- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Ezekkel a meccsekkel ilyen WWE szintre süllyesztik az egész sport megítélését. Kb annyira valóságos mintha újra megnézed a Rockyt
Már a Mayweather elleni meccse is bohóckodás volt, ahol sokszor szegény Floyd túl nagyot ütött utána meg ölelgethette Logant hogy nehogy már összeessen mert akkor vége a shownak
-
_drk
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Ugyan így voltam vele! Az ember számítana valami recap, flashback vagy valamire de semmi.
Legutóbb az Umbrella acedemy-vel voltam így hogy elkezdtem és semmi nem volt meg. Ott megnéztem az utolsó rész előző évadból de amúgy újra is nézhettem volna az egészet. Konkrétan szereplőkre nem emlékeztem.Kicsit ki is van a tököm ezzel az új kor sorozat dizájnnnal.
2-3 évente egy egybefüggő történet 5-10 órában aminek a felét simán kilehetne vágni. De Direkt be van lassítva.Egy időben csak úgy kezdtem sorozatot, ha már vége lett, vagy volt legalább 2-3 évada. De darálva meg megint más a feeling. Sokszor elvesznek a részletek, nem ül meg annyira.
Most az Arcane nem érdekelt, folytattam. Így viszont komolyan levesz az élvezhetőségből. -
mephi666
nagyúr
tudom, hogy leginkább showértéke lesz az eseménynek, egy 30 évvel fiatalabb Tyson-nal senkiben nem merülne fel kérdés... mindenesetre a boxnak jó reklám, hogy ezt összehozzák
nem tudom, milyen forgatókönyvet rakott össze hozzá a netflix... kihozzák döntetlenre, hogy lehessen 2. évad?
...mindenesetre nekem tetszett ez a kb 2 órányi felvezetés... Tyson 58 évesen is egy állat: ennek az edzésmunkának töredékébe is beledöglenék kicsivel 40 fölött járva... JP előnye meg óriási: most van a legjobb életkorban, fizikumban is fel van építve... kicsit aggódok, hogy ő fog nyerni (habár anyagilag mindenképp rohadt nagyot kaszált már most is) ...ja és Amanda Serrano-ék összecsapását is valószínű meg fogom nézni, annak lehet igazi sportértéke is 
-
Tasunkó
őstag
Adar a szakszervezeti vezető, a Johnny Hoffa, aki értelmiségi volt valaha, de a pelyva közé került. Az orkok a csomagolók, akiket végül k
ilóra megvesz Jeff Bezos, aki a Szauron, és elárulják Johnny Hoffát. -
Ijk
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én már rájöttem hogy a történet egy rejtett metafora. Sauron az Amazon, Celebrimbor a sorozat készítői, a gyűrűk a sorozat epizódjai, az orkok pedig a LOTR rajongók.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Oh no.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi
The Lord of the Rings: The Rings of Power (2024)
season 2 finaleSzóval ha jól értettem az évad történetét,
? Nem lett volna egyszerűbb (mindenkinek), ha Adar nyaralni megy?Sauron megtéveszti Lord Celebrimbor a gyűrű mestert, hogy készítse el a 9 embereknek szánt gyűrűt, amit el is kezd csinálni szépen, majd totál feleslegesen kitör a város ostrom, mert rávette Adar-t, hogy támadja meg a gyűrűkovács városát de így megakad a gyűrű készítési folyamat, majd azzal fenyegeti a mestert, hogy ha nem készíti el a gyűrűket akkor jobban kitör a háború 
Direkt megvártam míg kijön a teljes évad, mert hetente nem volt kedvem magam kínozni, így egybe talán emészthetőbbnek gondoltam... nos, így is katasztrófa az évad de most csak félig lett az és azt el kell ismernem, hogy fejlődött az előző, első évadhoz képest. Viszont még mindig megvannak a szánalmas dolgok, csak másképp. Alapvetően Morfydd Clark szép nő és szerintem sokkal több van benne, mint mutat magából. Arra mondjuk az egész évad alatt nem jöttem rá, hogy miért suttog szinte minden párbeszéd alatt, de a színésznőt el tudnám képzelni egy felnőtt Ciri-nek a Witcherből, oda jobban passzolna. Ismael Cruz Cordova karaktere lenne a fekete Legolas? Már 2 évad lement, de még mindig nem értem, hogy ezt a ninja karaktert minek kellett belerakni. Szerencsére a hobbit szál nincs annyira a néző arcába nyomva, csak fél évad alatt, de Markella Kavenagh továbbra is remekül alakítja a dedós hobbitot, viszont itt is elkövetik azt a hibát, mint megannyi "posztapokaliptikus" történet során, miszerint a karakternek hófehér szeme és tökéletes fogsora van. Hiába van kicsit szakadt ruha, kis por a hajában meg pár falevél (amiket valamiért 2 évad alatt nem tudott kiszedni belőle) valahogy nekem ez kevés volt. A törpök szála a szokásos családi drámán túl már-már akaratuk ellenére komikus is néha, a mágus szála akit Daniel Weyman alakít, pedig kifejezetten nevetséges ahogy bolyong körbe-körbe egész évad alatt, mint valami alzheimer kóros beteg. Az emberek szála totál fillér volt egész végig, egyedül Charles Edwards által alakított gyűrű kovács és Charlie Vickers aki Sauront alakította volt értékelhető. Ők ketten remek duót alkottak, az összes jelenet jó volt velük... és itt jön a képbe, hogy nem kell billiókat rákölteni, hogy valami jó legyen. Ez a 2 színész negyed annyi költségből lehozta volna ugyanezt a minőséget és ugyanúgy vállveregetés lett volna a végén. A nagy költségvetésű harc jelenet totál felesleges volt, ahogyan az a pár másodperces
ésBalrog jelenet is, amin gondolom egy egész VFX hadsereg dolgozott.hegyomlasztásos -
TOP BOY S01
Meglepően jó a sorozat, ahhoz képest, hogy Nyetflix.
Fura volt a narkós pár, minden sorozatban mutatják, hogy a jól megszerezett anyagukkal mit csinálnak, ezek nem, áh gondolom ezek biztos beépített embereket.
-
volandy
senior tag
Csokoládé - Az összetartó erő(dráma,romantikus)
Vajon egy fiatal szakács meddig menekülhet el egy gyermekkori szerelem emlékétől? Vajon hol kezdődik a családi összefogás és hol a családtag kihasználása? Vajon egy haldokló ember utolsó idejét valóban meg lehet szépíteni? Vajon milyen érzésekkel küzdenek egy haldokló szerető családtagjai? Vajon egy emlék, egy íz felidézése könnyebbé tudja tenni a búcsúzás folyamatát? Minden lakó mögött egy történet áll. Menet közben meg is ismerhetjük a lakók történetét és ráébredünk arra, hogy amit addig egy habókos öregúr akaratosságának gondoltunk, ott mélyebb okok húzódnak. Ráébredünk arra, hogy a Hármas számú Vasharcos távozásának története kicsit megkönnyíti egy kistestvér elvesztésének fájdalmát. Vajon képesek az ott dolgozók elhatárolni magukat a halál mindennapos látványától? -
-
Tasunkó
őstag
Jó ez a Shameless. Kicsit mondjuk olyan barátok közt, hogy egy család van a középpontban és mindig hogy miket művelnek ki, amitől kissé mesés, meg fantasztikus, de ez a kis alkeszcsávó a William H. Macy, mindig kimenti, életet lehel a produkcióba. Már csak azzal ha megjelenik, nagyon keni vágja ezt az amerikai Kapát.
-
Slow Horses 4. évad
Döcögősen indul, sajnos egyre több logikai hiba vagy karakterhiba (ebben a szezonban leginkább a főgenyő 1. számú embere, akit figyelmeztettek bizonyos plot armokokról), de!4. résztől ismét azt a színvonalat hozza az utolsó 6.-ig, amit elvártam és tényleg izgalmas lett a kis hibák és sajnos az újonna jött sejtető/szenzációhajhász jeleneteket leszámítva.
Pozitívum: River karaktere végre sokkal jobb lett.
Negatívum: A fent említettek mellett, ebben az évadban szerepelt a legkevsebbet Lamb, azaz Gary Oldman.
Így is jó, de sajnos félpontozásra kényszerít: 10/7,5
Az utolsó 3 rész simán 8-9 között van nálam, de összességében nézve nálam ez a nem tudom eldönteni, hogy 7 vagy nyóc.
-
NyalokAA
senior tag
Lionessel nem tudja véletlen valaki mi a helyzet?
s02e01 szinkronosan jelent meg
e02 már csak magyar felirattal szinkron sehol
e03-e04 meg sehol semmi
Nincs valakinek esetleg arra a streamingre előfizetése ahol adják , hogy mikor várhatóak magyar verziók ? Engem nem zavar angolul se , de asszony igényelné a hunsubot
s01-nél , ha jól emlékszek minden részhez azonnal csatolva volt az összes ország sub-ja ahol streamelik. -
Nordic
Közösségépítő
Sneak Peak(y) Blinders movie -
nem tudtam, hogy Rebbeca Ferguson benne lesz 
[ Módosította: radi8tor ]
-
.LnB
titán
Csak mert rákerestem és még nem igazán volt itt téma, ajánlom a The Franchise c. sorozatot. Tegnap olvastam a telex.hu-s cikket, gondoltam adok neki esélyt. (SJ.hu pilot kritika)
Engem nagyon meglepett az első rész. Végig nevettem. Az MCU vergődése van sorozatra víve. Mindezt a Warner-től.
Tele utalásokkal, és poénokkal. Engem elkapott. De még nem láttam végig, remélem tartják majd a szintet. -
wolf88
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Gondolom itthon a szinkron miatt kicsit később fog indulni, de tényleg folytatódott.
-
volandy
senior tag
Gyönyörű, szép, okos magyar lány!
Varga Eszti, a magyar űrmérnök!
https://www.youtube.com/watch?v=Sd9-_u755MQRemélem, maradhat!
Ez egy sorozat egyik epizódja!
Érdemes megnézni! Tanulságos!
Esetleg otthon a gyermekkel(akinek van) megnézni! -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Lajmund
üzenetére
Pingvin
The Penguin (2024)
season 1 finaleHát igen, ez valahogy nem ment akkorát mint vártam. Elmaradt a katarzis. A Pingvin maszkolás, és maga Colin Farrell színészként ügyes, de úgy az egész évad gyenge, pedig Cristin Milioti is igyekszik de vérszegény szegényke, ahogy a többiek is. Valahogy hiányzik belőle az erő, a darkos DC univerzum érzés. Én értem, hogy nem lehet minden túlfantáziálva, stb.. próbáltak nagyon a talajon maradni, ami szintén értékelhető lehetne... de így nem emelkedik ki a többi közül, fejből tudnék mondani 5 másik gengszteres felemelkedős sorozatot és még ennyi kínai, dél-koreait. Oz viccesen lépeget mint egy pingvin, de ennyi kevés nekem, hiába tudom hogy felemelkedés elején még "nem lehet elég nagy hatalma" a főhősnek, mégis valahogy olyan bénának tűnik az egész és mindig befigyel a plotarmor is, néha már aggasztóan sokszor. Remélem a második évad odacsap már.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
plusz mindenki hulladékot várt, és ez azért nem az.
dehát az

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Ebben lehet valami, előfordulhat az is, hogy ez “rétegsorozat”, és egyes embereket jobban, másokat jóval kevésbé tud megérinteni.
Nálam amikor az első évadot néztem, és emiatt nagyobbat ütött a sztori, nyilván belegondolt, vagyis inkább átültette a saját életére az ember a sorozatban történteket.akkoriban szerezte meg a jogsit a középső fiam
Eszembe nem jutott beletekerni, de nem csak emiatt, hanem sok más történeti szál miatt sem. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ma elrajtolt Yellowstone
-
-
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Én azt a sorozatot sajnos nem ajánlom.
Bryan Cranston csak játszik benne.Ha valami, akkor részemről a Sneaky Pete az, ami nagyon ajánlott, Bryan Cranston és David Shore összefogásával készített sorozat. Utóbbi ember készítette anno a House MD / Doktor House sorozatot. Mondjuk a Good Doctort is, de az pár évad alatt egy woke szappanopera lett.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Ha már felhoztad a BB-et, és a sok általad kommersznek titulált újabb sorozatokat (amely megnyilvánulással egyébként én is nagyjából egyetértek), akkor én megemlítenék egy szintén a BB egyik fő alakjához, Bryan Lee Cranston köthető, konkrétan a főszereplésével játszódó, és elég életszerű, kellően mély életérzéseket, gondolatokat is taglaló/feszegető sorozatot, amelynek 2 évada van.
Nekem nagyon tetszett, és alapjába véve elég kevés szó esett itt róla.
Hátha valaki ezen poszt alapján is belekezd.Kifejezetten ajánlom huszas éveiben járó "gyerekek" szüleinek...
Érdekes, és akár figyelemfelkeltő lehet az IMDB kategóriai besorolásai:
"Epic, Legal Drama, Legal Triller, Psychological Drama, Crime, stb." -
myckey
veterán
On April 22, 2025
Remélem nem kamu...Jöhet az egyik legjobb SW sorozat folytatása. ( meg az egyik legértékelhetőbb SW dolog, mostanság, úgy en bloc )Állítólag még több dolog lesz benne a Zsivány Egyessel kapcsolatban...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
paatrick
üzenetére
Régen elméláztam rajta mekkorát is ment volna az a sorozat, ha a film sztoriját a sorozatban fejtik ki 3-4 évad alatt, részletesen kifejtve minden oldalt. Nem mondom így is zseniális lett a film, mert ahhoz képest rendesen megoldottak mindent, még egy önálló filmnek is simán megállja a helyét(én pl a film első nézése után kb 1 évvel tudtam meg, hogy volt a sorozat is, és mégse volt hiányérzetem addig).
-
pekoka
tag
Tulsa king
Egy jobaratom ajanlasara kezdtem el, de nem bantam meg. Hatalmas ez a sorozat. A szoveg valami k..va nagy.
Syl hozza a vicces es egyben veszelyes karakteret.Eddig az S2E2-nel jarok. Csak ajanlani tudom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
markknight
üzenetére
Igen, helyenként nagyon túljátszotta a szerepét Agatha-ban.
-
markknight
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Kathryn Hahn nekem kifejezetten ripacs sokszor. Bár nem igazán vagyok tisztában a filmes múltjával, de ilyen túljátszások színházba valóak, nem sorozatba, lehet onnan hozta magával.. És ez nem csak akkor tűnik ki mikor több karakter van a képernyőn, hanem mikor egyedül van akkor is.
-
Rigormortiis
veterán
Mindvégig Agartha:
A legnagyobb erénye, hogy nem nyomtam ki az első rész után, mint a legtöbb marvel/sw sorozatot. Ami a legeslegjobb volt benne, az két dolog: az outro, ami egy intro: ezt mindig végig néztem, piszok jó vágás, animáció, zene...a másik pedig Aubrey Plaza: ha ő játssza Agarthat, akkor sokkal jobban néztem volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezeket leszámítva egy sima, középszar fantasy, ami csak azért értékelődik fel, mert elég nagy a posvány mostanában ilyen téren, plusz mindenki hulladékot várt, és ez azért nem az.
Simán nézhető.
Ja és a zenék. Fasza zenék vannak benne
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
markknight
üzenetére
Na én felhoztam magam.
Nem is emlékeztem, hogy ilyen jó a sorozat.
Kezdődhet a második évad.#Arcane
-
válasz
lezso6
üzenetére
Ez ebben a formában vszleg nem igaz. Inkább arról lehet szó, hogy nem érdekli annyira, hogy rászánja a 6-8 (vagy mittudoménmennyi) órát. Én pont így vagyok a Boys 4. évadával - kíváncsi vagyok, mi van benne, hogy bontják ki, de a 3. után marhára nem bízom benne, hogy jó lesz. Úgyhogy nix.
-
Tasunkó
őstag
A The Bird-nél is így voltam, hogy azt hittem kíváncsi vagyok mi lesz, de mindig megkönnyebbültem amikor az 5. részt már megint nem indítottam el. Ebből rá lehet jönni, hogy van amit jobb nem nézni mint nézni.
-
válasz
Schafranek
üzenetére
de a másodiknak nem akaródzik nekiugrani, pedig érdekel, hogyan folytatódik
Nem, nem érdekel, hogyan folytatódik. Különben nekiugranál.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
Schafranek
üzenetére
Ahogy az első és még a 3. évada is olyan

-
válasz
Schafranek
üzenetére
másodiknak nem akaródzik nekiugrani, pedig érdekel, hogyan folytatódik...
Nekem vagy 10 ilyen sori van. -
Schafranek
aktív tag
válasz
lezso6
üzenetére
,,Én nézem az adott filmet vagy sorozatot, ott vagyok abban a világban. Eszembe nem jut beletekerni, hisz én egy megfigyelő vagyok. Ha unalmas, akkor bukó az egész, hisz nem képes megteremteni az immerzív élményt, élvezhetetlen."
A From c. sorozattal kapcsolatban nem tudok dűlőre jutni: megnéztem az első évadot, de a másodiknak nem akaródzik nekiugrani, pedig érdekel, hogyan folytatódik...
-
-
lemmy9
őstag
Évek óta húzom a Firefly sorit, most nemrég megint említették itt.
Na belekezdtem. Az 5.résznél járok, de ez egy kínszenvedés nekem. Lesz itt valami katarzis? -
Pro Koryak
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Azért ilyen látványvilágot kitalálni, összerakni, még ha cgi is az egész, nem pár hónap.
Szerintem összességében jó, főleg ahogyan a 2. évad indul, szinte nincs is üresjárat, mint pl. az 1.évadban."fogalmam sincs róla miről szólt már az első évad"
A 2.évad recap-al indul...
-
Laraxior
titán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem tudom, igazából nem kezdtem el.
A James Bondos csaj van benne, akivel ugyan nincs különösebb problémám (amennyiben nem lesz ténylegesen Bond), de az író ugyanezen című regénye konkrétan a kedvenc könyvem, szóval kicsit megállt az ütő bennem, amikor ránéztem az előzetesre
Még a Bruce Willises film hagyján volt, nyomokban tartalmazott hasonlóságokat, de az igazi 1973-as film az kb egy az egyben a könyv. -
markknight
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem értem mire gondolsz..
-
Komplikato
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Nyilván nem ugyan azok tetszenek minden embernek, egyszerű dolga lenne a kreátoroknak, ha igen. Egy csomó mindenben egyszerű, mint a faék, lehet sokaknak pont ezért fogyaszthatóbb.
De még is csak 9 pontos az IMDB-n és nyert 22 díjat, köztük 4 Emmy-t. -
The Old Man S02
Jól tippeltem mire megy ki a játék, semmi extra a sorozat. -
pekoka
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Vegignezed eloszor az SG1-et, utana magatol ertetodo az Atlantis.
Nekem Teal'c a kedvencem: in deed.
-
pekoka
tag
válasz
lezso6
üzenetére
Nincs durci es nem is lesz. Csak probaltam nyugisan felvazolni (eloszor), hogy nem vagyunk egyformak. Neked az eleted, nekem nem. Kikapcsolodas.
Mivel hitelesebb a Te velemenyed, hogy minden egyes masodpercet vegignezel? Koltoi kerdes.
Mindegy. Lepjunk tul ezen a kis osszezorrenesen.

(Vagy, ahogy gondolod.
) -
WayneGace
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Konkrétan ebben mi a vicc kategória? A memóriád, vagy volt merszük 3 év múlva folytatni?
-
paatrick
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Nyugati világ legtúlértékeltebb meséje jelenleg.
-
markknight
nagyúr
Azért 3 év után folytatni az Arcane-t.. fogalmam sincs róla miről szólt már az első évad, meg a karakterek neveire sem emlékszem, így 5 perc után inkább ki is nyomtam az új évadot. Majd valami recapet megnézek róla. Vicc kategória amúgy.
-
-
volandy
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi!
-
Soulfly842
addikt
válasz
volandy
üzenetére
Halálos fogás (Deadliest Catch ). A legtöbb Discovery, TLC, stb sorozat fent van a Maxon.
-
volandy
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nincs maxom, de melyik az a "rákhalászos" sorozat? Keresgéltem, de nem találtam semmi ilyesmit a Googlen.
Csillagkapu nekem is ujranézős többször is! Most végeztem a 4.évaddal. -
Laraxior
titán
The Day of the Jackal.
Mi a rosseb ez, kiváncsi vagyok, hogy Frederick Forsyth rábólintott-e
-
Soulfly842
addikt
válasz
pekoka
üzenetére
A 65 colos tévénk amikor meglett a feleséggemmel a 40 col után az volt az első, hogy újra nézzük a Stargate-t
(már vagy negyedjére, atlantissal együtt)Hihetetlen és újra nézős még ennyi év után is. Ilyen kiváló hangulatú sorozatok ma már nincsenek
Friss, üde, minden pillanatban leköt és minőségi.Bárkinek ajánlom újranézésre.
Braking bad, szenvedtem vele néhány részt, aztán kasza....
Sopranos volt még mostanában újranézős
Legjobb sorozatok egyike. Majd valamikor még a Sons of anarhy-t is újrakezdem.(Feleségem a rákhalászokra van rákattanva
MAX-on majdnem minden évad fent van - most azt daráljuk ) -
Diplomata második évada is izgalmas volt.
Külön tetszik hogy minden rész végén beletesznek valami nagy csavart, fordulatot.
Az évadzáró mozzanat kicsit kiábrándított mondjuk, kissé elrugaszkodott a valóságtól.Azért egy president időnként ennél komolyabb pofonokba is belefuthat attól még nem kap infarktust (meghalt igaz ennyit mondott). -
Janaboy
Topikgazda
Szerintem itt zárjuk is le ezt a beszélgetést, hogy ki kinek a véleményére ad és hogy nézi a sorozatokat!
Köszönöm!
-
pekoka
tag
-
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egy sorozatnál könnyen lehet dobálózni hogy töltelékjelenetek, mivel a műfaj eleve kifejtős, így a filler megjelölésnek nagyon alaposnak és egyértelműnek kell lenni, egyébként le is lehetett volna rajzolni 10 képen és akkor mennyire jó. A BB-ben csak a legyes volt egy komplett rész, amit el lehet nézni nekik, annyira direktben csinálták olyanra, mintha kicsit a tempót akarták volna megtörni, és kapóra jött.
-
válasz
pekoka
üzenetére
Ezen nincs mit elfogadni. Pont ez a lényeg, hogy különbözőek vagyunk. Más a hozzáállás a sorozatokhoz.
Én nézem az adott filmet vagy sorozatot, ott vagyok abban a világban. Eszembe nem jut beletekerni, hisz én egy megfigyelő vagyok. Ha unalmas, akkor bukó az egész, hisz nem képes megteremteni az immerzív élményt, élvezhetetlen.
Aki beleteker vagy gyorsítva nézi, az szerintem tökre nem így nézi. Neki nincs erre szüksége, nincs rá igénye. Ettől persze nyilván nem lesz kevesebb az emberi méltóságában. De a véleménye az bizony kevésbé lesz így releváns.
És ugye más szempontból meg én vagyok az igénytelen.
Ki miben szeret elmélyedni, mi a hobbija, mennyire veszi azt komolyan, mi fontos neki. -
Tasunkó
őstag
válasz
pekoka
üzenetére
Kifejezetten unalmas rész, olyan nagyon nincs. Inkább az egész unalmas, vagy nem az. Ahogy halad, úgy kialakul egy kép a tempójáról, meg hogy képzelték az egészet, és ha az érdekes, akkor a kevésbé eseménydús részekbe is tesznek információt, illetve elviselhető egy ideig ha vontatottá válik. Ezt már gyakran ki lehet szűrni egy részből is hogy nincsenek red flagek. Van akik egyszerűen tudnak és ez lejön, hogy érdemes várni, mert ha nem is lesz zseniális, legalább szórakoztató tud maradni. Persze van ami a végére elfogy, mint pont a Walking Dead, annál menet közben megváltozik, egyre több hiba van benne, árulkodó jel, de ezt lehet előrelátni abból is amikor jó még az egész, de túl nagyot harapnak, és aztán nem tudnak rákötni, csak egyre több hibával. Azoknál probléma, hogy most nézni vagy nem nézni, de általában ott be szokták fejezni, pont a WD-nél éppenséggel nem fejezték be, de az kivétel.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Tasunkó
üzenetére
Itt a probléma azért feltűnő, mert a BB-ben nem volt filler.
hogyne lett volna
szinte minden sorozatban van
amúgy rengeteg - netflixes - sorozat van ami 7-8 részes évad miközben lehetne 3-4 és minden infó meglenne... ezért jók ezek a mini-sorozatok, ott kevés a fillér - bár néha még azokban is van
-
pekoka
tag
válasz
lezso6
üzenetére
Minden tisztelettel, de itt igazabol senki nem tudja a masikrol ( vagy csak nagyon kevesen), hogy hogy nezi a sorozatot es ir velemenyt.
Valaki felvallalja, hogy beleteker es az o velemenyere nem adnak tobbet ( bar szerintem, pont lesz..ja) es van, aki nem.
A lenyeg, hogy el kene fogadni es nem ez alapjan itelni, hogy egy par masodperces bandukolast, vagy szexjelenetet attekeres a vilagvege.
-
válasz
pekoka
üzenetére
Nyilván, hisz attól hasonlat, hogy túloz, s nem 1:1 megfeleltehető. A lényeg, hogy rendeltetésszerűen úgy nézünk filmet és sorozatot, hogy nem tekerünk bele és nem gyorsítjuk fel. Persze nyilván mindenki azt csinál amit akar, csupán arról van szó, hogy ez elég felszínes módja a sorozatnézésnek, s így nehéz egy véleményt komolyan venni.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Próbáljátok ezt elfogadni srácok, ahogyan mi is elfogadjuk, hogy ti nem tekertek bele.
Most hirtelen elképzeltem, hogy valaki azt mondja nekem, hogy
fúúú, te komolyan végignézel minden a sorozat-epizódot? Mekkora csicska vagy!
Ilyen nem létezik, nagyon nem egy kategória a kettő. 
Képzeld el, hogy valaki azt mondja neked, hogy fogadd el azt hogy ő a dolga végeztével nem szokta lehúzni a wc-t, hisz ő is elfogadja hogy te meg le szoktad.
Egyik ugye a rendeltetésszerű használat, a másik meg enyhén szólva igénytelen. Ezen sajnos nincs mit szépíteni. -
pekoka
tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Egy pl. 5 vagy 10 evados sorinal, honnan tudod, mikor lesz unalmas resz?
Akarhogyis... ami nekem unalmas, az lehet neked/nektek nem. Sajnos nem birom elviselni azt, amit Ti igen.
(ez nem csak neked szol) No offense, de el tudom donteni, hogy szamomra mi fontos. Az, hogy ebben a topicban számít-e a velemeny egyes embereknel vagy nem, konkretan nem erdekel. De nekem ne mondja meg egy online feluleten ( SE) senki, hogy - szerinte - mi okes es mi nem. Mert o ugy gondolja. ( nem Rad gondolok)
Ez a topic arrol szol, hogy egy ember leirja a velemenyet egy sorozatrol. Ha kedved tartja belekezdesz es eldontod, hogy tetszik vagy sem.
Ki, hogy nezi a sorozatat, megint nem masra tartozik. -
Tasunkó
őstag
válasz
pekoka
üzenetére
De amibe beletekersz, az nem lehet egy nagy sori. Szexelés érthető, én a Walking Dead-nél megszoktam hogy félrenézek amikor nagyon ment a zombinekrofília, mindig pár másodperc, mert már undorító volt így is. De egyébként semmibe, de általában már nagyon rövid idő alatt megmondom , hogy jó valami vagy se, így csak eleve jókat választok, és annyira kevés van, hogy nincs mit néznem, így aztán ha végre valami amit bírok nézni, akkor eszem ágában nincs beletekerni, ahol meg eszembe jutna, megválok a sorozattól.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
- Eladó újsuerű Creality Hi 3D nyomtató
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem tudom, milyen forgatókönyvet rakott össze hozzá a netflix... kihozzák döntetlenre, hogy lehessen 2. évad?
...mindenesetre nekem tetszett ez a kb 2 órányi felvezetés... Tyson 58 évesen is egy állat: ennek az edzésmunkának töredékébe is beledöglenék kicsivel 40 fölött járva... JP előnye meg óriási: most van a legjobb életkorban, fizikumban is fel van építve... kicsit aggódok, hogy ő fog nyerni (habár anyagilag mindenképp rohadt nagyot kaszált már most is) ...ja és Amanda Serrano-ék összecsapását is valószínű meg fogom nézni, annak lehet igazi sportértéke is 
Lásd
Mester. Az legelső résznél az elf főniket gondoltam az Amazon vezetőségének, de ez jobb

)