- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
coyote55
őstag
-
cigam
titán
Ott 50% van alapból. Lenulláztam, de nem jött be. Viszont amint bepipáltam, hogy "Ha a számítógép használatban van", máris letöltötte azt a pár képecskét.
Számolni valót még mindég nem kapott.
2014. máj. 27., kedd, 09.14.11 CEST | SETI@home | update requested by user
2014. máj. 27., kedd, 09.14.14 CEST | SETI@home | Sending scheduler request: Requested by user.
2014. máj. 27., kedd, 09.14.14 CEST | SETI@home | Requesting new tasks for CPU
2014. máj. 27., kedd, 09.14.15 CEST | SETI@home | Scheduler request completed: got 0 new tasks
2014. máj. 27., kedd, 09.14.15 CEST | SETI@home | Not sending work - last request too recent: 147 sec -
Sotho
őstag
Na igen nem lenne rossz
Egyébként minimum hogy rólam nevezzék el a pulzárt!
Ok, nem + 10k mert 110W alapon és 288W terhelve 66k pötty per nap jönne össze. Kegyetlenül befűti ezt a helységet sajna. Megcsinálom halk wasserra és kibulizom a főnöknél hogy had használjam bent ezt a saját gépemet. Légkondizott helyiségben, úgyis 8 órát ülök előtte. -
-
-
Eternitys
aktív tag
Na látod, ez eszembe se jutott
Szóval, ha esetleg eltünnék, akkor az egyik lehetséges címen: Világegyetem, Tejút galaxis, Mérleg csillagkép, Glise 581 vörös törpe csillag, [Gliese 581c] bolygó.(De a Facebookon is fent leszek ám
)
-
Ric4m0nd
aktív tag
Összeállt a konfiguráció!
Várok még pár hetet amíg beáll a Richland CPU ára. Magasan (42ezer) kezdett.ASROCK FM2A85X-ITX
AMD A10-6800K 4.40GHz
KINGSTON 8GB HyperX LoVo (1.35V) 1600MHz CL9 KIT
KINGSTON 120GB SATA3 2,5" V300
CODEGEN MX-31-A2 300W
XIGMATEK LOKI SD963Ez a rendszer most 125ezren áll, remélem mérséklődik a CPU olyan 36-ra.
Szerintem ez már baráti ár az új generációért.
Fél év múlva jön a Kaveri, úgyhogy addig kihúzza a gép. -
Ric4m0nd
aktív tag
Igazad van! Utánanéztem a wikipedián, tényleg jó GFLOPs teljesítményt írnak. Múlt hónapban vettem A10-5800K-val egy rendszert, de instabil volt, melegedett, úgyhogy odáig már nem jutottam el, hogy teszteljem a BOINC projekteket. Visszaküldtem a cégnek. Júniusban építek egy új konfigurációt. Haswell-re váltottam volna, de meggyőztetek!
Adok egy esélyt Richlandnek a bizonyításra!
-
DRB
senior tag
Lassan 3 napja áramszünet, azért ez fura, nem?
Én azt hittem eddig, hogy Amerikában is 21. század van, lehet tévedtem, ott már a 22. van. Visszatértek a "nappal dolgozunk(amíg világos van), amikor meg sötét van alszunk" rendszerhez. Vagy csak napkitörés volt, ami megbénította az infrastruktúrát odaát, a nagy vízen túl?
Hülyeséget félretéve, nem világos mi is történt, abból amit belinkeltél semmi nem derül ki, vagy inkább úgy mondom, nagyon kevés. Na mindegy, majd csak helyreáll a dolog, előbb-utóbb.
Az infót köszi azért.Ja, az jutott a zeszembe, hogy az Einstein@Home nem ott üzemel valahol(Berkeley-n)? Csak mert ott meg nincs áramszünet...nem is írom tovább, mert csak egy feltételezés, szóval inkább hagyjuk.
Persze ha az Einstein nem is ott van, akkor meg aztán főleg.
-
Apollyon
Korrektor
Az Einsteinre is gondoltam de nekem a gravitáció kutatása kevés (bár ugye kb ennek köszönhetünk mindent), jobban szeretem a "látványosabb" részét a dolognak
A milkyway és seti között vacilláltam anno, de utóbbi izgalmasabbnak tűnik, így ez maradt. Egyszerre meg csak eggyel szeretnék foglalkozni, így is elég sok munkája van a gépnek
Te amúgy ezekből mindet futtatod? -
törölt tag
(#4763) C0d3r: "Kár, hogy GW-re nem csináltak GPU-s alkalmazást, pikk-pakk le lehetne darálni azt a kevéske 3,3 millió hátralévő csomagot."
Épp most volt ezzel kapcsolatosan egy hozzászólás az Einstein@Home messageboard-on a projekt programkódjáért felelős illetékestől.
Bernd Machenschalk: "The reason why the development was dropped is that this CUDA code even on our fastest GPUs runs slower than our SSE2 implementation of the same calculation."
szerk.: Szóval, csak óvatosan azzal a darálással. ;-)
-
törölt tag
Nem hiszem, hogy hozzá tudnék tenni a SZTAKI projekthez. Nem kívánok megbántani senkit sem, de én nem látom elég hasznosnak. Meglehet, hogy csak azért mert nem értek hozzá. De nekem az Einstein@Home a number one. Ott legalább én is látom, hogy mi lenne a következő lépcsőfok, ha egyszer sikerrel jár a projekt.
szerk.: Meg alacsony szintű optimalizációt elég nehéz egy magasszintű nyelven írodott forráskódon végezni. Több hibát visz a rendszerbe mint amennyi hasznot jelent.
-
Sly-1
tag
Hello!
Nem hinnem, hogy artana neki, ugyanis letezik GPU alapu szerver is amik 24/7-ben mennek. De attol meg elofordulhat. Bar se a tesztek alatt, se eloben uzem alatt nem emlitettek ilyen problemat.
Nalam is csak anyi a problema, hogy a CUDA program neha megkergul, ilyenkor ujra kell inditani a gepet. (nagyon ritkan kipikszelesedik a kep)
Az arram fogyasztasrol annyit tudok mondani, hogy szerintem nem ehet tobbet mint jatek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest