- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor passzolok...
(Esetleg még azt lehetne megnézni, hogy a BOINC Haladó/Tulajdonságok-on belül egy törlést csinálni, hátha felül vannak írva a gépen használt beállítások alapértelmezései...
Vagy még egy kérdés: a SETI beállítási oldalán csak egy (az 'alap') értékrész van kitöltve, vagy a 'home', 'school', 'work' részek is? Mert ha ez utóbbi, akkor a gép tulajdonságainál kell még megadni a számítógép megfelelő helyét.
Egyéb ötletem nincs, talán majd valaki más...) -
Pl.: A SETI oldalán a 'Your account' (Az Ön fiókja) részen belül a 'SETI@home preferences' (SETI@home beállítások) linken belül lehet állítani.
(Az 'Edit SETI@home preferences'-re kattintva a 'Use Central Processing Unit (CPU)' rész mögül kiszedve a pipát, majd a BOINC-on belülről egy SETI szerverfrissítést kérve működni fog a CPU leállítása.) -
Újraindítás után felismerte a BOINC a CUDA-t?
(Az üzeneteknél kell lennie egy olyan sornak még valahol a lista legelején hogy "No CUDA devices found" vagy "CUDA devices found".)
Ha igen, akkor kért is csomagot?
(Szintén üzeneteknél érdemes szétnézni, hogy nincs-e "Message from server: No work sent", vagy "Message from server: (Project has no jobs available)" üzenet.) -
Mivel egy projekthez egy alkalmazást lehet társítani, és mivel a CUDA-s GPU-hoz teljesem más optimalizációs alkalmazást kell írni, mint ami a CPU-kon megy, így nem is meglepő, hogy egyszerre nem tudod használni a CPU-s 6.03-at, meg a GPU-s 6.05-t.
Ezért is ajánlották a hiavatalos oldalakon, hogy amíg a CUDA-s megoldást használják a SETI-vel, addig a procit lehet más projektekre engedni - akkor már fognak tudni egymás mellett számolni. -
C0d3r
addikt
Ezt nevezem, nagyon komoly.
Tudtommal csak SETI és GPUGrid.net-en lehet futtatni egyelőre.
-
XP alatt azért van 5.28-as verziód, mert optimalizált klienst használsz (az 5.27-es volt az utolsó 5-ös 'gyári', az 5.28-as az optik verziószáma). Ha kifuttatod a SETI-s csomagokat, majd kitörlöd a [BOINC adatbázismappája]/projects/setiathome.berkeley.edu/ könyvtárból az app_info.xml-t, és csinálsz egy újraindítást, akkor az új csomagokhoz le fogja automatikusan tölteni a 6-os verziójú alkalmazást.
Egyébként úgy tűnik, nincs külön CUDA-s csomag, meg nemCUDA-s csomag. Egyfajta csomag van, és annak küldik ki, aki hamarabb kéri (én már láttam olyant, ahol az én CPU-val számolt eredményem mellett volt egy CUDA-s is - tehát nem külön készítik hol az egyik tábornak, hol meg a másiknak). -
Sly-1
tag
Jo hogy neked olyan gyors.
Nezd meg, hogy fent van e: a cuda program, 180.60-as driver (azt hiszem ez a leg ujabb)+ a boinc 6.4.5, ha igen, akkor miutan kifogy a rendes csomag, automatikusan a cudas csomagot adja, egeszen addig meg a felhasznaloi fiokba at nem allitod.
Egyebkent az astropulse megy a cudas feladatok mellet is, mivel az a procit hasznalja.
-
Sly-1
tag
Szerintem az jo. De viszont fugg a csomag nagysagatol/nehezsegetol is, hogy mennyi ido alatt csinalja meg.
Nalam az ilyen hosszusagu csomagot 07.24.30 (to completion) olyan fel ora alat szamolja ki. De csak azert, mert az elejen lasan szamol. (gondolom ott van bonyolultab resze)
A rovidebik csomagnal, ami nalam most 02.30.24, azt olyan 8-10 perc kornyeken csinalja meg.
Igaz mar elvetve kaptam nagyobb csomagot is, amit tobb mint egy oran keresztul szamol.
-
Sly-1
tag
En is nagyon boldog es kellemes karacsonyt kivanok mindenkinek!
Hogy mennyire hajtja ki azt pontosan nem tudom meg mondani.
(Gondolom technikai adatra gondoltal.) De visszont azt meg tudom mondani, hogy nem egesz 3 nap alatt 100 (talan tobb)kikuldott csomagot dolgozott fel. Pontszamban tobb mint 5x-6x annyi pontott csinaltam, mint amennyit a C2D E6750-esel. Amugy egy alap nvidia 9800GT-t haszanlok.
Remelem mondtam valami hasznalhatott, vagy biztatot.
-
Nem egészen ennyi a dolog.
Kell hozzá megfelelő VGA (nem elég NVIDIA, hanem 8xxx-től felfelé kell lennie); kell hozzá megfelelő CUDA környezet (abból sem mindegy, melyiket használja az ember), és kell hozzá a fórumon kipróbálás alatt lévő kliens is (ami még a legutóbb is erősen bugos volt; most nem tudom, sikerült-e kijavítani a hibákat (ráadásul mintha az Astropulse-hoz új kliens is kellene, bár ebben nem vagyok biztos)).
Ja meg kell hozzá egy stabil SETI is, ami az elmúlt hónapban nem igazán volt (e hétvégén is meghalt a feltöltés - tele vannak a gépeink visszaküldendő csomagokkal, de újat sem kapunk, meg ezeket sem lehet feltölteni). -
törölt tag
Nekem a Q9300 jobban tetszik, a jobb teljesítmény/fogyasztás mutatója miatt.
Jelenleg mindkét gép kb. 6700 creditet termel naponta.
Q6600: 3GHz , 2 x 1GB 1066 RAM, 2,5"-es HDD, G33 alaplap, 130 Watt
Q9300: 2,6GHz , 2 x 1GB 1066 RAM, 2,5"-es HDD, G33 alaplap, 92 Watt
A Q6600-at simán meg lehet küldeni 3,6-3,8GHz-re, de akkor 250 Watt körül eszik. A Q9300 meg alig tuningolható, valószínűleg az alacsony szorzó és az ilyen tuninghoz már gyenge lap miatt. Egyébként a lényeg az volt hogy viszonylag kis fogyasztás mellett gyűljenek a kreditek. Most az S5R3 kifutásával a Q6600-as le is állítom. Ha lesz rá vevő, akkor meg el is adom, különben megy a polcra a Phenom mellé...
-
Ez mindenkinél így van. Mindig 'sorban' dolgozza fel a csomagokat (ahogy jönnek, azt veszi figyelembe, mert úgy is tárolja), de ha van olyan csomag, aminek kezd lejárni a határideje, akkor azt általában előreveszi (ezt külön jelzi is, mert nem egyszerűen 'Fut' jelzés jelenik meg a csomag mellett, hanem valami 'prioritással fut' jelzővel látja el). Hogy ezt mikor teszi meg, az saját tapasztalataim szerint függ az eddigi leszedett összes csomag összes várható számítási idejétől is, és az előre veendő csomag számítási idejétől is (meg biztos van még más is, de ennyit biztosnak érzek).
Vagyis addig nem kell vele foglalkozni, amíg nem jutsz el oda, hogy március 6-7-én is ott vannak még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest