- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Én vagyok a nap felhasználója a Setinél. Jaj de jó nekem!
-
Sidaries
őstag
A szerverek elméletileg már mennek, bár nekem még mindig nem megy egy unit sem. Lassan talán már rendbe rakják a gépeiket.
-
Sidaries
őstag
Katasztófaállapot.
-
Sidaries
őstag
Katasztrófa mostanában ez a Seti. Szinte folyamatosan döglöttek a szervereik. Ha én így dolgoznék, akkor már régen kivágtak volna a munkahelyemről.
-
Sidaries
őstag
Találtam egy jó oldalt ami nagyon jó időmúlatásra a munkában és az ember még hasznosat is csinál. Galaxisokat kell osztályozni hogy spirális, elliptikus meg ilyesmi. Egész jó poén.
Csak a tutorialt végig kell csinálni aztán már értesz is hozzá.
Szóval ha valaki nem akar elszakadni az űrtől akkor neki lehet esni. Ja és néha tényleg elég szép képeket lehet találni.
[link] -
Sidaries
őstag
Továbbra sem tudok új csomagokat leszedni. Néha lejön egy-egy, de nagyon ritkán. Ma úgy jöttem el otthonról, hogy nem megy a gépem. Szomorú.
-
Sidaries
őstag
[link]
Lehet, hogy PS3-at kell venni hamarosan a Setihez.) Szerintem nagyon menne rajta.
-
Sidaries
őstag
Az normális, hogy kaptam kb 10 félórás unitot a Setiben? Tényleg végez velük ennyi idő alatt. Pedig általában 1,5 2 óra kellet neki mindíg.
-
Sidaries
őstag
Én mint a topik alapítója beleegyezem az átnevezésbe.
-
Sidaries
őstag
Honnan lehet most optimalizált klienset szedni? Crunch3r oldala megszűnt vagy valamiért nálam nem működik.
-
Sidaries
őstag
válasz
Petya25 #3022 üzenetére
A kreditértéket nem tudom, de valóban sokkal lassabb nekem is. Az egész történet:
Tegnap reggelre elfogyott az utolsó régi SETI csomagom is. (5.2.13) Ezeket átlagban 40 perc alatt csinálta meg a gépem. Egy napig hagytam, hátha tud leszedni, de nem ment. Utána leszedtem az új klienst (5.4.9) és upgradeltem. Így sem ment. Utána leszedtem az egész SETI-t és kitakarítottam utána, majd újra felraktam az újat. Na ide már szedett le új unitokat és megy is, de sokkal tovább tart. Kb. 3x annyi ideig.
Leszedtem Crunch3r oldaláról ezt:
BOINC clients 5.5.0 és ezt:
SETI@Home Enhanced 5.12
Az első az egy exe és egy dll, simán felülírattam vele a régi setis cuccokat. A másodikat csak bemásoltam a project könyvtárba és még bemásoltam egy app_info.xml-t is. Na így van ez a 3x-os sebességlassulás. Én is megkérdezem, hogy normális ez így? -
Sidaries
őstag
válasz
kosarob8 #2447 üzenetére
Szerintem kezdésnek látogasd meg a [link] linket és ott sok minden le van írva. Majdnem annyi mint ebben a fórumban. Ezt a fórumot kb. a felétől éri meg elolvasni, mert most van áttérés a régi Setiről az újra és a régi Setis dolgokat már nem éri meg annyira elolvasni. Az új kicsit még fapadosabb, de lesz még jobb is.
-
Sidaries
őstag
Hát ez is megtörtént December 15.-én lelövik a SETI classicot. 2001 óta vagyok már felhasználó és azóta megy az összes procim 100%-on.
Hát nagyon sajnálom, de a BOINC majd jó lesz, ha beindul. Nincsen hozzá valami hasonló felület, mint a régi Setihez? Zavar, hogy nincsen logfile. Én tudni akarom, ha találok valamit!
-
Sidaries
őstag
Hát ez katasztrófa! Otthon van egy 2100Mhz-en járatott Athlon Xp-m. Egy unittal kevesebb, mint 3 óra alatt végez. A munkahelyemen van egy 2,4-es Celeron 7:45 kellett neki az eddigi 72%-hoz! 10 óra lesz egy unit. Hát ez kész. Ennél az 1,2-es duronom jobb volt, pedig az éppen feleennyi Mhz-en ment.
-
Sidaries
őstag
Az indexen egész jó ufós cikk van. Megéri elolvasni.
Bővebben: link -
Sidaries
őstag
Szerintetek ez felfedezés?
Már linkeltem be, de nem volt túl sok hozzászólás.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Sidaries
őstag
16-16 az állás. Szoros. Szerintem amelyik nyer, azt csinálja mindenki. A többi vesse alá magát a többi akaratának. (szép ezt mondani...)
-
Sidaries
őstag
Felraktam az extrára:
http://www.extra.hu/sidshome/nagyjel.gif -
Sidaries
őstag
EMBEREK!!! TALÁLTAM VALAMIT!!! 547546.38-AS PULSE JEL!!! Az eddigi legnagyobb 1.24 volt. Ez sok ugye?
-
Sidaries
őstag
Érdekes link: http://origo.hu/tudomany/vilagur/20030402etnem.html
Kitartás. Én folytatom. -
Sidaries
őstag
Szenvedhetek én itt az egyetlen gépecskémmel. Itt mindenki nagyüzemben nyomja.
-
Sidaries
őstag
És én még azt hittem, hogy egész jól állok. Hát erről ennyit.
-
Sidaries
őstag
Ismét felhozom kedvenc topicomat hátha van új jelentkező aki csinálja. Most küldtem vissza a 400. unitomat. Lassan 500 és akkor új papírt kapok.
-
Sidaries
őstag
Azért hozom fel újra ezt a témát, mert nem tudom hallottátok-e, hogy végigértek a Distributed-esek a kódtöréssel. Feltörték a ''feltörhetetlen'' 64 bites kódolást. Már csak az ufókat kell megtalálnunk.
Egyébként már 255 unitnál tartok.
-
Sidaries
őstag
A 3.03-as Seti@home-ot használom.Hát ezzel nem akart elindulni a SetiHide.Azt hiszem parancssoros kéne.Marad ez asszem.
(
-
Sidaries
őstag
Én a Seti@home-ot használom és csak érdekelt,hogy vannak-e így mások is.A UD-t is használtam,de az nagyon szar volt.Mindíg újrakezdte,lassú volt meg ilyenek.A Seti@home jobb.Rendesen mennek a százalékok,700-as Duronon kb 12-14 óra alatt végez egy unittal és ha más megy akkor teljesen leállítja magát.Az igaz,hogy a proci mindíg megy,de ez nem gáz.Már megszokta.Már 83 unitot küldtem vissza.
-
Sidaries
őstag
Csak érdeklődni szeretnék,hogy ki használ itt Seti@home-ot vagy esetleg más ilyen jellegű progit.(United Devices...)Ha használ valaki valami mást akkor azt írja ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- iPhone topik
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest