- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Na kipróbáltam. Szerintem jó lesz ez, de rettenet szoknom kell még, az F1 2010 után, itt minden olyan lassú
(egyelőre). A kocsira (Seat Leon Supra) vettem egy közepes felfüggesztés szettet, leültettem, keményebbre vettem a lengéscsillapítót, és vezethetőbb lett, határozottan (no persze benne van a hozzászokás is, de 3 mp ua a pályán az elég sok).
A grafika gáz egy kicsit, az előzőhöz képest, dehát mindenki ahhoz hasonlítja, bármennyire nem akarja. Nálam 40-45 fps van full hd-ben max grafon, kivéve a mot.blur, az medium, és azt tartja, de mintha ilyen mikro akadások lennének benne. Remélem, ezt egy patch vagy az új amd driver javítja majd.Lehet kövezni, de nekem összességében tetszik
,a sisakkamera is fasza, és ha hozzászokom, jó lesz ezJa, és G25-öm van, nálam nincs 50 %-os holtjátéka a gázpedálnak, a kormány reagál sztem kicsit lassan, erre van esetleg valami megoldás, vagy ez ilyen, így kell megszokni?
Új hozzászólás Aktív témák

- EA Sports WRC '23
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Formula-1
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(egyelőre). A kocsira (Seat Leon Supra) vettem egy közepes felfüggesztés szettet, leültettem, keményebbre vettem a lengéscsillapítót, és vezethetőbb lett, határozottan (no persze benne van a hozzászokás is, de 3 mp ua a pályán az elég sok).
,a sisakkamera is fasza, és ha hozzászokom, jó lesz ez