Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Cl4-et mennek 960-on? Az nem rossz. Én az előző 2 GB-s kingmaxot 800@cl4-re nem tudtam rávenni sehogy, 1000 cl5 viszont megyen a mostaniaknak 2.1-en, 960-hoz viszont már elég 1.95-is, 1000 felett meg nem akaródzott menni 2.2-n se.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Igaz most single van, de nem nagyon érzek semmi hátrányosat és húzva sincs a rendszer. Majd mondok véleményt ha lesz dual. Bár szerintem némi tuning meg ht emelés többre visz.

-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
4 modullal lehet, hogy nem lesz tuning, nem adja el a régit mert akkora bukó, itt a dualtol már nem kell hanyatt esni

-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
De az 2x1 giga. Irtam, hogy akinek kettő slot van az mást nem nagyon tehet.

Chaser: be-t vegyé. Mert az a lap nem is szeret mást. Én tudom. Akinek ruitka lapja van be-t vegyen.

-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
ÉS az nem gond ha az minden cuccot satas-ba akarok venni?HDD,DVD író stb! És nem gond ha sima satas irót sata 2-es csatlakozoba dugom?
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Köszi! És röviden értékelnéd a configot?Megköszönném

-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
És ha még később tuningolnám? Külön videokarival? pl 960gt meg ram ilyesmik akkor is elég a 350 w-os? Köszi a válaszod!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Értem! Akor vagy egy 350-es vagy 1egy 400 W-os lesz a vége! Köszi a válaszod!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
És ez a neonokat is elbirná? Amugy fsp-ben ajánlottak 350 w-ost Akkor az lenne!! CSa a kérdés hogy a ventiket meg a neonokat elbirná-e!Köszi a válaszod!

-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Főleg ennyi pénzért.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
figyeltem

-
Oliverda
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ezt a tesztet gondolom láttad már.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Átlag boltokra gondoltam, ájpont nem szeressem, hallottam róla már elég rosszat.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Mit vársz tőlük, ha még normális fényképeket sem bírtak készíteni?
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Egyetértek, de ha már elért maximális "FSB"-ről készült diagram, akkor illett volna azt is megnézni. 1,45V-ot nem adnék hosszútávon a CPU-nak.
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ha már tuningol, akkor azt úgy csinálja, hogy értelme is legyen.

(#8575) TomBoy1986: szvsz nem az lett volna a lényeg, hogy a CPU végét keressék.

-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nehezen hiszem el, hogy csak ennyit bírnának ezek alapok...

-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
már a házamban melegíteném a helyét!

-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az nF4 alapon is képes volt hasonlóra... Valahogy meg sem lepődöm.
Egyébként a 790GX IGP-je elméletileg erősebb lesz, mint a 780G HD3200-a. Vagy nem.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
De ott az integrált memória

-
akaido
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ez a lehetőség abszolút fel sem vetődött bennem... -
FireKeeper
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
idióták
kínozzák szegényt
pedig attól még nem fut majd jobban a krájszisz -
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A CPU/GPU/chipset esetében valóban, de nekem pl. a X1950XT-n is van VRM hűtés, meg a 3870-esen is, s mindkét esetben ilyen ragacsos izé volt rajta.
Amúgy most megnéztem Orthos után a gépet, s rajta tudtam tartani a kezem, de így tuninggal már nem volt olyan hűvös, mint alapfeszültségen.
Off-ként:
Az NV-s chipset egy hónapon belül jelent meg, s már le van tesztelve
-
Oliverda
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Kevés a 4 SATA?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Kb. mint annak ami a Sapphirenek a lapján van. A hő távolra nem terjed gyorsan

-
Oliverda
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Igen, sajnos nem az. Kíváncsi leszek hogy erre a 790GX-re fognak-e hasonlóan komoly felépítésű lapok épülni mint az nV 780a chipset-jére.
Nem kell várni, ott az MA790FX-DS5. Bár az még mindig meglehetősen drága sajnos...
-
Oliverda
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A PWM borda erről is lemaradt sajnos.

-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Kösz az infót
Nem tudod árulják még ezeket újan, vagy csak a G2-ket? 4400+ van az árlistán csak, iponnál néztem, ott persze kapásból egy windsor magos termék info van, azok forgalomban vannak még 1általán?szerk: lap 780G lesz, inkább fizetek 4k-t a firewireért meg esatáért, lehet fél év múlva majd hiányoznának
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
"A G2-esek már nem olyan betegek, hogy feltétlenül kell nekik +100MHz." ezt ha lehetne kicsit bővebben, mert nem értem

-
Picco
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
olcson megszerzem, mondjad milyen koll

-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ha íngyé adják?

-
Picco
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
nekem volt idoszak h hetente 4-5 proci es x garnitura ram fordult meg a gepemben, tuningolast is konnyebbe teszi szvsz, eleinte en sem vettem hasznat, aztan egyszer elolvastam a manual-ban a postok jelenteset es onnantol jo volt nagyon, utana kib. hianyzott/hianyzik
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem. Csak érdekelne a konkrét probléma.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A gyenge VRM GB hagyomány. Az egész K8 szériájukat végigkísérte. Mit gondolsz mi adta a DPS2 létjogosultságát.
Egyébként mi a konkrét probléma? Nem lehet közvetlenül hálózati feszt adni a RAM-oknak?
-
Sz.Miki
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Feladom

Mondtam, hogy semmi sem változott, csak az alapalpot cseréltem le a többi minden maradt a régi, mégis 3,5 helyett 3GB-t lát az XP. Az előző alaplapban 3,5gb volt!
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A teljes rendszer árához képest egen, viszont tuning azért a procin is múlik
De azt az extrém esetet feltételezve, hogy valaki nem akar tuningolni, vagy csak bizonyos mértékig, megint csak jó választás lehet, vannak ilyen userek is azért
Az én lapom is fix feszt ad a ramnak, 1.8V a BIOS-ban, 835-ig tudtam túlhajtani a 2 gigás modult..nem tudom mennyi valóst kaphat. -
@Pirate@
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
de kompatibilitás szempontjából jobb sztem ha nvida chipseteshez nvida videokari...
ati chipseteshez ati videokari...
alaplap videokari között vacilálok... nvidiába nekem sok lenne amennyit kiadnék egy videokariért.. sztem ez a HD 2400 2600 XT PRO megfelelne nekem... árban is és kihasználtságaban is.. -
@Pirate@
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
jaja gondoltam :s
h az nforce nvidia chipset + ati gpu nem non passzol :s marad a Gigabit...
köszi -
cowboy_bebop
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A Giga 790X-es lapja 26K-ért egész jó választásnak tűnik.
Van rajta egy PCIE2.0 x16, meg egy PCIe2.0 x8.
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
de pl az én 690g-s giga lapom 4x-es pcie-e az visszafogna mondjuk egy x1950pro cf rendszert, nem?
igaz az pice 1.0, de.... 
-
Oliverda
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Simán elég szinte bármilyen kártyának szvsz. Általában nem a PCI-E sávszél a szűk keresztmetszet.

-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
nem mondtam, de így eléggé 16x-os kinézete van szegénynek! ha a fonákját nem mutatják a lapnak, és is bepippantom teljesen, hogy egy fullos CF-es lap!

-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Miért ne lenne. Azért jóval egyszerübb. Eleve 128 bit csak. Gondolom a memók is kicsit gyengébbek lennének. Valami egyébként meg szerintem kell a 3650-70 és a 3850-70 közé. Vagy nem?
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nekem boven eleg az SB600 is ,amugy miben jobb a 700, nekem 4 sata eleg, 2 hasznalok.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Igen az abit és képes arra mint az asus.
Szerintem nem kell crack.
A verseny miatt mivel nv szorít működni fog mással is.
[link] by daa-raa. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
De könyörgöm ne abit lapot vegyél.
Azok nem szeretnek minket
nesa: szerintem VR egy int vga-s csodát szeretne.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A 770-DS3 gigaval mi a bajod,nem eleg jo?
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
én most 10,5x305-ön gyepálom az én g2-esem, de 3300-on is tud hasítani, de akkor már 11 vagy 11,5-es szorzóval! valahogy 300-as feb felett nem sokkal elfogyik a giga lap!

-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Hát ha bírja a 3450-es, akkor lehet

De elképzelhető, hogy ha csak a chipset van meghúzva, akkor is megszorongatja
(és mellette a 3450)Azért nem semmi a 240%-os gyorsulás a 690G-hez képest. Pedig azzal is lehetett Warhammerezni simán.
C2D: Akkor viszont egyáltalán nem biztos, hogy a lap a hibás. Lehet, hogy alapfeszen tényleg csak ennyit megy. Majd elküldöm fLeSs-nek és megtörik a varázs
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy most olyan helyzetben van az NV, mint a VIA volt 2000 körül... Annak idején minden platformra szállított chipsetet, s vették is - ráadásul nem is rosszakat. De az AMD is komolyabban beszállt a chipsetgyártásba, meg az NV is és a VIA meg röpült... Most meg az Intel száll be a VGA-ba.
Bár nekem eszembe jut a 740i ezzel kapcsolatban, ami mindenre volt használható csak játékra nem... Asszem az volt az utolsó önnálló grafikus chipe az intelnek eleddig.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Igen, abban van valami. Ráadásul egyáltalán nem számítana teljesítményben sem onnantól kezdve, hogy milyen lap van alatta.
Egyébként a hírek... számosságát tekintve a napi 2, max 3 nem nagy szám. Valahogy a HOC-on és az Iponon is több van.
Mind1. Én nem is akarom, hogy több hír legyen, mert úgyis másutt olvasom el. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Span nézegetted már ezt az oldalt? [link] azét itt meglehet nézni az arányokat.

-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ha lehetne ilyen hosszú aláírás, ez vinné az első helyet!

-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére

Gyuri27 !
Igy jartunk ,valakik ezt is elkurtak...
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
No comment.Pedig az egyik teszt véleményezésénél meg is említettem, hogy talán jó volna, ha... De ha jól rémlik, akkor nem voltam elég erélyes, hogy S AM2+-os alaplapok is tesztelhetővé váljanak... De ez nyilván a nagykerek hibája.
Pedig akkor komolyan érdekelt volna, hogy mi a helyzet (alaplapváltás előtt volt valamikor - decemberben).
-
cuko#
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
én is pcgearben vettem az m40-emet, csak akkor még csak 14,4k volt.
Sajnos még nincs kész.
Procihűtők közül befér néhány jobbféle - mini ninja, zalmanok (talán még a 9500 is, csak azt le kéne mérni), silentknight is szerintem, vagy thermalright xp-120.
Van ám jó kis (= jó kicsi
) topikja is itt: m40De pl előtte a gigabyte gz-m1-gyel szemeztem, azt 7k körül kapni (rendes álló formátum).

-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem pont cube ház ami most nekem van, yakumo névre hallgató mATX házacska, oldalába tennék egy 12-es ventit a táp 12-esével kivinné a meleget. 3-4k itt ph-n, nem egy nagy durranás, frankó design, ha nem is köbméterekkel
, de kisebb mint egy ATX ház. Elején minden rejtett, odd-ktől, usb-kig. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Megakarsz ölni? Nem erről volt szó. Arról hogy nem szellőzik. Pedig van olyan.

-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Mostanában már egész jó matx házakat kapni. A kockák egy része meg kimondottan lanpartys házak. Hangzavar szvsz abbol lehet, hogy azokat az aztalon tárolja az ember. Nyilván így hangosabbnak tűnik mint az asztal alól.
Chaser:

-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Kingmax?
Na majd veszel nekem és én megajándékozlak egy asus lappal.
Chaser: leírhattam volna mégegyszer. Szeretnéd ?

-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem semmi aláírás, ha ól elékszem Phenom vs. Wolfdale teszt totyikjában követte el a kollega?

(#7836) Chaser: ebben egyetértek, az volt ám a tuninglap.

-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Milyen lapot veszel tőlük a közeljövöben ha addig meg nem szűnik a cég.

[link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ja meg az ati/amd fikázása.
Durva egy világ ez kérem. Szvsz majd az am3 mehet másik önnáló totyikba.
Bár arra kíváncsi leszek hányan használnak majd am2-s lapban olyan procit. -
Komplikato
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
DVI-I-ból tudsz D-Subot csinálni, fordítva nem megy. Meg DVI-I-ből lehet HDMI, ha meg integrált HD kártya van benne, akkor HDMI hanggal. D-Sub meg kipusztúlóban, minek erőltetni?
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Reggel inkább csendben maradok, amíg nem ébredek fel.

-
dezz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nono! A kártyákon lévő DVI-I-n kijön a kép analógban is és digitálisban is, így egy kis adapterrel ott lesz a D-Subod. D-Sub-on viszont már csak analógban jön ki, abból nem lesz (egyszerűen) DVI-I/-D.
(#7481) diablo1984: És mi a probléma?
DVI-I-ből is "kinyerhető" a D-Sub. -
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
mert a d-sub már régi szabvány, vga-n sincs már az újakon! viszaont a hdmi-dvi átalakitóval igy ia a 690g-s gigából is lehet dvi-t nyertni.....igaz nekem is d-subos moncsim van!

-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
az anno én jetwayem olyan intel chipes volt, hogy az abitból ebből a chisetből szupertunningos lapok kerültek ki! jetwayéknél az opció megmaradt, de lehetőség nem....

-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
"Őőő, direkt kértél antituning procit a boltban?"
És miután megajándékoztam magam vele a következő héten 5K-t esett az ára. Alienben vettem tavaly január elején. Amikor megláttam picit morcos lettem

-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
"400MHz mindjárt jobban hangzik."
Elhiszem, nekem is jobban hangzik, csak hát semmit sem profitálunk belőle. Az intelesek szenvednek, hogy már 500MHz-et kell vinnie a lapnak stabilan, míg nálunk... ha egy lap tud 300-as alapórajelet, akkor az bőven elegendő minden CPU-hoz (kivéve LE-1150 és hasonlók, amikhez a 8x szorzó mellett valszeg több is kell(het)).
"Egy idő után mindig visszállok minimálfeszes tuningra..."
Előző CPU-mal megnéztem, hogy ez mit is jelent, hát el is jutottam a kemény 2270-2280MHz-ig a 2200-ról, mert az után már nem volt stabil
Másik fantasztikus dolog pedig, hogy 2600MHz-hez 1.5V kell neki

És ekkor nem fut le a Cinebench R10-nek a multiCPU-s tesztje, mert túlmelegszik a Thermaltake TMG A2-vel
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A 4Core-ban 2.03V-ot adhattam nekik. (low=1.8, normal=1.9, high=2.03)
Valaki írt a gyártónak, s ők reagálták ezt. Viszont ez sem sok, természetesen.De a CPU sincs kisegítve azzal a +0.05V-vel. Abban az enyém sem menne 3.2-t, hanem csak 2.7-et...
"Igaz hogy a 290MHz ált. elég (főleg 22k-s 5000+ BE mellett
), de 790X-től kicsit soványka."
Herrz írta a topicjában, hogy volt olyan hely, ahol 400MHz-et olvasott. -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Biostaron 2db leddel odlaották meg...
amúgy hibakodokat szoktak vele kiirtani,hogy tudd what is wrong
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Talán a BIOS aktuális helyzetét hivatott mutatni? Ezekre gondolok, a lap alja felé

-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Én a mag hőmérsékletét nem szoktam nézni, mert számomra hiteltelen, hogy terhelés nélkül 9, terheléssel meg 45°C van egy 20°C-os szobában

Helyette inkább azt, ami a CPU hőmérséklete. Na az CnQ nélkül 1000RPM-en 25°C körül van. Hiába a 65nm...

-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Hm kikéne probállni mit is tud enyém is...csak gyári hütő

-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
F2 windsor mag?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Akkor remélem jócskán félremér

Ez már jól mér - szerencsére. -
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
F2-es az EE-d? Viszont gondolom ugyanúgy alig melegszik mint az enyém.
De a 2600XT-t tökéletesen kiszolgálja, az tuti

Antikomcsi:
Szavadon foglak... tessék szorgalmasan lottózni
Viszont cserébe, ha én nyerek akkor te is kapsz valami hasonlót
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ezzel végeztem vele. Innentől alapfeszültséges tuning megy.
Minden konfig életének elején nálam ezt kapja

Meg most jó hideg van, úgyhogy azért sikerült lefuttatni a teszteket. De megvertem egy 3GHz-es Core2-t
-
Mercutio_
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ha benne van csak le van tiltva, akkor kapják be ATI-ék is
Eszerint megjön végre az új csipszet, de a hybrid módot kihasználni csak majd 3xxx-es kártyákkal lehet
Ez a Foxconn lap jól néz ki, csak a hazai áraik...
miniITX, húúú az nyami!! -
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ez szerintem nem sértő személyeskedés, de ha úgy érzed nincs igazad moderáltasd ki az egész szóváltást, nehogy más tanuljon belőle.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem azt mondtam, hogy ne reagál, hanem hogy emberi módon, ne kioktató stílusban oszdd meg velünk a véleményed, mert most úgy viselkedsz, mint egy iskolás kamasz.

Egyébként nem én vagyok aki szinte minden topikban beleköt valakibe, csak azért mert nincs rajta sapka.

-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
"Szóval leméred a borda végét, frankó. Nem gondolod hogy a chip egy "picit" melegebb? Nem tanultál hővezetést/hőátadást?"
Ezt hol írtam, hogy a borda végét mérem? Azt mondtam, hogy nem szoftveres hőmérőt használok, hanem külön mérőműszert. A mérési eljárásról nem esett szó.

És itt rajtad kívűl tuti senki nem hallott a hővezetés, hőátadás fogalmáról, ezért jó, hogy vagy nekünk, és most elmesélheted, hogy mi is az.

Egy 590 benyel akár 35 wattot? Úúúúúúúúúúúúristen, most mi lesz. Egyébként mivel mérted, everesttel?
Az meg nem zavar hogy nforce1-re nem lehet ide drivert rakni. Ki mondta, hogy zavar? Ki mondta, hogy lehet? Sőt, ki mondta, hogy érdekel?

Érdekes módon abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nállam ez a rakat gond, az audióval, usb-vel, vga-val nem jelentkezett egyszer sem.
És ha már ész nélkül személyeskedsz, engedd meg, hogy én is megjegyezzem, azért mert valaminek a használatához láma vagy, nem biztos, hogy az adott termék a rossz.

És azt sem értem miért kell ilyen görcsösen bizonygatni valamit ami ráadásúl hülyeség. Ha Neked nem tetszik az nforce, ne vegyél, és ajánlj másnak is mást, mert azok is jó chippek, amiket mondasz, de az nforceok se rosszabbak.
Ez pedig az én véleményem, amit kéretik tiszteletben tartani. Mert én is tiszteletben tartom a Tiédet, és nem akarlak meggyőzni hoggy valld az én nézeteimet különben hülye vagy. Minden ember más, kinek a pap, kinek a papné.
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az everest kevesebbet mutat 1 fokkal, ha ez számít.
Van ilyen kis marokba szorítható infrás hőmérő, azt használom, elég pontos. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én pedig nem csak láttam nforce chipet, hanem használtam is, ezért tudom, hogy milyenek.
Egyébként ha nem 30 fok lenne, hanem 44 az sem érdekelne, max lejjebb csavarnám a termosztátot, ha megy a gép. 
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ez inkább a magánvéleményed, ami ugyan olyan fóbia, mint az asus iszony.
A többi nforce is jól sikerült, nf4 ultra, vagy 590, igazán tuti kis chip. A melegedés, pedig relatív, nekem van még nforce4 ultrás lapom, egy db. 47-es zalman bordával venti nélkül 32 celsius fok. 285 ös fsb-vel megy éppen 1140-es ht-val.Az nf4 sli chip, pedig a dfi lapon gyári hűtővel 35 fok.
Probáltam megsütni a rántottámat rajda, de kudarcot vallott a küldetés, eddig csak ez az egy hibája volt ezeknek a chipeknek nállam.

Viszont az nforce 3 nem volt valami nagy szám abból csak a 250GB-t nevezném használhatónak.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Köszönöm!
Ezt nem tudtam.
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Akkro everest hibássan tudja
ott90nm hivatalosan meg 80nmBár 8....
S van értelme....annyi hogy több mint a semmi s gyorsabb mint rendes memoria
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
690G 90nm

A 2-s az még socket A idők...ott icsak a soundstorm adta el...3-nál ebből élt meg...4-nél nem volt igazi rivális még,de NF5xx-re válaszolt Ati már....avagy AMD
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Valamiért a 2600xt megragadt, de azt árral kapcsolatban mondtad, várom a 3400-t

-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Azt mondod esélytelen mint téged asus lap vásárlására sarkalni

-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Háááát 3dmark05 vagy 06 nem tom csak spéci inditással mér jol...
Meg köze leeht annak is az egészhez,ogy nem éppen a legjobb a drivre se még..
De ne 3Dmarkbol induljunk ki...várjuk meg a rendes teszteket...
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ha ismerné az USM-et...de nem ismerit
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Érdekes egy 3Dmark01 eredmény (5698 pont) az új DX10.1-es IGP-től, mivel az előző X1250 éppen csak lemarad tőle (5349 pont, ráadásul 4000+ procival)
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Most néztem, AMD oldala szerint csak a 38xx tudja a powerplayt, a 2xxx nem..mostanában nem lesz nekem ilyen...
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Most igen. Mert valamivel mint platformot el kéne adni az amd-nek. Úgy fogyna a lap, a proci és ha a hybrid csak ati vga-val működne akkor a vga is.

-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ezt egy valmivel lehetne megoldani csak....GPU mellé int memoriával..egy kib gyors memoriával...
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Mivel 3Dmark 05-06-nál érdemes csak nézni ...eme nem haszállja ki az eőr mi ebebn van
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Végre valami, elég sovány a felhozatal, de legalább kapható, az ár sem rossz. A whitefülüeknek meg ott az X-Fi.

(#7049) katt777: várj egy kicsit, atombombát építünk betonszarkofágba, vagy mi szösz?
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A jumpert ki lehet vezetni madzaggal az előlapra. És akár kapcsolót/nyomógombot is köthetsz rá. Mást mit kellene birizgálni? Persze bővíteni nem igazán lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez a lehetőség abszolút fel sem vetődött bennem...
kínozzák szegényt

igaz az pice 1.0, de....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)