtózatos mellélövés lett. Abból a fajtából, amit három epizód után úgy lő le az ember, hogy abban reménykedik, bárcsak jönne Will Smith a Men in Blackből, hogy az arcába vakuzzon, és teljes egészében elfelejtse ezt az iszonyatot."
Ezt se tudtam, hogy indult már, de az előzetes meg a cikk alapján ki is hagyom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lioness S02 szerintem jobb mint az első. Ez a két rész berúgta az ajtót.
-
Janaboy
Topikgazda
Sajnálom, hogy elrontják a Fromot azzal, hogy ennyire lassú és vontatott.
-
volandy
senior tag
The Jetty(2024) angol sorozat.
Érdekes egy színésznő Jenna Coleman. Szerintem hozza azt az érdekes karaktert, amit a Wilderness filmben.
Itt egy nyomozót alakít, akit kiküldenek egy tűzesethez, Bejön a képbe egy nyomozó podcast ujságírónőhogy nyomozza ki, szándékos volt vagy véletlen. aki egy eltűnt lány után nyomoz, de aztán lesz két eltünt lány, majd egy öngyilkossági kísérlet és a tetejébe kiderül, hogy vannak olyan férfiak akik iskolás lányokat rontanak meg.
Lassú sorozatra kell felkészülni, de nézeti magát.
szerintem -
Tasunkó
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Róla csak a The House That Jake Built jut eszembe. De az nem sorozat, így off, viszont Lars von Trier. Na ezt meglesem, kösz a tippet.
-
Janaboy
Topikgazda
Agatha jó volt.
Tetszett a vége is
-
-
-FreaK-
veterán
[RÖVIDEN] Bár az Apple megrendelte Jake Gyllenhaal thrillerjének a 2. évadát, de van egy rossz hír
Kár érte..
#Ártatlanságra ítélve
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Beleolvasgattam most a blogjába és azért na... kicsit meghajlott a valóság néhol.
Most úgy hirtelen az Axamonitort tudtam előszedni, akik anno végigkövették a sztorit látszólag pártatlanul (1, 2, 3), az alapján elég egyértelműen látszik, hogy hibásan, általános részletekre koncentrálva és könnyen támadhatóan építette fel az egész ügyét. De mindezek után számomra az volt nagyon furcsa anno, mikor lelőtte a játékát 80% készültség és egy sikeres Steam Greenlight kör után, pedig ott lett volna igazán lehetősége a közösség előtt győzni és megmutatni az igazát, ha már jogi úton nem tudott, de ez végül nem történt meg... Ha gonosz lennék, azt mondanám, hogy nem merte széles körben közzétenni a munkáját, mert hamar leesett volna az embereknek, mekkora blöff volt ez az egész pereskedés sok tízezer dollárért, de mivel nem vagyok, ezért higgyük el az utolsó blog postban leírtakat inkább. 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Hát én nem is a csávó blogját követtem anno, inkább független, tárgyilagos forrásokat. Abszolút nem rémlik, hogy a kettő közül bármelyik eljárásban a CBS bármi ilyesmit elismert volna. Sztori és karakterek szintjén meg nagy vonalakban külsőségeken túl nem volt hasonlóság.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nagyon-nagyon sok minden egyezik ezen kívül is. Nyilván nem az egész sztorit lopták egy az egyben, de nagyon sok elemet átvettek.
Nem tudom hogy követted, hogy ha a fentiről nem tudsz.
Itt írja pl:They are admitting access and copying, for this one motion, but they say they're copying the "allowable amount" because their tardigrade is shown in a few scenes while the entire show is about 11 hours long.
Itt alapvetően az a poén, hogy igaza van a bírói döntésnek, de maga a CBS is vicc, hogy ilyen átlátszó módon nyúltak egy videójátékból.

-
Bad Pritt
félisten
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Egy Anas Abdin nevű fejlesztő Tardigrades nevű indie játékából másolt a Star Trek Discovery, lásd karakterek:

Itt a játékfejlesztő blogja, ha szeretnél olvasgatni: https://anas-tronaut.blogspot.com/
Röviden a lényeg: beperelte a CBS-t, s elvesztette a pert. De az ítélet nem a másolás tényét vitatja, hanem annak törvénytelenségét. Ugyanis a CBS elismerte a másolást.
-
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ééén? Semmiből.
-
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az első évad azért nem volt olyan rossz, mert lopták a sztorit és a karaktereket.

-
Rigormortiis
veterán
Nem bírom átrágni magam a ST Discovery negyedik évadán. Amennyire tetszett az első két évad, annyira csökkent a lelkesedésem a harmadik alatt (pedig a sztoriban volt potenciál), ez a negyedik viszont már egy full tini buzulás. Kár érte.
-
válasz
Skynet258
üzenetére
Itt is, nagyon jó kis sorozat, nagyon jó szereplőkkel.
Sajnáltam a Fionás dolgot, kár, hogy ő nem volt benne végig, úgy lett volna kerek egész. pekoka: Dramedy-ben pont most nézzük a Dead to me-t, azt nagyon tudom ajánlani, szerintem remek kis sorozat, nagyon jó szereplőkkel.
-
pekoka
tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az a baj, nincs szinkronosan. Olvasni meg manapság nincs kedvem már. Mármint feliratot.
-
bobalazs
nagyúr
Lenyomtam seperc a Slow Horses 4. évadját. Baró volt.
A levelekben a végén az volt hogy bizonyítékul szolgáltak arra hogy hány szolgálat vette igénybe a munkájukat? És Cserébe azt kérte hogy intézzék el az arabokat akik fel akarták fűrészelni? -
pekoka
tag
Nagy unatkozások közepette, elkezdtem a Shameless-t. 11 évad alatt, természetesen voltak benne unalmasabb, laposabb részek, de összességében jól szórakoztam rajta. Voltak benne olyan szövegek olykor, amin jókat nevettem.
Természetesen sajnálom, hogy véget ért.Ahogy többen, úgy én is sajnáltam, hogy kiirtak Fionat, de várható volt az utolsó részek viselkedéseiből. Debbie, amit leművelt az utolsó évadokban... elég irritáló volt. Lipet kicsit sajnáltam, ahogy Fionat is. Bármibe fogtak, semmi nem sikerült nekik.. És ugye Frank. Hát ő pedig életművész. Semmiképp sem példakép, azt szögezzük le. És a finálé sem végződhetett volna másképp, mint a halálával.. talán úgy még, hogy mindenki ott van és eltemetik. Összességében, nagy hiba lett volna kihagynom ezt a sorozatot is.
-
paatrick
őstag
válasz
lemmy9
üzenetére
Inkább azért kerüld el mert úgy hallottam csak félig dolgozta fel az animét, tehát nincs vége és már nem is lesz.
Akkor már inkább az animét kezd el, van szinkron is hozzá. Vagy ha mindenképp élőszereplőst akarsz űrwestern műfajban akkor Firefly - A szentjánosbogár (2002) + lezáró film: Firefly: Serenity (2005)
100x jobb lesz mint a netflixes CB. -
lemmy9
őstag
A Netflixes Cowboy Bepopot, mint homofób, kerüljem? Olvastam, hogy van benne valami melegség. Vagy áttekerhető a jelenet?
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
#79241dellfanboy, #79242Skynet258
Köszönöm szépen, bele sem kezdek akkor.
-
Skynet258
veterán
-
Tulsa king s01-et felbehagytam, az eleje még tetszett, aztán egyre inkább nem kötött le. S02-t érdemes így elkezdeni, vagy nagyon összefügg az elsővel?
-
bobalazs
nagyúr
Ez a Penguin eléggé bejön. Kíváncsi vagyok a két főszereplő közül végül melyik érvényesül, vagy hogy drámai lesz e a vége.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
basaharc502
üzenetére
Tényleg az, befejeztem.
Van benne szerintem fordulat, izgalom stb.
A flashback jelenetek annyira nem tetszettek, de a része, mit tehetünk
Szerintem érdemes végignézni. -
Janaboy
Topikgazda
A murder at the end of the world
Tavalyi sorozat, ahogy látom senki nem írt még róla.
Első két rész alapján nem rossz, pedig nem vagyok oda az ilyen jellegű sorozatokért. -
bobalazs
nagyúr
Griselda ez egy teljesen jó egy évados mini-sorozat, bátran ajánlom annak aki szereti az ilyen drog kartelles drámákat. Sofia Vergara jól hozza az őrüld drogos p.csa szerepét. Külön jó pont hogy megtörtént dolgokat szőttek bele a sztoriba.
-
Kicsit tinis, majdnem gagyi, akad benn hiba, de mégis szerethető. Sőt, kifejezetten élveztem.
Sikerült tenni bele pár csavart. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jurassic World: Káoszelmélet
Jurassic World: Chaos Theory (2024)
season 2 finaleNa ez már pörgősebb az előző évadhoz képest, de még mindig van jó pár betegsége sajnos.
A dínók továbbra is érdekesek és éhesek, a szereplők felnőtt létükre továbbra is gyerekesen viselkednek és bejött egy kis nem is tudom woke? szál is? feleslegesen persze -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
ó igen, megvan minden hozzá hogy jól sikerüljön ez
reméljük így is lesz -
-
-
-FreaK-
veterán
The Agency | Official Trailer | Paramount+ with SHOWTIME
Michael Fassbender, Richard Gere, Jeffrey Wright
-
Janaboy
Topikgazda
Hát kövezzetek meg, de nekem tetszik Agatha

-
Tasunkó
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Nagyon, nagyon szórakoztató és találó elemzések készültek a RoP-ról, amelyek nem csak erre a sorozatra érvényesek. Ilyenekből vannak gagyik, de ezek színvonalasabbak mint a sorozat, ráadásul több csatornán is alkottak nagyon élvezhető elemzéseket. Aki látta, annak mindenkinek ajánlottak, magasan jobb mint a rendezői komment műfaja.
-
myckey
veterán
The Old Man - Season 2.
Alakul a molekula, folytatjuk ahol abbahagytuk
-
Skynet258
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor tulajdonképpen készült egy sorozat arról, hogy milyen szar egy sorozat, nice.
Én mondjuk csak szimplán kaszálom ami nem érdekel azt megyek tovább.
-
gyuromoj
veterán
Cobra Kai: 6. évad – További epizódok | Hivatalos előzetes | Netflix
From S03E05
Amotel hiánya... illetve a medencés jelenet.
-
myckey
veterán
Le Comte de Monte Cristo 1998 - Gérard Depardieu, Ornella Muti, Jean Rochefort...
Talán ez a legközelebbi, leginkább hű, Dumas eredeti művéhez.( hunyorítva, elég távolról )A korabeliséget remekül visszaadja, a díszlet, az öltözék és a helyszínek...mind -mind élményszámba megy, pláne mai szemmel nézve ( CGI és egyebek ).
Örökérvényű a tartalom, a mondandó...szinte közismert. Egy-egy monológ velejéig hatol, és az ember mindmáig megrökönyödik rajta, sajnálatos módon. Persze kétélű fegyver a természet, és a dolgok árnyoldala erőteljesebben ki is hangsúlyozza a jót, illetve a változás képességét is, kéz a kézben a megbocsájtással.
A mozi 4 részes, négy egész estés darab. Nézeti magát, nem sok az üresjárat és a karaktereket is szépen felépíti, ahogy a cselekmény is jól követhető. Egyszer-egyszer bájosan egyszerűnek tűnik bizonyos történés, cselekedet, ami göngyölít az események fonalán, de ezt betudtam az adaptációnak és hogy a lényegesebb momentumokra kellett az extra time, illetőleg a lehetőségek tárháza is véges. A végkifejletet is el tudtam volna képzelni máshogy, más felvezetéssel ami a rendezést illeti, de hát itt az odáig vezető út volt a legfontosabb.
Final Theme (inedit) - Bruno Coulais Remekül megkomponált a zenei anyag. végig. Hol fenn, hol lenn...érzelmi hullámvasút, mint az alkotás.

-
WayneGace
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A kattintást nézik és kész. Ha mindig produkálni fogja a nézettséget, akkor 100. részben arról is lehetne videó, hogy az egyikben milyen gyönyörűen megkoreografált volt a kavics a víz mellett, a másikban meg csak úgy oda volt rakva. Itt a topicban is ugyanaz a néhány ember rágja a csontot.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem rinya, hanem elemzés. Illetve sajnos nem ízlés kérdése, s a probléma egyáltalán nem RoP specifikus.
-
myckey
veterán
válasz
Ragnar_
üzenetére
Másnál is nézhető. Van ami miatt oda ül az ember. Halad a történet, legalábbis az első bevezető évad után, ami ólom lábakon kúszott...akad előrelépés és körvonalazódnak, alakulnak a közismertebb "tények, helyszínek, karakterek". Érdekel, hogy milyen úton jutunk oda, ahova. Mert szeretem a Loret és Tolkient, a Filmeket. A woke már velünk van, az Amazon pedig a saját szájízére alakít. Megteheti, nem kaptak meg mindent és egy kiforratlan korszak. Az első évad ezért is volt annyira langyos, prológus jellegű...de a helyszínek, a díszlet, kosztüm, titkok...elkapott. A látvány is húzó erő, ezzel a körítéssel, és most valamennyire bizakodom ismét, látva, hogy tudnak tök jó dolgokat is készíteni. Persze ha mindenen fenn akadok...akkor csak magamat húzom le totál. Elég ha látom, de próbálom elengedni.
A szubjektív részét pedig egyén válogatja. Ki mit lát bele, még jó hogy nem egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Parfüm topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Le Mans Ultimate
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60Hz / FreeSync
- Szinte Új Razer Huntsman V2 US Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Főleg, hogy a második évadban már nem is lesz benne.