- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
#10186752 #1145 üzenetére
Aki így végig tud rajta rohanni, az gondolom rutinosabb már az ilyen játékokban, vagy csak simán van hozzá érzéke. Én is beletettem már pár órát, kezdem ugyan kiismerni, de azért még erőteljesen érződik, hogy From játékkal nem játszottam előtte.
Szépen lassan végigmegyek rajta, aztán annyi, nem sietek sehova.
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1133 üzenetére
Sztem ennek a rizsnek csak a red lump-al egyutt van ertelme. Vagy mondjuk a DOH-nel.Vagy ha mar minden elfogyott.
Amugy ott van meg a Hidden Tooth az is jol johet ha vki jol tud idoziteni.
Amugy a negyedikben ha meg marad vmilyen rizsed akkor ugyanaz pepitaban csak meg egy Eel Liver plusszban.
-
sp8787
addikt
-
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #1105 üzenetére
Amúgy szerintem nem lesz neked már olyan brutál, mert második végigjátszásra találkozol vele először és jobban megy már a játék azóta gondolom. Aztán ki tudja, lehet megizzaszt majd nagyon keményen.
Én tegnap nyírtam ki harmadjára a rohadékot.
Azt hiszem most megy pihire a játék egy jó időre. -
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1085 üzenetére
Nem KELL, hanem ha akarod ahogy irtam is. Amugy ez a modszer mar a demoban benne volt ha jol emlekszem.
Ugyanaz mint a masik Monk ott meg a Snapseed 1 2 Snapseed 1 2 Snapseed 1 2 Ash 1 2 Ash 1 2....Ezt a Monkot a Snapseed nem sebzi sajnos, kiprobaltam.
Ja ,hogy mi marad a jatekbol, hat azok a bossok amiket csak nehezen lehet cheeseelni meg ok is cheeseelnek.
-
pomk
őstag
válasz
#10186752 #996 üzenetére
Nálam is az agresszió vált be.
6-7. próbálkozásra meglett. Bár kellett hozzá egy Bundled Jizzo Statue is a végén, mert elfogyott a mind a Healing Gourd addigra.nyolc Viszont utána mikor beszéltem
Kuroval kicsit összezavart. Bár angolból elég jó vagyok, de annyi mindenről beszélt párhuzamosan, hogy fogalmam sincs merre kell mennem: valami virágot emlegetett, meg valami illatot és egy kőről is beszéltünk. Na majd kiderül úgyis nem sokára...
Apróróa három befejezés amit emlegettek az ezekkel a tárgyakkal van összefüggésben? -
Imilenni
addikt
válasz
#10186752 #996 üzenetére
Fura, PS-en sokszor nem megy ez. Arra gondolok, amikor felugrik hogy megütöd, és még eltudsz ugrani. Sima PS4-en sohasem sikerül ez, egyszerűen nem elég gyors a karakter érzetre, gondolom a kis fps szám miatt.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
#10186752 #965 üzenetére
En is most kezdtem az NG+ modot, eddig kifejezetten konnyunek ereztem, most nyomtam le Genichirot. Eddig osszvissz egyszer kellett revive-olni. Igy a jatek elejen nagyon lopakodnom se kell, ami azert nemileg illuziorombolo
Te a Shura endinget kaptad elsore, ha jol emlekszem. Az ugy eleg rovid jatekot eredmenyez, a masik harom endingnel total mas a foboss (bar nem konnyebb, mint a Shuras, sot
meg van plusz bejarhato terulet (raadasul szvsz a jatek leghangulatosabb terulete).
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
#10186752 #953 üzenetére
Ezt igazából már Genichiro megtanítja a játék elején. Redditen meg mindenfelé lehet olvasni tippeket néhány bossfightra, hogy szaladgálással no hitre lehet csinálni gyakorlatilag egy rakat bosst, de bele se merek gondolni, hogy ez milyen sokáig tarthat, mert ugye a játék nem vitality killekre van optimalizálva. A humanoid ellenfeleket simán lehet verni azzal, ha ütöd addig míg deflectel, megvárod, míg nyom egy kombót, azokat deflecteled, ezt megismétled várakozás nélkül még egyszer vagy kétszer, aztán amikor már elég magasnak tűnik a posture-je, akkor dobsz rá firecrackert vagy fistful of asht, megütöd még párszor és telítődik is a posture-meter, jöhet a deathblow. Két dolog adja ennek a taktikának a nehézséget:
1. A deflecttel a saját posture-öd is nő, viszont a sima blokkal szemben amíg deflectelni tudsz, addig nem tudnak megtörni. Ha viszont deflect közben elcsúszol az időzítéssel (blokkolsz vagy megütnek), akkor megtörik a posture-öd / sebződsz. Amíg összeszeded magad (felállsz a földről, healelsz, stb.), addig az ellenfél posture meterje lecsökken, szóval kezdődik minden előről. Ezt a deflect gyakorlásával lehet kezelni.
2. Az AI időnként elnyomja a szuper támadásait (vörös kanjis cuccok, egyéb nem alapvető kombók), amit meg kell tanulni kezelni (igény szerint elugrás vagy dodge/jump/Mikiri counter).
Egy (vagy inkább másfél) boss esetében ez a titok nyitja.
-
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #934 üzenetére
Köszi, a shurriken dobálásnak sokszor nem volt értelme, csak azért csináltam, mert látni akartam mikor tudom leverni vele a levegőből és mikor nem. Az eddigi végigjátszásoknál nem használtam.
BOBAKILL: "more deflect, no dodge!" Ez az, amire sok videókat látva nagyon sokan nem jönnek rá. Összevissza ugrálnak és dodgeolnak, ahelyett, hogy folyamat támadni és deflectelni próbálnának. Ezért nem mennek le a bossok sok embernek (főleg az utolsó) és ezért kell órákat próbálkozniuk mire esetleg sikerül. Nekem Genichiro-nál esett ez le és onnantól csak ezt gyakoroltam és azóta egy boss sem szívat meg túlságosan.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #913 üzenetére
Lesz teendőt még bőven azért. Ha a másikat választod, akkor majd menj a cursed monk utáni barlangba imádkozni. Fasza kis helyre fogsz kerülni. Meg van még két opcionális boss is. Az egyikhez hallgatózni kell, kuro szobájában 3-4x. Meg Emma és az upgradelő faszit is, utána Emmával kell beszélni és Hiratában is lesznek így változások. Szóval lesz vagy 5-6főboss, akiket még nem is láttál. Plusz a poisonos/lövészes helyre is nézz vissza, ahol a barlang van. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
#10186752 #902 üzenetére
Nekem úgy sikerült az utolsó harc, hogy végig agresszív voltam. A kilométeres ugrálásai miatt először azt hittem, hogy egyszerűbb lesz szaladgálni előle, de mivel rohadt hosszú a HP csíkja, ezért nagyon elhúzódott a harc, szóval taktikát váltottam és upfront nekimentem.
A második fázis Shadowrush nélkül se túl vészes, mert nincs túl sok támadása. A sima 3-5 kardcsapásos támadásának az időzítését gyakorold egy picit, az egy jó 15%-nyi ingyen posture damage. Amikor hátrébb ugrik és visszarakja a katanáját a scabbardbe, akkor szaladj, mert vagy egy sweep attack lesz belőle, vagy pedig egy cross slash. Ha egyéb esetben a piros kanjit látod, akkor az thrust attack lesz, azt ugye Miki counterezheted. Ha jól csinálod, akkor 65-70%-os HP-nál már mehet a Deathblow.
A harmadik és negyedik fázis egy fokkal komplikáltabb. Az ugrását tudod counterelni azzal, ha felé dodge-olsz, ezzel pont a háta mögé kerülsz, és be tudsz vinni két ütést. A támadásai itt már sokszínűbbek, szóval adj magadnak egy-két kört, hogy kitapasztald azokat és gyakorold a deflectet.És még egy tipp: a firecrackerrel azonos hatása van a Fistful of Ashnek is
-
törölt tag
válasz
#10186752 #874 üzenetére
Nos, legelső próbára átjutottam a harmadik fázisába ezzel a képességgel, de sajnos ott is ragadtam vagy bő két órára.
Hiába megyek át vagy 7 viallal, a tűzzel nem tudok mit kezdeni. Van egy robbantós támadása, az mindig halál, vagy hatalmas sebzés. Max eddig az 1/3-ad HP-ját tudtam levenni.
gyanítom, bele kell menni vele a közelharcba, de fogalmam sincs, hogyan kéne.
-
törölt tag
-
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #873 üzenetére
Ha ő azt mondta megölhetetlen, akkor az úgy van. Ne vitatkozz! Te is és az a sok ember is, aki videót csinálta róla, mind csaltak. Ennyi
.
Viccet félretéve, tényleg nem egy egyszerű boss, mert az emberek általában még a játék elején mennek neki, mikor még nem mennek az alap mechanikák. Első végigjátszásra én is szívtam ott egy 30-45 percet, de második végigjátszásra már elsőre meglett (pedig NG+-ban még nehezebb is), mert már kitanultam az alap dolgokat.
Ezeken meg még mindig jókat nevetek: "Pedig ennyiszer meg annyiszor végigtoltam így-úgy a DS összes részét, szóval übermegahardkór vagyok, ez mégsem megy, következésképp ez a játék szar." Arra sokan nem jönnek rá, hogy a harcrendszer köszönőviszonyban sincs a két sorozatban, szóval tökmindegy ki játszott a DS részekkel és ki nem. -
-
cocobanana
tag
válasz
#10186752 #840 üzenetére
Én a másik befejezést választottam, hát azt 4 órája próbálom, és addig jutottam el, hogy kezdem kitapasztalni a boss fázisoknál mit kell csinálni. Nevetségesen nehéz. 3. fázisba egyszerűen 2 módon lehet csak sebezni a bosst. Ha felugrik és kitérsz akkor 1 sebzés, illetve amikor szúrja feléd a dárdát, akkor azt kitudod mikirizni, ha időben és jó pózban nyomod el. Minden más kivédekezik és téged sebez. Elképesztő unalmas és idegesítő lett a végső boss. Emiatt egyszerűen rossz szájízzel fogom abbahagyni ezt a játékot. Mert minden eddigi bossnak meg volt a trükkje, de ennek vicc. Időhúzós szar az egész.
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #831 üzenetére
Mivel gondolom csinaltal elotte mentest mert ennel ugye vege is lesz ha megcsinalod akkor ertelemszeruen semmivel nem kell sporolni es nem art ha marad a vegere a 3rd phase-re a 2 fajta rice meg az 1 db Divine Grass. Ezeket mindet el lehet hasznalni mert ugyis visszatoltod es megy a masik verziora.
Amugy tenyleg olcso huzas: ,hogy Na mi legyen a 3adik fazisban az uj move? Legyen az ,hogy felgyujtja a picsaba az egesz dojo! Yippeee kiraly!Ezt en ma csinaltam meg meg a masik verzional van ugye az Owl, azt is.Ott viszont igazandibol csak wait and bait van. -
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #802 üzenetére
Mikor a tetőn találkozol Owl-lal (ahol Genichiro ellen küzdöttél Ashina Castleben), azt a választ add, hogy otthagyod Kuro-t, azaz az Owl mellé állsz. Azért szólok, mert ezzel a befejezéssel jópár miniboss kimarad plusz egy teljesen új terület (tehát jóval hamarabb véget ér a játék, mint a másik három befejezésnél). -
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #799 üzenetére
A 4 befejezésből 3-nak a brutál endboss a vége
.
BOBAKILL: a papírsárkányos cucc, csak az egyik befejezéshez kell. Nem nagyon van arra új terület. Szóval más irányban kellene keresgélni. A harangnál nem lehet továbbmenni, ott csak a harang van és ennyi. Mondjuk nem tudom, hogy azon a területen, hogy lehet elakadni, elég lineáris.
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #758 üzenetére
Nezd meg EZT 2 fajta ilyen tamadas van amit ha deflect-elsz akkor stagger-elodik egy idore, az egyik amikor full felegyenesedik a masik amikor egy kombo utan nyom egy nagy overhead attackot. Viszonylag kozel kell lenni de nem szukseges tamadni csak deflectelgetni kulonben soha nem triggerelodik es ha a piros Kanji-t nyomja be akkor meg eltuzni a csaba. -
Yodamest
veterán
válasz
#10186752 #736 üzenetére
Felupgradelés nálam az, hogy kiteszi hozzá az erre vonatkozó passzív skilleket, amik miatt többet töltenek vissza az estusok. Ugyan az, mint a DS3-ban az undead bone shard, amivel upgradelted az estust, hogy többet healeljen. Nálam jelenleg ez 3-as szinten áll és szerintem ez a max. (2 talentból van meg, 1 et pedig valamelyik minibosstól kaptam pluszba)
Imilenni de what? nekem 9 darabom van, akkor úgy lehet meg a 10. hogy elmegyek Emmához és ő 9 + 1 akcióba csak úgy hozzáteszi a 10.-et?
-
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #716 üzenetére
Van egy olyan trófea, hogy el kell érned a max. Vitality-t, szóval csak azok kellenek, amik prayer bead-et dobnak. Külön a minibossokra szerintem nincs trófea. Viszont van olyan boss, ami nem kötelező, de jár a leölésért trófea.
Yodamest: Nem csak miniboss dob prayert, szóval nem feltétlenül hagytál ki annyi minibosst.
-
Yodamest
veterán
válasz
#10186752 #678 üzenetére
de videót vegyél róla, mert nem hisszük el
Belezőgép Csabit nem tudom szokta-e valaki nézni közületek, ő most nagyon élvezi a játékot úgy veszem észre, hát kíváncsi leszek ha eljut a főbossig mit fog szólni hozzá. Így visszagondolva a játékra lényegében nem lenne vele bajom, nehéz nehéz, de mindent meg tudtam csinálni max 10-15 tryból. Viszont ez....
-
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #596 üzenetére
Ha a Shichimen Warrior-ra gondolsz, azt le lehet verni Divine Confetti nélkül is, az inkább a Headless-ekhez kell (de ha van itt is érdemes használni mert segít). A taktika hozzájuk tök egyszerű: ráfutsz, beleversz néhányat, az egyik támadásodat deflectelni fogja, ez jelzi, hogy mindjárt eltűnik, akkor elkezdesz rohangálni a pálya közepe környékén és folyamat nézed hol jelenik meg, amikor újra megjelent elkezdesz felé futni, de rád lő egy sugarat, amit deflectelni kell!, ha simán védekezel, akkor betalál, deflectelés után odarohansz, megint elkezded ütni és ezt kell ismételgetni míg ki nem fekszik.
A kék ninjutsu képességet az egyik puzzle bosstól kapod meg a Kongo területen (sztorihoz kötött azt hiszem, szóval nem fogod kihagyni). Egyébként az a képesség két helyen kell (az egyik a repülősárkányos) és mindkét esetben az egyik endinghez szükséges, tehát nem feltétlenül kell megcsinálni. -
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #597 üzenetére
Kell a confetti sajnos hozzá vagy a lila legyező living force képességgel. A repülősárkány ott van a templomos map legelején csak le kell ugrani kicsit hozzá, van egy kis kalapos ellenfél is ott. A ninjutsut majd később kapod meg, már nem emlékszem pontosan mikor. Ahol a vén főpap van oda is vissza kell majd menni, ha eltűnt onnan az a jó. Most haladj másfele, amit lehetett sztem itt megcsináltál aztán ha megvan a képesség térj vissza. -
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #582 üzenetére
Ha meglesz a kék ninjutsu képesség, akkor látogass el oda, ahol fel lehet tekerni a repülősárkányt. Ott lesz lent az elején. Tudni fogod addigra mire kell a képesség és hova lehet még arra menni. Plusz ahol vannak a halhatatlan papok és van egy npc, na oda is még megéri később visszanézni. -
Imilenni
addikt
válasz
#10186752 #535 üzenetére
Csak akkor nézd meg ha érdekel egy kis info a rugdosóssal kapcsolatban!
Tisztességgel verd le, mert később meg lesz szerencséd ellene harcolni, amikor erősebb lesz. Ja és akkor mindkét életét le kell majd verned. Nem tudsz egyet lelopni belőle (vagyis igen de akkor 2 ellen fogsz harcolni) -
Yodamest
veterán
válasz
#10186752 #499 üzenetére
Genichiro sama nekem viszonylag könnyen ment, magam is meglepődtem magamon. Gondolom a tetős fightról van szó, amikor 2. alkalommal kell harcolni vele. kb 3-4 kísérlet után kiismertem a mozgását és onnantól nem volt gond. Akkor fostam be kicsit, amikor kiderült, hogy van 3. formája is, de az elsőre lement, mert tök ugyanazt kellett csinálni, mint a 2. fázisban.
-
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #488 üzenetére
Nem, ez a mechinka nem úgy működik. Csak olyan újraéledésre vonatkozik mikor visszakerülsz az Idolhoz (azaz tényleges halálnál), akkor van lehetőséged megkapni az Unseen Aid-et is, ami szorosan kapcsolódik a Dragonrothoz. Ez biztos, hogy így van, kár vitatkozni
. Rengeteg sima újraéledést használtam (nem tényleges halál) és sosem kaptam Dragonrotot csak és kizárólag Idolnál való éledésnél.
-
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #482 üzenetére
Ahogy a kolléga is írja Dragonrot csak tényleges halálnál lehet. Tehát ha elhasználod a felélesztést konkrétan semmit nem vesztesz, csak nyerhetsz, ha esetleg azzal sikerül leölni a bosst (még akkor is, ha sok van még hátra).
Tegyük fel, hogy a bossnak még megvan mindkét élete (vagy három tökmindegy). Ha lever és használod a (restnél visszajövő) első felélesztésed, akkor nem használhatsz több felélesztést, mert egy fekete csík kitakarja a többi felélesztést. Azonban, ha sikerül leverned az egyik életét, megnyílik a második (vagy harmadik) felélesztés is. Csak a második/harmadik (levél mintájú) felélesztés elnyomását van értelme mérlegelni, mert azt nem kapod vissza rest-nél/halál után egyből. -
Shadowguard
senior tag
válasz
#10186752 #482 üzenetére
Dragonrot nem akkor van, ha tényleg meghalsz és visszadob a szoborhoz?
Én úgy emlékszek azt írta a játék és én is akkor kaptam (rögtön kettőt) belőle mikor harmadjára estem le a szakadékba. Első próbálkozásnál még a múlt héten meg egyet sem lőttem el a feltámadásból és mégis köhögött a szobrász a végére, azért is kezdtem újra.
-
30z.Samu
félisten
válasz
#10186752 #472 üzenetére
Tudom az én véleményem annyira nem mérvadó, de azért megosztom.
Szóval ha egy adott helyzetben próbálkozom egy olyan megoldással ami szerintem járható, de idő előtt meghalok, akkor nem használom az újraéledést. Azt a Miniboss-nál akarom ellőni, továbbá igyekszem minél kevesebb heal-t tolni, mert azok is jól jönnek. Ha már úgy érzem hogy nem kell sok a cél eléréséhez akkor újraéledek + heal-elek. Ha ezek után is meghalok mondjuk úgy, hogy 2-3 vágás hiányzott volna, akkor marad az anyázás.
-
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #472 üzenetére
Ez a bosstól függ. Ha el lehet előle menekülni és resetelni, akkor inkább resetelek és megpróbálom újra, ha esélytelennek látszik, azonban ha nem lehet elmenekülni, mint pl Genichironál, akkor ott mindhalálig megy a küzdelem
.
Azt szimplán nem hiszem el, hogy a játék előrehaladtával nem fejlődsz. Biztos, hogy ügyesebb vagy már benne, mint mikor kezdted. Én mondjuk, van, hogy ahelyett, hogy folytatnám a sztorit, elmegyek egy helyre, ahol komolyabb sima ellenfelek vannak és azokon gyakorlok egy kicsit (plusz azzal is jön egy kis exp és pénz). Tegnap este vertem le egy elég kemény bosst ( ) és másodikra lement, mert az első try kb. 15 percig tartott, végig azon voltam, hogy próbáljam kiismerni a mozdulatait, megtalálni a gyenge pontját. A lényeg szerintem ennél a játéknál is a türelem (ahogy a DSeknél is).Guardian Ape) -
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #472 üzenetére
Nálam az a vicc, ha elfogyott már a vial, akkor mindig úgy álltam hozzá, hogy áhh ez már nem lesz meg úgysem. Viszont ilyenkor már teher nélkül nyomom mert lesz ami lesz és ilyenkor sokkal jobban megy és öltem is meg minibosst. Már minden bossnál/minibossnál az agresszív módszert próbálom használni, aztán úgyis kiderül, hogy alkalmas e a módszer, mert van aki akkorát ver, mint egy ló és ilyenkor nem igazán megy ez a taktika.
Pl. Az iszákost, lepkét, majom első fázisát, cursed monkot tipikusan bb/ds móddal vertem le kitéréssel, képességekkel. A tűzijáték viszont nagyon hasznos, hogy megakaszd a támadásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest