Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
-
Pro Koryak
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Hát nem éppen! Nem látják az igazságot, mert aki a S1-ben eddig kiment elvileg mind meghalt, látták őket összeesni, ott volt a kijelzőn a holttestük, de a csaj kimegy és nincs ott egyik sem...tehát nem haltak meg! S2/E1: kimennek a 18. Silo-ból, semmi bajuk, most meg a csajszi szétégett holttesteket lát, a kijárattól pár méterre
vagyis amikor kimentek az ajtó elé még nem égtek szét csak utána ...
ez meg hogy lehet??? -
Bad Pritt
félisten
Ez egy elmélet, gyakorlatba sosem lesz átültetve. A lényege az lenne, hogy ha a néző által, különböző karaktereken keresztül elérhető infókat megosztanák a szereplők a közös cél érdekében akkor előrébb lennének-e és ha igen, mennyivel. A szándékos info-visszatartást jobb helyeken meg szokták magyarázni, ráadásul a rejtélyes sorozatoknál szinte minden esetben egy fő cél szokott lenni: megoldani az adott ügyet, kijutni a szigetről, a városból, bárhonnan, stb. Ha a szereplők ezzel homlokegyenest ellentétes módon viselkednek az azért enyhe szemöldökráncolásra ad okot.
De amúgy van a szar kommunikáció emberek részéről és aztán ott van a From szereplőgárdája. Ez a sorozat ott tart, hogy mindenki ki akar jutni, a kulcs szereplők különböző utakon próbálják megfejteni a rejtélyt, el is jutnak valameddig, de közben nem adják át egymásnak a tudást, pedig tudják, hogy a másik is ugyanazzal a céllal csinál valamit. Nincsenek rosszban, nincsenek személyes titkaik, nincs igazából semmi, néző által elfogadható oka annak, hogy ha két ember beszél egymással a maguk wtf tapasztalatairól akkor miért nem osztják meg pont azt a részletet, ami a másiknak segítene. A második évad közepére olyan szintű kombinált tudáshalmazt sikerült nagyjából féltucat karakternél felhalmozni, hogy már én érzem magam kényelmetlenül, mikor az egyik megkérdi a másikat, hogy mi a baj, mit láttál, mit tudtál meg, az a másik meg nem viccelek, szó nélkül hátat fordít és elsétál, és ilyesmi nem egyszer és nem kétszer fordult elő 20 óra alatt.
Én ilyen idiotizmust őszintén mondom, nem igazán láttam még sorozatban, szóval nem is értem, miért vannak úgy oda érte az emberek. -
negyven2
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Dehát pont elmondják az igazságot! Sőt látják az igazságost nap-mint nap. Az igaz, hogy nem a teljes igazságot, de az meg éppen jó okkal tesszik. Ott volt az S2/E1 nyitójeleneté, ahol az abban a silóban élő emberek, nem hitték el, hogy amit láttak és mondanak nekik az a valósság. Vagyis, hogy a felszín lakhatatlan szinte minden élőlény számára. És bár elmondhatják a teljes igazságot is, miszerint vannak másik silók is, van rá mód, hogy védő felszerelésben kint legyünk (vagyis lehetne nagyobb a szabadság), de sok értelme nem lenne. Tudom, lehetne akkor közösen kutatni, az okokat, de valószínűleg a régiek okkal választották ezt a megoldást, és okkal hozták ezeket a szabályokat. Mert ugye láthattuk és láthatjuk most is, hogy mindig lesznek olyanok akik valamilyen formában kétségbe vonják az igazságot. És ezzel a gondolatukkal másokat is megfertőznek és akkor eljöhet az idő, hogy egy lázadás kinyitja az ajtót. Aminek az eredményét, meg láthattuk az előző részben. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
miszerint ha az összes kulcsszereplő összegyűlne egy térbe és megosztanák egymással a tudásukat meg tudnák-e oldani a rejtélyt? Ha a válasz igen akkor az egy rossz rejtélyes sorozat
Ezzel nem teljesen értek egyet. Alapvető emberi tulajdonság, hogy szarul kommunikálunk, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy amit tudunk, azt mindenki tudja, amit elmondunk, azt érthetetlenül mondjuk el, a szándékos info-visszatartásról nem is beszélve.
Ettől persze lehet, hogy a From vagy a Silo esetében nem erről van szó, de általában az info megfelelő poolozását nem megalapozott feltételezni. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Szépen csepegtetni kellene az infókat, hogy felkeltse az ember érdeklődését.
Az 1. évadban egy rakás érdekes, ha úgy tetszik rejtélyes dolog került elő, de semelyik magyarázatára nem történt eddig még a legkisebb hajlam sem...
Ez így nekem a tipikus időhúzás esete = kaka. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Janaboy
üzenetére
Lol, én ezt a Fromnál kérdezem magamtól immáron két és fél évadja.
Mindig eszembe jut az az alapvetés, amit talán a Fringe kapcsán olvastam a rejtélyes sorozatokról, miszerint ha az összes kulcsszereplő összegyűlne egy térbe és megosztanák egymással a tudásukat meg tudnák-e oldani a rejtélyt? Ha a válasz igen akkor az egy rossz rejtélyes sorozat. A From ott tartott a második évad végén, hogy egy öt perces gyüli elég lett volna ahhoz, hogy mindenki szépen kijusson a városból. Nevetséges. -
Janaboy
Topikgazda
Egy dolgot nem értek ebben a Siloban.
Miért nem mondják el az igazat?
Szerintem nem okozna kárt, sőt nagyobb összefogást.. -
Janaboy
Topikgazda
Silo második része csak nekem furcsán sötét?
Közben látom hogy csak a sima HDR release volt gatya.
A DVs már jó volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
...na szóval az van, amit már leírtam: technikailag ez a sorozat megüti a nyugati szintet... szeretem a b-akciókat, de sok filmben ennél ezerszer rosszabbul néztek ki a lődözős jelenetek
pár jobb színésszel, béna nyugati kliséket meg zászlólengetést mellőzve és feszesebbre vágva szerintem sokkal jobb lehetett volna, de így sem volt rossz... sajnos erre a filmre is jellemzőek béna magyaros vonások, amiket valahogy soha nem tudunk levetkőzni... mintha valami profi magyar séf sütne egy irtózatosan jó magyaros pizzát, majd végül vastagon megszórná pirospaprikával, hogy még magyarosabb legyen 
...ha valakit csak az tart vissza, hogy hogyan-miből készült ez a sorozat, az tegyen félre minden előítéletet és nyugodtan adjon ennek esélyt
ha már mi fizettük, csak megnéztem én is
...a "most vagy soha" filmre kár volt a pénz, de ez annál sokkal jobb -
Rigormortiis
veterán
Elkezdtem a Shogun-t (az újat). Nagyon erősnek tűnik, és meglehetősen explicit is.
-
Komplikato
veterán
Hmmm. Éppen most dobta fel nekem a Netflix a Pantheon animációs sorozat első szezonját, magyar feliratozással. Remélem a másodikat is átveszik és hamar.
Valamiért ehhez senki nem akart eddig feliratot gyártani. -
gyuromoj
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
A nagy visszatérés: A millió dolláros rablás
Fight Night: The Million Dollar Heist (2024)Remek cast, jó gengszter story, a hangulat is ott van. Nagyon mókás Kevin Hart nagy afro hajjal, ahogy a többiek is, Samuel L. Jackson, Terrence Howard csupa csupa jó cast, ügyes színész.
Van 1-2 fillér epizód rész, jelenet, de azon túl egész értékelhető az évad. A párbeszédek jók, az akkori szlengszöveg megvan, a rasszizmus ábrázolva, jelen van, stb. Tegyetek vele egy próbát, 7 pontos imdb-n -
pècsimunkás
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek
-
paatrick
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ha kimaradt örülj neki és sose vedd elő. Amúgy se látnál belőle semmit csak a fekete képernyőt.
Az első teljesen jó egy popcorn mozinak, a második katasztrófa.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mert nem illik a mainline Alien és Predator kontinuitásba. Bár most újabban megint felröppentek pletykák, hogy a Prey és Romulus sikere miatt lenne lehetőség egy újabb AvP próbálkozásra.
-
Bad Pritt
félisten
Ez amúgy nem mond ellent annak, hogy tudtak volna a lényekről korábban. Igazából nagyon keveset tudni a világról, simán lehet más titkolózó cég is érintett pl. Meg ha belegondolunk az Aliens idejére már legalább öt kontaktjuk volt a xenomorffal (Prometheus, Covenant, Alien, Alien: Isolation, Alien: Romulus) és még mindig vakon volt nemhogy a világ, de a Weyland-Yutani nagy része is, pedig még túlélők is voltak.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ránéztem fandomra, bár nem tudom hogy az ott olvashatóak mennyire a kánon részei, de ez itt érdekes.
"Some time prior to 2122, Weyland-Yutani detected the signal being broadcast from the derelict on Acheron (LV-426), the middle moon of three orbiting the ringed planet Calpamos. While the language was unknown, the company succeeded in deciphering enough of the message to learn it was a warning regarding the Xenomorphs.[14] They subsequently dispatched the starfreighter USCSS Nostromo to investigate, without the crew's knowledge, leading to initial human contact with the Xenomorph, the death of all but one of the ship's crew and the loss of Nostromo itself.[15] The incident and the existence of the Xenomorph was subsequently covered up by those involved,[16] while the beacon was later deactivated by the crew of USCSS Anesidora, once again obscuring the deadly secret on the moon."
Szóval ha ez 2122-ben történt, akkor is érdekes az Alien Earth 2120-as dátuma
(Viszont magyarázza az Anya-Ash témát amit írtál fentebb) Szóval marad az amit korábban írtam hogy a sorozat végén mindent IS lenuke-olnak a francba szemtanúk és túlélők nélkül 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ebből az első kettőt nem veszik ma már figyelembe.
-
dellfanboy
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
asszem ott a rendező volt a legnagyobb gyík. nah meg persze a producerek is.
de pl. az andor elég príma
-
Rigormortiis
veterán
Végignéztem az Akolitust. Ne kérdezzétek, miért...
Ekkora egy foshalmazt de komolyan! Ez volt a legtöbb, amit a Skywalker érától függetlenül ki tudtak hozni?
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy ha jobban belegondolsz az első Alienben mind Anya, mind Ash úgy beszélt az Alienről, mintha lettek volna korábbi információik róla. Az idén a kánon része lett, hogy David, a Prometheus és a Covenant története hazajutott a Földre, de történhetett még más is az első film előtt, ami miatt mindenképp űrkamionosokkal akartak begyűjtetni egy példányt.

-
negyven2
nagyúr
Alien: Earth | Teaser - Reflections
When a mysterious space vessel crash-lands on Earth, a young woman (Sydney Chandler) and a ragtag group of tactical soldiers make a fateful discovery that puts them face-to-face with the planet’s greatest threat in FX’s highly anticipated TV series Alien: Earth from creator Noah Hawley.
Noah Hawley ugye az IMDb-n 4.9-es átlagon álló, Lucy in the Sky című filmet csinálta, meg az FX-es Fargo sorozat 4. evádat...
Meg az FX-es Fargo sorozat első, második, harmadik és ötödik évadtát, meg a szintén az FX-re készült Legion sorozat minhárom évadát...

tudom sz*r poén
-
gyuromoj
veterán
-
Louro
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
Na az egy etalon. Pont nemrég újráztam sokadszorra. Igaz akadnak fillerek, főleg a 3. évadban, de halad a sztori és szépen építkeztek. A vége is szerintem jól lett megoldva.
Remélem, hogy nem kap reboot-ot, mert itt a casting is szinte tökéletes volt. Az űrbeli mozgás is egész sok helyen referenciaként van említve.
-
Louro
őstag
válasz
Oldman2
üzenetére
A 2. egy CGI-orgia lenne. A 3. évadhoz pedig kvantumszámítógépekkel kellene megalkotni a látványvilágot

Az elsőt viszonylag könnyű volt még, mert kevés volt benne a digitális utómunka. De már a 2. évad is erősen igényelné.Netflixest értem, hogy butítják, mert az átlag nézőknek túl tömény és inkább egyszerűsítik a sztorit. Félő, hogy hogyan folytatják. Már az első évaddal is belenyúltak a 2. könyvbe.
-
-
_drk
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Attól függ hogy képzeljük el.
Ha hivemind ként és még az okoshűtő is az ellenségünk akkor igen, mindenféle katonai eszközhöz egyből hozzáférve feltörve a világhálót és egy mindenhol minden irányítással rendelkező MI ellen esélytelen az emberiség.Viszont ha Ghost ín the Shell irányból, hogy van individualizmus és/vagy nem is tudja egyből hatalmába keríteni az összes elektronikai eszközt. Vagy legalábbis korlátozott a hozzáférése akkor is előnyben van, de nem 1 nap lenne az emberiség kiírtása.
Az idegen civilizáció megint más kérdés. Ott egyből olyan technológiával állnánk szembe amit el se tudunk képzelni.
3 Body problem mondjuk érdekes megközelítés pl.
De a Dűnében is ez tetszik, hogy a gondolatok/hozzá állás már teljesen más szinten működnek. -
-
Ribi
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
Összes ilyen filmben az AI az egy "okosabb ember" szintjén van de rendszerint retardált módon győzik le. Ezért nincs "valós" film, mert nem sokmindenről szólna csak mészárlásról. Oszt kakukk. Nem lenne olyan, hogy Mekklén bemászik a csatornába és jól megfertőzni náthával. Meg az ellenállás bújkál itt ott az AI meg annyira keresi őket mint az alkesz éjjeli őr a suhancokat.
-
paatrick
őstag
Igazából benne van. Háború nem lenne, 1 nap alatt legyaknák az egész emberiséget, nem lenne mit bemutatni a hullákon kívül, vagy még azt se mert annyi se marad

Az összes AI elleni háborús/fellázadós film csak idealizált mesevilág, mint ahogy az ufósok is. Semmi esélyünk nem lenne egy fejlettebb fajjal szemben. Mint ahogy a történelemben se volt esélye az íjász lovasoknak a puskásokkal szemben.
Pár sorozatrész egész bátran megmutatja ezt a valóságot pl az Orville-ben, vagy a Csillagkapu Univerzumban.
Talán a sima Csillagkapuban is vannak részek, de ott a replikátorok nagyon lebutított AI-ként szerepelnek. -
KISDUCK
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mi se tartunk sehol, réges régen egy messzi-messzi állam fejlett és hatalmas űrhajókkal felügyelt egy egész galaxist, űrhobók zseblámpákkal tettek rendet a kóklerek között és jampi klón technológiájuk volt, de annyira nem volt fejlett, mert cica lányokat bezzeg nem csináltak.
Az első rész tényleg elég gagyi, de még megnézem a további részeket, hátha jobb lesz egy fokkal. A 2 legutóbbi filmhez képest olyan mint a dune a wishről. Ami tetszett benne az csak a cgi ami kitartott 10-20 másodpercig. Értem én hogy nem lehet lekoppintani a másodikrész spacejunkie jihad hangulatát, de azért ezt jobban is megírhatták volna.
-
mephi666
nagyúr
1.5 rész alapján annyira nem is szörnyű... vannak jelenetek, amik teljesen megállják a helyüket és nem mondanám meg, hogy ez magyar sorozat...
csak az a baj, hogy sok helyen beütnek a tipikus gagyi magyar filmekre emlékeztető vonások, amiken néhány kritikán aluli színész sem segít... látatlanban ezt sem kell lehúzni, kíváncsi vagyok hogy a végére hová fog kifutni
-
_drk
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Mmhhmm.
Jó ötlet!
De ott igazából nincs háború és annak borzalmai bemutatva az egész emberiségre nézve.Én egy sokkal durvábbra gondolok. Ahogy tényleg el lehet képzelni egy ilyen háborút minden borzálmával együtt.
Megy a népírtás, a legdurvább áldozatokat kell hozni és kvázi eselytelenként mindent és mindenkit feláldozva. Emberi eszméket, vallást, stb.
És ugye a lényeg hogy senkinek eszébe se jusson ezzel baszakodni. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Pont arról szól, hogy a technológia helyett az emberi faj nemesítése és a képességeik fejlesztése a cél. Kifejezetten tilos a technológia iránya. Vannak itt igazmondók, mentátok, navigátorok, orvosok akik mindenféle gépi segítség nélkül képesek, csupán a képességeikkel, elvégezni a feladataikat. A mentátok pl. emberi számítógépek. És mindennek a kulcsa a fűszer, azaz az Arrakis. -
Tasunkó
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
A tündék varázslásban fejlődtek, nekik az volt ami nekünk a kompjúter, és a mitrill volt a félvezető, vagy lehet supravezető. Fejlett egészségügyi ellátásuk megvolt, a környezettel is jóban voltak, okosteló nem kellett, mert a telepátia kifejlesztése folyamatban volt, és a túlszaporodást is kordában tartották pedig halhatatlanok voltak.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
persze, de csak szórakozok azzal, hogy bele akarok ilyen oldalról kötni a gyűrűk urába
...viszont az alapfelvetésed miatt (mivel a tündék az embereknél sokkal okosabbak és bölcsebbek) tényleg sokkal fejlettebbnek kellett volna lennie a tündéknek
...de ők a sok eszüket a fegyverek funkcionális fejlesztése helyett inkább dizájnra fordították 
-
mephi666
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
gyűrűk urában is a több ezer éves, bölcs tündék annyira már nem voltak okosak, hogy kardról és íjról fejlődjenek
pedig az ember ennyi idő alatt eljutott erről a szintről a géppuskáig és su57-es vadászrepülőig 
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nekem annyi nem tetszett, hogy igazán sok újat nem mondott ez se.
Mármint ugyanezt látjuk 10000 évvel később is.Azt már külön viccnek tartom,
hogy 10000 év után is inkább harcolnak meg gyilkolják egymást, ahelyett hogy megoldottak volna pár dolgot a számítógépek terén... -
Pro Koryak
addikt
Dune Prófécia
Annyira érdekfeszítő volt az 1. rész, hogy bealudtam rajta, még belepörgetgetni sem tudtam...
Jóleszez...
-
WayneGace
őstag
Penguin.
Szerintem kifejezetten jó gengszter, karakter sorozat. Szerencsére megvan benne a hihető bűnös város hangulat. Remélem továbbra is maradnak ezen a vonalon, mind fiilmeknél és sorozatoknál egyaránt, szupererő nélküli világ marad.
Vic meggyilkolására nem számítottam, főleg egy olyan karaktertől, aki az elfogadásra, megbecsülésre vágyott egész életében és tőle megkapta. Őt sajnáltam. -
-
TomDeNemm
csendes tag
Ezt belinkelem ide, bár inkább "mese", de én jót szórakoztam rajta a múlt hétvégén
[link] -
bobalazs
nagyúr
Line of Duty
Első évad megnézve, nem semmi volt! Zenéje is nagyon el van találva. -
Janaboy
Topikgazda
Dune Prófécia elérhető.
Én már nézem

-
TOP BOY S01-S03
Egy jó Netflixes sorozat, lett még volna mit kibontani a storyból, de ez van.
-
-
mephi666
nagyúr
Colin Farrell ezt jól elvitte a hátán
dc-től az elmúlt évtized legjobb produktuma a Pattinson-os batman mellett... talán annyi, hogy pár részt lehetett volna feszesebbre is vágni, mert itt-ott leültami engem picit zavart:
az a bombás csel... az annyira adta magát, hogy trójai falovat kapnak, hogy előre kapartam az arcom, amikor belesétáltak... főleg hogy másik oldalról időt is adtak bőven a menekülésre, de ehelyett Oz csak nézelődött tátott szájjal
-
gyuromoj
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Február 13.-an kerül majd fel.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Még jó, hogy nem fogtam neki, mert a Part 3 információ nekem kimaradt.
-
arcitec
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Te valóban láttad az utolsó részt?
Mert a szerint lesz folytatás ... -
volandy
senior tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Hááát! Kb ott, hogy alig van benne fehér ember. Aki fehér az rossz vagy negatív szereplő. Zárójelben teszem hozzá, hogy az utóbbi időben nagyítóval sem találok olyan filmet, sorozatot ahol nem ez lenne. Amerikai filmre gondolok. És akkor már a melegeket nem is említettem.
Egyébként igazad van, nem rossz, sőt jó a sorozat. -
gyuromoj
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tegnap néztem végig egyben őket, nekem is bejött. Kiváncsi leszek hova fut ki vége, ezek után .
Illetve jó lenne hakiderülne pontosan Miyagi múltja. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Cobra Kai S6 part 2
Na kijött a második harmad is. Nem volt rossz, a vége pedig kifejezetten érdekes csavarral zárult. Kíváncsi leszek, hogyan zárul ténylegesen az utolsó harmad, part 3
Ja és Rayna Vallandingham pedig kellemes meglepetés cast volt part 2-ben!
-
válasz
volandy
üzenetére
Az átlagnál feljebb helyezném a sorozatot. Vannak hibái, mint már említettem, de nem azok a nagyon idegesítőek.
Nekem nagyon bejön, ahogy nyomoz Cross.Ahogy emlékszik kis részletekre, összerakja fejben, átgondolja. Azért kicsit fura volt, hogy későn jön rá így is pár dologra. Nancy nénire én is kissé későn kezdtem el gyanakodni, úgyhogy ezt megértem.
Ezt a rasszista dolgot kissé másként látom. Igen, nyomják a színes bőrűeket, de nem jött át, hol van az, hogy a fehér a rossz.
Az benne van érezhetően, hogy nem minden néger bűnöző. S, ezt is próbálják tudatosítani talán.....Főleg, hogy a rendőr néni kissé gúnyosan mondja, hogy a szivárvány összes színe jelen van. S, mit ad Isten, egyből ráközelítenek a meleg keleti származású rendőrre. -
sherlock82
senior tag
Ennek a Kingston filmnek neki fogok állni köszönöm.
bobalazs
Keresőt ezentúl használni fogom.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a From így ebben a formájában mi a retek? Jön majd valami lightbulb moment, lesz ennek értelme valamikor, vagy ilyen inkonzisztens, buta szar marad három évadon át?
-
AD4MINATOR
nagyúr
Tulsa királya
Tulsa King (2024)
season 2 finaleNem rossz, de olyan jó se már. Valószínűleg az első évad az újdonság erejével sikeresen kábítja a nézőt, a második évadban Sylvester Stallone próbálja hozni a karaktert, néha sikerül, de néha kevésbé. Kicsit olyan a sorozat, mint maga Sly is, eleinte pompázott, de ahogy halad a korral, már egyre kevésbé - mondjuk így szépen
A harmadik évad (ha lesz?) már nem tudom milyen újdonságot tudna tartogatni, hisz lényegében győzött a story szerint -
arcitec
addikt
Nocsak. Erre mi fáma? A siló 2
-
Ribi
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Valószínű én vagyok a debil, de a 4-6 részből kezdek semmit sem érteni. Vannak ezek a nagy titokzatos dolgok, amikről semmit se mondanak el normálisan. Ettől nekem teljesen szétesett az egész és csak értelmetlen zavagyaság. 1-3 már kezdett klisé lenni, illetve a szokásos mindenki elkezd teljesen irracionálisan viselkedni, mert hát ez a plot és majd jön a nagy csavar, hogy de hát mégsem annyira. S1 nekem sokkal jobban tetszett. Igaz ott minden új volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Szinte Új RAZER BLACKWIDOW V3 MINI HYPERSPEED (YELLOW SWITCH) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagyis amikor kimentek az ajtó elé még nem égtek szét csak utána ...
ez meg hogy lehet???
Mindig eszembe jut az az alapvetés, amit talán a Fringe kapcsán olvastam a rejtélyes sorozatokról, miszerint ha az összes kulcsszereplő összegyűlne egy térbe és megosztanák egymással a tudásukat meg tudnák-e oldani a rejtélyt? Ha a válasz igen akkor az egy rossz rejtélyes sorozat. A From ott tartott a második évad végén, hogy egy öt perces gyüli elég lett volna ahhoz, hogy mindenki szépen kijusson a városból. Nevetséges.
pár jobb színésszel, béna nyugati kliséket meg zászlólengetést mellőzve és feszesebbre vágva szerintem sokkal jobb lehetett volna, de így sem volt rossz... sajnos erre a filmre is jellemzőek béna magyaros vonások, amiket valahogy soha nem tudunk levetkőzni... mintha valami profi magyar séf sütne egy irtózatosan jó magyaros pizzát, majd végül vastagon megszórná pirospaprikával, hogy még magyarosabb legyen