Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
Szia!
Kb. egy-két hónapja raktam össze egyet a kollégámnak.
A lényeg így emlékezetből: a tuning megyeget vele, +fesz is adható a memóriának +0,3V , proci 1,9V-ig, NB-nek semmit
A 4000+ 2700-on elketyegett vele, de terhelés alatt
aztán az alaplap rendesen elkezdett melegedni és vissza is vettem mindent majdnem alapra. 90°C kicsit soknak tűnt.
IGP (bár úgy látom neked nem fog kelleni, órajel 200-600 közt állítható, alap 400) elég gyengécske, 3dmark05-ben 1200pont lett
Egyébként azóta is problémamentesen üzemel. -
theniel
aktív tag
köszi
Én is valami hasonlóra gyanakodtam
Még annó az volt a divat, mondjuk nálam speciel egy pinacle tv tuner illetve talán még a voodoo 3dfx 2-es kártyám esetében, hogy ilyenkor ki kellett venni a kártyát a foglalatból, aztán visszarakni, és csak akkor tudta újra felismerni.
Itt is valami ilyesmiről lehet szó. Csak ugye itt nehezebb kivenni, mert integrált.
Megyek kutakodok a biosban. -
AND1
őstag
Nézegettem a 780-as lapokat, de sehol sem láttam. Épp azon gondolkoztam, hogy lehet nekem elég a GA-MA69GM-S2H. Először csak zeneszerkesztés és net-re lenne. Később akarok vga-ba invesztálni. Gianninál a GA-MA69GM-S2H megvan 15-ből. Már csak vmi keveset fogyasztó, de mégis erős cpu kell majd. Ahhoz tipp? Mostani legjobb ár/érték arány?
Bocs a kérdésekért, de nemrég szabadultam a s754-es rendszeremtől és azóta azért változott a világ

-
HERR Z
veterán
s3 leginkább tuningra jobb, illetve nemtudom fesszel mennyire játszhatsz s2-es lapokba(ms csótányokba ugye feszhez nem nyúlhatz, asrockba legalább csökkentheted)
új lapok között lesz ami megáll 15k-nál szerintem, inkább gond hogy cebit után lesz rajt, akkorra lesz hivatalos catalyst 8.3
akkor várj ha:
-kell az erősebb vga
-kell hogy am2+ legyen(médiapécébe phenom később)
-kell esetleg a jobb hang(alc889a/d ahogy néztem vs a mostaniakon alc883)
-akarsz hybrid cf rendszert(amihez hd vga kell ugye és nem 2400/34x0)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túraautó topik
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS wROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Contact frame
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest