- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinder
senior tag
így is töltöget le cpu csomagot
-
Kinder
senior tag
Köszönöm, így már megy is.
Mivel egy Asrock 330 ion gépem van, a dual atom procit inkább kivettem a számolásból...
Na nem mintha a GPU olyan acélos lenne ( 45 perc/csomag ), de ennél a CPU-nál azért gyorsabban számol ( 5-6 óra / csomag ).Viszont alig fogyaszt, szóval szép lassan termeli a pontot.
-
Kinder
senior tag
Én ezt kérdezném, hogyan tudom beállítani azt, hogy csak a GPU számoljon, a CPU ne?
üdv
Kinder -
Kinder
senior tag
válasz
#95904256 #4413 üzenetére
kár
a 280GTX bár eszement gyors volt, sajnos kb óránként elszállt, restartolt a gép.
hőmérséklet max 70 fokos volt seti alatt, amúgy 3d-s tesztprogrammal hibátlan 24! óráig is, ekkor 95 fokon elvolt végig.
szóval megváltam tőle, most egy ati van helyette, ennyire azért nem izgat a kreditszerzés, marad a jó öreg cpu számolás. -
Kinder
senior tag
Az ATI féle folding@home nem számol setit? vagy valami boinc-os alkalmazást?
-
Kinder
senior tag
jaja, ma reggel újraindítottam a gépet, és míg az előtt úgy futott a seti, mint a linkelt képemen, tehát 3 mag + 1mag+VGA, azóta 1 mag + 1mag+vga, pedig semmit sem állítottam.
dehát asszem így logikus, mert mire 1 mag 1-2 óra alatt kiszámol egy csomagot, addig a vga kiszámol 1-2 perc alatt akár 100-at is, tök felesleges "kínlódnia" a cpu-nak, akjárhány magos.
úgyhogy ja, most ereszthetek rá bármi mást is simán. -
Kinder
senior tag
http://img520.imageshack.us/my.php?image=seticudadg1.jpg
kép
-
Kinder
senior tag
köszi
akkor kifuttatom, csak 10 napos a csomagom, és most nem jön új csomag már vagy 2 napja.
minden fent van, ami kell a cuda-hoz az xp-s gépen is.
nem tudom, nekem 4 csomagot számol mindig ( q6600 ugye ), és vár a cuda csomagokra is, ami mellett ott van zárójelben, hogy "cuda", tehát nem mellette számolja még azt is.
szóljatok, ha valamit rosszul tudok, nemrég kezdtem.
tényleg, máshoz is van cuda csomag? einstein, sztaki, stb...?
-
Kinder
senior tag
jah, xp alatt seti 5,28-as csomagokat kapok, win7 alatt meg 6,03 és 6,05 cuda csomagokat
xp alatt miért nincs cuda csomag? be kell még valamit állítani? -
Kinder
senior tag
lehet, hogy kikapcsolom én is. még nem számolt egyet sem, mert seti csomagokat számolgat.
viszont egy 2 órás csomag cuda-val 2-3 perc... na az a durva.( most egy 280GTX van a gépben )
csak épp nincs új cuda csomag... ( mondjuk sima sem ), úgyhogy marad a 4 db astropulse
na mindegy, ez is gyorsulás, és ez a lényeg. -
Kinder
senior tag
na eddig még sosem kaptam astropulse csomagot, 50 óra... eddig csak seti csomagok voltak, 0,5-2 órásak.
-
Kinder
senior tag
Boldog Karácsonyt!
-
Kinder
senior tag
most sem megy semmi
sztaki se... -
Kinder
senior tag
válasz
#95904256 #4239 üzenetére
köszi!
nekem q6600 van, de csak 50%-t engedélyezek neki Seti alatt ( azért ne fogyasszon ki a világból...
), és most olyan 2400 credit / nap jön be.
csak 3.000 MHz-en megy alapfeszültségen, szóval nincs rommá tuningolva.
De lehet, hogy majd beruházok egy 9300 vagy 9450-be, már csak az alacsonyabb fogyasztás miatt. -
Kinder
senior tag
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy miért nem a legközelebbi jelentési időpontos csomagot kezdi számolni?
van 3 márc 9.-i csomagom, és az istennek sem akarja azokat elkezdni, hanem áprilisiakat nyomat.
időrendbe rendeztem, de az sem segít.
tudok egy olyat, hogy leállítok egyesével mindent, amíg el nem jutok a márciusiig, de az kissé macerás sok csomagnál.
Láma vagyok, dehát ez van -
Kinder
senior tag
válasz
concret_hp #4152 üzenetére
azt írja akkor, hogy kommunikáció elhalasztva
node amit meg feldolgozott éppen, azt elküldi rögtön....jobbklikk nincs az adott projekten
és a "kapcsolódás újra" sem segít
38 projekt áll így feldolgozva...
-
Kinder
senior tag
HAli!
Azt lehet, hogy manuálisan töltöm fel a kész adatcsomagokat?
Mert most van egy rahedli olyan csomag, ami "jelentésre kész", de csak azokat töltögeti fel, amivel épp végzett, és kezdi a következőt, a jelentésre kész cuccok meg meg sem mozdulnak. -
Kinder
senior tag
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Van valami AMD-re optimalizált kliens?
Irgalmatlan lassú a boinc egy 3600+ x2-őn ( egy 2140 duo-hoz mérve kb 6-7x lassabb )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest