Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Na még egy kis Three-Body téma:
Tényleg durva, hogy mennyire követi a könyvet a kínai sorozat! A készítők nem szórakoztak. Minimális az eltérés. Elképesztő.
Igen, a kultúrális forradalom borzalma az ki van hagyva, talán ez a legnagyobb változás. Meg ilyenek, amit spoiler mögé sem teszek: Wang Miao-nak fia van a könyvben, nem lánya. Na bumm.. 
De amit szeretnék megjegyzni. A könvyben is kiemelik, hogy az
De nem. A könyvben is kitérnek erre. Csak nem akkor,adventisták között sok a mocsadék bűnöző. Én ugye írtam is, hogy ezzel próbálják tompítani a hajós jelenetben megölt emberek jelentőségét. , hanem még korábban.amikor a Guzheng művelet zajlik Szóval ha a második könyvet is így fogják adoptálni, akkor az 90 részes sorozat lesz? Mondjuk én nem bánom. Maximum három évadra szedik. A harmadik könyv meg még hosszabb..
De így a könyvet is ismerve, már azt mondom, hogy kegyetlen jól megcsinálták a kínaiak. A Netflix-eset meg eszemben sincs megnézni. Abban tényleg
az egyik Sophon egy nő? -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
szerintem van az a pénz...
látod az amazonos gyűrűk urásnál is volt pénz aztán mekkora egy vicc lett
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azok a 90-es évek show
That '90s Show (2024)
season 2 finaleKét részre bontották az évadot, hátha elfelejti a néző milyen botrányos volt az évad első fele...? Sajnos a kezdeti lelkesedés elfogyott, a poénok gyengék és ismétlődők, teljesen olyan érzése van a nézőnek mintha valami közepes teljesítményű diák vizsgafilmje lenne és a kettesre pályázna: pár alap minimum comedy elem megvan, a cast felemás, és ennyi. Az első évad még az újdonság erejével hatott, itt már elfogyott a lendület.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mindenki megnyugodhat:
Yellowstone, returns with Season 5B on Nov. 10, 2024.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A sztori nálam annyira elvitte a hátán a sorozatot, hogy eskü nem is emlékszem rá, szóval nem lehetett olyan tolakodó.
Mármint egy Star Trek Discoveryvel összevetve. -
Rigormortiis
veterán
Szerintem is remek sorozat és sajnálom, hogy elkaszálták, viszont nem csak totál indokolatlan volt, hanem mocskosul ki is nyújtották.
Egyébként van arról konkrét állásfoglalás, hogy ezeknek mi hasznuk van? Filmek esetén értem, a kvóta rendszer miatt kell az oscarhoz, de sorozatoknál?
-
Lajmund
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem is nagyon unalmas hogy mindenhol ez van. Szerintem direkt meg akarják utàltatni azokkal is akiket eddig ez a tèma hidegen hagyott mint pl engem.
-
sasa134
addikt
sziasztok, a From S1 után várható, hogy jön a többi évad is Netflixre? köszi
-
.LnB
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hirtelen nem ugrott be, hogy volt ilyen. Aztán leesett. Na igen, nem láttam én sem indokoltnak. De az a sorozat annyira tetszett, hogy nem erre emlékszem szerencsére belőle.

-
Rigormortiis
veterán
Komolyan már a Tokyo Vice-ban is azt kell nézni, hogy két félmeztelen kandúr a barikád másik oldalán harcol?

-
TomDeNemm
csendes tag
a Rings of Power már a kertek alatt

-
.LnB
titán
Lost témában ezt már egyszer linkeltem, szerintem minden le van írva róla: [link]
-
paatrick
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Talán az első az volt mikor a kopasz csávó ás az erdőben és
megtalálja a föld alatti bázist. Néz befele. Végefőcím köszönjük majd X hónap múlva lesz folytatás. Utána a 2. évadban beköltözik oda és valami gombot kell nyomogatni(?) vagy nem megnyomni? Az is az utolsó részre derül ki. Végefőcím. Várjad az X hónapot megint. Kb akkor láttam amikor a TV adta elsőnek, szóval nem sokra emlékszem már.
-
Lajmund
őstag
Bocs csak ventilálni jöttem.
Alfahímek netflix
Nem is vàrtam mást ettől az idètlen szolgàltatotol. Csak ez elejébe néztem bele de szánalmasan hulladék szar. Annyira természet ellenes amit csinàlnak hogy az màr fáj. Azt akarják hogy mindenki ilyen kis idètlen nyomorék ratyi legyen összemosott nemekkel. Ez szerintem totál beteg. Kinyomtam 10 perc után szànalmas agymosàst. Kb ott tartunk hogy a foslixen csak természet filmet érdemes megnèzni mert minden màs ilyen cukormázas idètlen pc nyomorékoskodàs. Kajával meg ilyen műsorokkal mèg csodàlkozunk hogy csökken a fiatalok tesztoszteron szintje. A fiuk ezért nem fejlődnek ki rendesen mert tesznek érte minden formában. De ellenben a lányok sokkal gyorsabban fejlődnek. Én nem hiszek semmilyen összeesküvésben de valami itt van az biztos. Akinek van általános isnkolàs gyereke vagy rokona és elmegy ballagàsra az làthatjak. Tanàrok is erről beszélnek akik régen vannak a szakmàban. Kedves ratylix hànyok tőled.
-
Janaboy
Topikgazda
Miért öregedett rosszul?
Szerintem mai napig simán nézhető és élvezhető sorozat.
Én az Universet sajnáltam, de sajnos nagyon elhuztak a sztorit benne.Ráadásul lehetne nem lennék túl boldog ha a mai felfogással valami reboot vagy új sorozat lenne.
Ha nem tudják a régi feelinget hozni, inkább ne legyen.
Lásd Doctor who.. -
Louro
őstag
válasz
balage25
üzenetére
Az SG1 a maga korában kiváló volt szerintem. Rosszul öregedett. De az Asgard vonal nagyon bejött. A replikátorok kapcsán nem tudom mi volt előbb, a Lost in space vagy ez. (Lusta vagyok most guglizni.) Az Atlantis kapcsán a tudós karaktere annyira irritált, hogy azt elmondani sem tudom.
Az Universe kapcsán nekem a frissesség nagyon bejött. Az aktuális okoska is szimpatikus volt. Jó ötletek, lehetőségek voltak benne. Igaz folytatták a bevált receptet. Volt egy fő történet, ami talán 1%-ban volt jelen és 99%-ban pedig egy side quest.
-
válasz
paatrick
üzenetére
Számomra egy új szintet hozott, olyan változást amit vártam. Kicsit komorabb stílusban folytatták a történetet. Megannyi lehetőség volt benne, új galaxisok, lények, kalandok. Az Ősök misztikumáról nem is beszélve.
Jó lenne egy folytatás, vagy valamilyen sori végre a Stargate-ből.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
balage25
üzenetére
Nem. Amennyire emlékszem, a legkevésbé sem volt kémia a legénység tagjai között, senki nem volt szimpatikus és a sztori sem kötött le.
Az SG1ben imádtam, ahogy a vége felé behozták az ori-t és kb belém égett a 9. Évad utolsó része, amikor Carter kint maradt a szupercsillagkapu mellett. De az Atlantis utolsó részei is bennem maradtak, annyiszor megnéztem az utolsó előtti, nyomozós, alternatív univerzumos, Johhny Cashes részt, és a lehetőségekhez képest zseniálisan zárták le noha érződött a sietség, hogy le kell zárniuk, de szerintem az utolsó részekben mindent megadtak, amit lehetett a rajongóknak

-
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Stargate Universe nem tetszett? Nagyon sajnáltam, hogy nem zárták le.
-
-
Bazsi1987
őstag
Lost nálam a top sorozat mai napig miatta szerettem meg a sorozat nézést, emlékszek pénteken amig délután, este nem lett kész a felirat nem indultam el buliba haverozni csak miután megnéztem a részt
-
Louro
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A 3. évad ült le a sok fillérrel, bár társadalmi, szociológiai kérdéseket feszegetett. Igaz a fő vonal kevesett haladt. A 4. évad és a befejezés nem lett rossz.
Mai sorozatokhoz képest pláne, amit húznak a végtelenségig, majd le sem zárnak. De a BSG esetén még jöttek a 90-120 perces filmek, amik adtak a történethez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
lemmy9
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én is belekezdtem, de annyira gagyi, és az a két bambaarcú nullakvalitású főszereplő srác.... Jajj.
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Odaátot azt nèztem annak idején. 8 èvadot láttam belőle.
Aztán, valahogy elmaradt...
Lehet, egyszer nekiállok, ès vègignèzem az egèszet. -
Rigormortiis
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
En az Odaátot kezdtem el újra és meglepődtem, mennyire jó ez még ma is főleg, hogy anno a tvben elég sok részről lemaradtam
-
-
arcitec
addikt
Nem értem ezt a LOST rajongást, számomra tök unalmas rideg környezet. Mennek előre a zord körülmények közt, ki tudja hova? Semmi felemelő, kvázi mint a Dune, nesze semmi fogd meg jól, de legalább jól fel van fújva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tasunkó
őstag
Igen, szerintem is a tudós Miao lényege, hogy ilyen visszafogott figura, kicsit angolvérű, vannak ilyek, hogy mások cselekvéseit kevésbé érzelmi szempontokból értelmezte, hanem racionálisan a cselekedeteik eredményéből, próbálta visszafejteni, és kicsit értetlenül is állt olykor a dolgok előtt, amit a rendőr tudott ellensúlyozni. Pont a rendőr figurája bizonyítja, hogy szándékosan ilyen a tudós, de a stresszt az látszott rajta, ahogy az is ahogy legyűrte,
azért is nevezte át a rendőr gyáváról. kibukott hogy a kínaiak baromira sztereotipizálják a nyugati embert. Ez a John Woo, Bullet in the Head-jében volt az igazi, amikor minden amerikai katona szivarral a szájában, és ray- ben naszemüvegben szaladtak a jungelben, és olyan keményen vicsorogva tartották az állukatA hajón
. És az az angol kiejtés, és az a fura gesztikulációjuk, nem értem hogy ezek a színészek oroszok lehettek, vagy kínában született fehérek, akik teljesen átvették a stílusukat. Az ilyesmi kell egy kínai filmbe, ettől autentikus, hisz nekik mind egyformák vagyunk. -
TomDeNemm
csendes tag
Láttam végig a Lost-ot. Covid idejében kezdtem el nézni, maradandó emlék örökre. Kissé spirituális és bár már nincs bennem annyira, mint mikor néztem, de jó rá gondolni
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
attiati
üzenetére
Őszintén? Nem emlékszem erre már (de talán nem a klasszikus kasza lett, hanem egy idő után benyögték hogy ennyi évad lesz és kész) Annyit tudok hogy eleinte bekamuzták a készítők hogy minden előre el volt tervezve, aztán tényleg kiderült hogy ez nem így volt, csak menetközben találták ki az egészet. Azt tudom hogy sokan haragszanak az utolsó szezonra, de nekem így is kedvenc marad.
-
.LnB
titán
válasz
attiati
üzenetére
A Lost a sorozatok alfája. Az a sorozat indította be a nagy "sorozat boom" - ot. Onnantól vette mindenki komolyan a műfajt. Azt, hogy tévében is lehet jó sztorikat mesélni, nem csak moziban.
Teljesen mindegy, hogy ki mit mond róla, szerintem mindenkinek érdemes megnéznie. Nem hibátlan, de kiemelkedő sorozat. -
attiati
veterán
A befejezés amúgy tervezett volt vagy kaszálták?
Úgy tudom, hogy az író beismerte, hogy semmilyen elképzelése nem volt a sorozat végére.
Kb ez érződik a sorozaton is, hogy megy az ismeretlenbe és talán pont ettől olyan hiteles a néző számára a kiszámíthatatlanság. Mert nincs az író fejében sem
-
Janaboy
Topikgazda
-
.LnB
titán
三体 Three-Body Problem
Végignéztem. Mind a 30 részt.
És sajnos van a sorozatnak egy aspektusa, ami még sci-fi-ben is túl sci-fi, vagyis teljesen hihetetlen számomra. Egész Kína csak Volkswagen autókat használ?!?! Ez nekem sokk!
(persze csak viccelek)
Komolyra fordítva a szót. Előzetesen gondolkodtam kicsit, hogy melyik verziót nézzem meg. De elég könnyen meggyőztek, hogy a Kínai változat sokkal hűbb a könyvekhez (ja igen, nem olvastam őket). És ez el is döntötte a kérdést. Benioff-ékat egyébként is oriási kutyaütőknek tartom, abszolút nem vagyok kíváncsi rá, hogy még egy könyvet tönkrevágnak sorozat formájában.
Ami a legtöbbször előjön a sorozattal kapcsolatban, az az, hogy hosszú és lassú. Érdekes módon ez engem nem bántott. Tényleg az, tényleg szájbarágós. De legalább el van magyarázva minden. És nem nagyon lóg a levegőben semmi.
A karakterek nem rosszak. De szerintem pont a Luyi Zhang által alakított főszereplő, Wang Miao van elég gyengén eljátszva. Aztán lehet, hogy tényleg ilyen melankólikus, "lapos" karakter a könyvben is, de vászonra ez elég sótlan. Azt is olvastam, hogy a könyvek elég rosszul vannak megírva, és nagyon laposak a karakterek. Szóval lehet, hogy az alapanyag a baj. Ellenben Hewei Yu, a nyomozó Shi Qiang szerepében, eléggé lopja a show-t.
Az a jó, hogy még ha lassú is, de itt tényleg rendesen le van téve a sztori. Bennem kevés kérdés maradt így a végére. Igaz az egyik pont az, hogy akkor most mit számolvissza a számláló? Azt, hogy mikor lesz kész a nanotechnolódiával Miao? Vagy mit?
Érdekes volt ez a Jó terep volt a történet felvázolásához. Igaz, elég rosszul nézett ki szerintem. Én nem vagyok hárpiás az ilyen CGI dolgokra, de itt minden büdzsé egy jelenetre ment el. Az viszont ütött.VR játékos elbeszélés. . Viszont az egész évad egyik legkizökkentőbb történet nyúlványa volt számomra az, ahogy megpróbálták gyorsan megmagyarázni, hogyA hajós ja, amúgy akik a hajón vannak azok a világ legelvetemültebb bűnözői. Szóval ha őket ketté vágjuk, az nem baj!
Annyira kilógott. És az egyik Csakhogy addig erről nem igen volt szó. Mert persze a három "oldalnak" voltak bőven szélsőséges megnyilvánulásai. De ezek valamennyire alá voltak racionálisan támasztva. Volt három (inkább csak kettő egyébként), különálló nézőpont, felfogás, hogy ők hogyan értelmezik"rosszarcút" még gyorsan be is mutatták, egy teljesen oda nem illő snittben, hogy ő aztán nagyon gyilkos
! Ezen kívül (és a Volswagen-es dolgon kívülennek az idegen civilizációnak az eljöttét.
) szerintem rendben volt a sorozat.
Egyébként ez a verzió miben tér el az alapműtől? Ezt le tudná valaki írni?
Gondolkodok erősen a könyvek megvásárlásán. Viszont úgy gondoltam, hogy az elsőt akkor ki is hagyhatom. De azt olvasom a neten, azt tanácsolják, hogy hiába a sorozat, érdemes azt is végigolvasni. És a maradék két könyv ráadásul nagyon hosszú is, mindamellett, hogy sokan elég rosszul megírt könyveknek tartják őket. Csak a sztori kiemelkedő. Erről is érdekelne vélemény. -
paatrick
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
"Általános iskola felső tagozat, ekkor néztem az RTL-en ezt a sorozatot a 4. évadig.
Azóta kijött egy film +1 évad 8 évvel később. Ezeket pótolni fogom, ha odaérek."
És a lányok kiszedték a Bravó újságból a félpucér Scofield posztert és kirakták a szekrényükbe
Ennyire emlékszem a Szökésből. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pècsimunkás
üzenetére
"Nálam a Lost ès a Szökés is kimaradt."
Ha az évek során nem spoilerezted el akkor a Lost egy remek sorozat. Nekem mai napig kedvenc, de nem fogom soha újranézni, mert ott nekem számított rejtély, ami csak elsőre volt ütős.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Nálam a Lost ès a Szökés is kimaradt.
Abban az időben inkább kártya ès csocsó volt estènkènt.
De jó is volt...
Most meg "öregsègemre" egyik sorozatot darálom a másik után.
Ezt a kèt sorozatot èrdemes megnèzni ma is?
Csak mert megnéztem nemrég a Maffiózókat, annyira nem voltam eldőlve tőle. Csodálkoztam is az IMDb, vagy a port.hu pontjain. -
Grave_444
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Poldark nem tudom miről szól, beírtam, megnéztem az első képeket, az alapján sose fogom elkezdeni. Lost, Better Call Saul és a Prison Break között dőlt el mit nézzek.

A középsőt mindenképp látnom kell már csak az eredeti sorozat miatt is. Azt a világot egyelőre úgy döntöttem hanyagolom, még friss az élmény.Lost szintén az a korszak, abból csak a szereplők maradtak meg, semmi cselekmény.
-
Grave_444
nagyúr
Prison Break / A szökés S01 E01-09
Általános iskola felső tagozat, ekkor néztem az RTL-en ezt a sorozatot a 4. évadig.
Azóta kijött egy film +1 évad 8 évvel később. Ezeket pótolni fogom, ha odaérek.Azt kell mondjam eddig egy sorozat sem volt képes ilyen szinten lekötni.
Úgy tudom az első évad után kifúj, kevésbé lesz izgalmas, kíváncsian várom.
Szerencsére nem emlékszem sokra, egy két meghatározó jelenetet leszámítva és az alapsztorit a szereplőkkel. Mai fejjel ezerszer jobb ez az egész a maga B kategóriás módján. Sajnos úgy veszem észre teleportálgatnak sokszor és minden úgy jön ki, ahogy egy Barátok köztben meg van írva, ettől függetlenül logikus és számomra megelőzi például a talán konkurenciának számító A nagy pénzrablást.Csak hogy milyen sorozatoknál volt jelenleg, még a kezdeti tűz hatása alatt számomra meghatározóbb írok pár példát.
TWD, GOT, Breaking Bad, összes SW, Twin Peaks, Daredevil+Punisher, The Witcher.
Nem azt mondom, hogy feszültebb, jobb, DE ezek közül egyik sem nézette magát hajnal 2-ig, a másnapi 7 órás munkakeztéssel, mindegyiknél 'elfáradtam' pár rész után és kellett a fejszellőztetés, ennél nem.Szóval bízom benne a végén remélhetőleg ugyanilyen véleménnyel leszek róla.

-
stoon
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
de a maradékot kizárólag csak sz@rral lehet feltölteni? főleg a SW univerzumban.... azért pl az első részben sem csak fénykardozás meg űrcsata , podracer volt...még is "egyben volt" persze jarjart nem számolom bele
, nekem sem kell hogy egy sorozat csak csata vagy ilyesmi legyen. kell hogy megismerjük a karaktereket is és legyen egy történetszál amit elmesélne ,akár film ,akár sorozat, ezt kellene csinálni nem az aktuális "szineskvótát" legyen elég szivárványos meg mitudomén mik a trendi baromságok , legyen egy jó sztori, megfelelő szinészekkel és némi izgalommal, pl a silóban is voltak gyengébb részek elég lassan bontakoztak ki a dolgok szerintem , de ezeket leszámítva vártam a következő részt , és van még pár ilyen sorozat, viszont olyan semmitmondó mint az acolyte talán egy sem ennél még az obivan is érthetőbb és szerethetőbb volt pedig na... -
WayneGace
őstag
Fórumtárs leírta a lényeget. Ezekben a videókban van pár perc harc. Többe monológok vannak vagy még azok sem. Totál egyszerű, nem kell prábeszéd, nem ütköznek logikai hibába, nem kell kifejteni történetet, csak összeraknak pár perc látványos harcot.
Például Ashokában amikor Baylan Skoll megérkezik a szövetségi hajóra,majd "we are no jedi" megnyilvánulása és az overpower harca teljesen jó. Ez egy játék trailernek is elmenne. De ettől még a sorozat nem lett jó, ahhoz nem elég mondjuk 5-6 ilyen hangulatos jelenet. -
Bad Pritt
félisten
Minél rövidebb annál könnyebb, hogy koherens és könnyen érthető maradjon. Egy 6-8 órás sorozathoz kevés az, ha olyan egyszerű eszköztárat használnak, mint egy pár perces trailerhez.
Acolyte-hoz is össze lehet vágni egy hangulatos pár perces videót, ami után a tíz ujjad megnyalod, a maradék a probléma.
l -
stoon
addikt
válasz
WayneGace
üzenetére
miért könnyebb???? elhivatottság ,kreativitás kell , a sorozat maximunm tovább kell készíteni arányosan több pénzből, az sw sorozatok nagy többségéből hiányzik ,pedig lé és idő volna ....a másik kettővel kellene foglalkozni nem ilyen jötmenteknek adni lehetőséget ,a mi kárunkra....
-
negyven2
nagyúr
The Grand Tour: One For The Road - Official Teaser
Szeptember 13 | Prime Video
-
bobalazs
nagyúr
Alpha House
Hát ez nagyon vicces, kár hogy itthonról nem lehet nézni.
Ha valakivel szemben jön ne hagyja ki szerintem.
A sorozatban John Goodman, Clark Johnson, Matt Malloy és Mark Consuelos szerepelt mint négy republikánus amerikai szenátor, akik egy házon osztoznak Washingtonban. -
Atomgeszi
nagyúr
Csillagfény mennyire ronda lett a harmadik évadban.
Sosem értettem, hogy egy alapból szép csinos lány miért fekszik plasztika alá, ha nincs rá szüksége. (Oké a didkók más dolog
, de az arca.. tisztára elmehetne a Majmok bolygója új részébe zöld cgi karakternek.
) -
Nordic
Közösségépítő
Hát igen. Én pl egy percet nem játszottam a játékkal, a lore részéről semmit se tudok, se a játéknak se az alap sw-nek, főleg ebből az időszakból, de ez a trailer a mai napig üt. Azt se tudom kik a szereplők, de mégis értek mindent, mégis átjön az érzelem, része, és kvázi párbeszéd nélkül ismerem meg a karaktereket.
-
stoon
addikt
Szerintem nem lenne a sorozatokkal baj....DE sokszor sz@rt akarnak letolni az emberek
torkánszemén!
abban abszolúté egyetértünk ,hogy már csak kb star trek-kes idegeneket csinálnak, pedig van sok faj a SW történetében akik beillenének akár sorozatban is, nekem a mandalori eléggé bejött, bár a végére tényleg elmúlt a "varázs" ! túltolták cukifaktorral stb.! Mindenki az Andortól van elájulva , pedig szerintem sz.r. és mivel ott a "poént" már lelőtték szerintem felesleges IS, és én tényleg drukkoltam az ásokának de ott szerintem Rosario Dawson kisasszony nem igazán játszotta el a karaktert rendesen ,mindig csak a börhemes mimikák
kb semmit nem tesz a sorozathoz hozzá , és mintha nem is igazán róla szólna a sorozat , pedig a cím az ő nevét viseli . ergo várhatná az ember joggal hogy róla szóljon ne a többi abszolút szinészi tehetséget nélkülöző mellékszereplőkről . lássuk boba felejthető bár volt néhány jó kis nosztalgia faktor, de simán felejtehtő. lássuk obi: elég gyenge, frusztrált ,semmitmondó,ott talán a véder párbaj hozta fel az abszolút halálból , de még igy IS értékelhetetlen. és könyörgöm az akolitus Yodával és Darth Plagueis-el akartak több évadot kicsikarni, az amúgy kusza, mindennek elentmodó, gagyi sorozatból???? szeretém ha végre elszakadna a saga a skywoker és palpi vonaltól de mindíg visszatérnek mint bórjú a tőgyre...de szerintem lehetne jó sorozatot összehozi/uk csak akarni kéne és tényleg ennél jobb írot/kat és rendezőt/ket találni akik elhivatottak és többnyire "fanok" is .írták már itt páran ,a régi köztársaságot , ami alapvetően jó választás lenne ,de nem úgy ahogy ők csinálták/ják! pedig mennyi lehetőség rejlik benne, de csak maszlagot kapunk.... nem tudnak elszakadni a "tehén tőgyétől"

pedig egy jó kis sithek vs jedik csatának örülnék és szerintem a nép is ... mint pl :ez
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Nordic
üzenetére
A Blur Studios (Love, Death & Robots )egyik alapítója Tim Miller volt az ürge. Brutálisan várom, de ezek is csak 5-10 perces techdemó trailerek lesznek sajnos mint LDR esetében. Ami nem baj, azokat is szeretem mai napig, csak jöhetne valami hosszabb cucc is hasonló Blur minőségben. Ettől függetlenül várom a sorozatot nagyon.

-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem fullos darab lesz. Néztem a bejelentőt a gamescom-on, és aki felvezette pár percben, konkrétan elsírta magát az örömtől a színpadon felnőtt férfi létére (abban nem vagyok biztos, hogy író vagy rendező volt, de köze volt a létrejöttéhez).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- VGA kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Szinte Új RAZER BLACKWIDOW V3 MINI HYPERSPEED (YELLOW SWITCH) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igen, a kultúrális forradalom borzalma az ki van hagyva, talán ez a legnagyobb változás. Meg ilyenek, amit spoiler mögé sem teszek: Wang Miao-nak fia van a könyvben, nem lánya. Na bumm.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. És az az angol kiejtés, és az a fura gesztikulációjuk, nem értem hogy ezek a színészek oroszok lehettek, vagy kínában született fehérek, akik teljesen átvették a stílusukat. Az ilyesmi kell egy kínai filmbe, ettől autentikus, hisz nekik mind egyformák vagyunk.